Shoppailuvinkit kaupunkilomalle

LONTOO • PARIISI • NEW YORK • BARCELONA • BERLIINI

MAAILMANLUOKAN SHOPPAILUA

Vinkkejä shoppailukierrokselle

Jos rakastat shoppailua, rakastat varmaan myös suurkaupunkeja. Tässä joitakin vinkkejä ostoskierrokselle niin isompiin tavarataloihin kuin vähemmän tunnettuihin pikku putiikkeihin muutamissa maailman parhaissa ostoskaupungeissa.

LONTOO
Kaunis tavaratalo Lontoossa

Kaunis tavaratalo

Regent Street, W1B 5AH (kartta)

Liberty on Lontoon kaunein tavaratalo Tudorien aikaisine julkisivuineen. Tyylikkäässä ja tasokkaassa tavaratalossa on tarjolla niin brittiklassikkoja kuin modernia suunnitteluakin. Todellinen keidas korkealaatuisen muodin ja sisustuksen ystäville.

Lahjatavaroita Lontoosta

Lahjataivas

705 Fullham Road, SW6 5UL (kartta)

Tincin valikoimissa on kaikkea koulutarvikkeista lahjatavaroihin. Kaikki tässä kaupassa on värikästä, lapsellista ja muovista. Osta pikku lahja ystävälle tai itsellesi!

Sistusliike Lontoossa

Värikästä sisustusta

131 Shoreditch High Street, E1 6JE (kartta)

House of Hackney on väriä ja kuvioita pursuava sisustusliike. Valikoimassa on brittiläisen suunnittelijakaksikon jännittäviä ja omaperäisiä, hyvin yhteensopivia sisustustekstiilejä, tapetteja ja esineitä

PARIISI
Pientä ja kivaa kotiin Lontoosta

Sisustusta ja asusteita

5 Rue Trousseau 75011 (kartta)

Les Fleurs tarjoaa ennen kaikkea sisustustavaraa, mutta myös koruja ja muita asusteita. Les Fleursistä löydät helposti kivoja, eri hintaisia lahjoja monenlaiseen makuun. Kaulakoru äidille tai pikku kasvi ystävälle?

Sisustuselementtejä kotiin Lontoosta

Hauskaa pikkutavaraa

39 Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie, 75004 (kartta)

Fleuxin valikoimassa on hassuja ja leikkisiä koriste- ja sisustusesineitä, seinälle ripustettavasta dinosauruksen päästä apinanmuotoiseen lamppuun. Välttämättömiä esineitä joka kotiin!

Second hand -ostoksia Lontoossa

Second hand

75004 Paris (kartta)

Le Maraisin alueella on useita pieniä putiikkeja secondhandistä kiinnostuneille! Tunnelma voi joskus olla melko tiivis, kun liikKeellä on paljon shoppailijoita metsästämässä löytöjä. Kannattaa silti käydä tutkimassa, mitä vaateröykkiöistä löytyy.

NEW YORK
Himoshoppaajan paratiisi New York

Shoppailijan mekka

225 Liberty St, NY (kartta)

Monet isot ja tunnetut vaatemerkit ovat edustettuina ala-Manhattanilla, ja nyt myös Saks Fifth Avenue. Todellinen mekka täynnä miesten ja naisten hinnakkaita merkkivaatteita, mutta myös edullisempia merkkejä. Täällä on myös yksi parhaista kenkäosastoista.

Vintagea ja second hand -hoppailua New Yorkissa

Vintagea

74 Guernsey St Brooklyn, NY (kartta)

Beacons Closet -myymäläidean takana on ryhmä naisia, jotka lahjoittavat osan liikkeen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Jos pidät vintage- ja secondhand-kaupoista, älä ohita tätä paikkaa.

Amerikkalaisia klassikoita miehille New Yorkista

Amerikkalaisia klassikoita

395 Van Brunt St, Brooklyn, NY (kartta)

Tämä on varsinainen kultakaivos, jos olet kiinnostunut klassisista amerikkalaisista vintage-vaatteista miehille. Liikkeen omistaja Brian tarjoaa huolella valittuja college-, armeija- ja vapaa-ajan vaatteita 1900-luvun puolivälistä

BARCELONA
Tuliaisia Barcelonasta

Kivoja matkamuistoja

Carrer de Bonavista, 7 (kartta)

Bonavistassa on kaikkea, mitä voi haluta: matkustustarvikkeita, kirjoja ja merkkivaatteita merkeiltä, joista et ole koskaan kuullut. Täydellinen matkamuistokauppa, jos etsit muuta kuin futispaitaa tai Sagrada de familia- jääkaappimagneettia!

Tee löytyöjä New Yorkissa

Lost & Found

Estación de Francia, Av. del Marquès de l'Argentera (kartta)

Silloin tällöin rannan tuntumaan tupsahtaa vintage- ja secondhandmarkkinat nimeltä Lost & Found. Kannattaa poiketa, jos osut sopivasti paikalle. Täältä voit löytää suosikkifarkut tai vaikka japanilaisen kimonon.

Ekolgisia tuliaisia New Yorkista

Kauniita esineitä

Carrer d'Astúries, 38 (kartta)

Olokuti on täydellinen paikka etsiä lahjaa tai erityistä matkamuistoa itselle. Valikoimassa on kauniita koruja, hienoja muistikirjoja, laukkuja ja mekkoja. Valikoima painottuu ekologisiinn ja reilun kaupan tuotteisiin.

BERLIINI
Paras ostoskatu Berliinissä

Berliinin shoppailukeskus

Mulackstraße (kartta)

Mulackstrasse on Mitten kaupunginosan shoppailuytimessä lähellä Weimeisterstrassea, shoppailijan tärkeintä metropysäkkiä. Pidä kiinni lompakostasi, täällä riittää houkutuksia! Samoilla kulmilta löytyy myös isoja merkkejä kuten Adidas, Paul Smith, Urban Outfitters jne.

Trendikkäimmät merkkituotteet Berliinistä

Trendikkäimmät merkit

Oranienstr. 24 (kartta)

Trendikeidas Voo sijaitsee aivan Kreutzbergin kaupunginosan ytimessä. Valikoimassa on muun muassa näitä merkkejä: Henrik Vibskov, Uniforms for the dedicated, Surface to Air, Silent by Damir Doma, Soulland, Stine Goya, Wood Wood, Rxmance.