Matkat – Rooma

Varaa kaupunkiloma tai viikonloppumatka Roomaan ja sinua odottavat erinomaiset ravintolat, tyylikkäät ostokset ja maailmanluokan nähtävyydet.
Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja jokaiseen makuun. Useimmat hotellit sijaitsevat Vatikaanin, Espanjalaisten portaiden ja Colosseumin välisellä kolmionmuotoisella alueella, mikä tarkoittaa, että Rooman tärkeimmät nähtävyydet ovat aina lähellä. Hotelleja on jokaisessa hintaluokassa, yksinkertaisista kahden aallon vaihtoehdoista klassisiin luksushotelleihin, joissa voi nauttia ajattomasta eleganssista. Sinun tarvitsee vain valita hotelli, matkasi ajankohta ja kesto. Helppoa, mukavaa ja käytännöllistä!

Tjäreborgin Rooman matkat

Kun valitset Tjäreborgin Rooman matkat, on tarjolla runsaasti erilaisia hotelleja, matkustitpa sitten lasten kanssa tai aikuisessa seurassa. 9 Hotel Cesaripienessä perheomisteisessa hotellissa, joka sijaitsee historiallisessa 1600-luvun rakennuksessa, on yksi kaupungin upeimmista kattoterasseista. Sen lähellä on myös viehättävä design-hotellimme White. Rooman matkat -valikoimastamme löydät kaikkea ylellisyydestä edulliseen, ja voit suunnitella juuri sinulle sopivan loman.

Lapsiystävälliset hotellit Roomassa

Jos matkustat Roomaan lasten kanssa, voit valita useasta keskeisellä paikalla sijaitsevasta hotellista ja majoittua tilavissa huoneissa. Yksi suosituksemme on Mascagni-hotelli, joka sijaitsee Rooman historiallisessa keskustassa. Toinen hyvä vaihtoehto lapsiperheille on Radisson Blu Es Hotel, jonka hienolla kattoterassilla on mukava virkistäytyä kaupungilla vietetyn päivän jälkeen.
Hyvä tietää
 • Hotelleja keskustassa
 • Luksushotelleja
 • Edullisia hotelleja
 • Perhehotelleja
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Ravintoloita ja yöelämää

Muiden mielipiteet kohteesta Rooma

Hae matka – Rooma

HINTAESIMERKKEJÄ REITTILENNOILLA – Rooma

Hotel Rimini
Hotel Rimini
Rooma, Italia
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 3 päivää, 2 hotelliyötä
 • Lähtö 28.5.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
28.5.2024 lähtöpaikka Helsinki
Accademia
City Favourite Selection
Accademia
Rooma, Italia
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 3 päivää, 2 hotelliyötä
 • Lähtö 19.8.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiainen
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. aamiainen
Lento ja 2 hotelliyötä
19.8.2024 lähtöpaikka Helsinki
Fiume
Fiume
Rooma, Italia
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 3 päivää, 2 hotelliyötä
 • Lähtö 18.8.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
18.8.2024 lähtöpaikka Helsinki

Vinkit matkalle Roomaan

Parhaat vinkit lomamatkalle Roomaan.

Vanha silta Roomassa

Lumoava Rooma

"When in Rome, do as the Romans do."
Lue parhaat vinkit siitä mitä romanttisessa Roomassa voi matkalla nähdä ja tehdä.

 • When in Rome, do as the Romans do
9 Hotel Cesari

Kaupunkihotellien parhaat kattoterassit

Koe kaupunki ylhäältä käsin. Nauti kaupunkihotellien parhaista kattoterassinäkymistä myös Roomassa.

Fontana di Trevi Roomassa

Viikonloppumatka Roomassa

Lue vinkit viikonlopun lomamatkalle Roomaan - pizzaa, jäätelöä, nähtävyyksiä ja paljon muuta.

Milloin on paras aika matkustaa Roomaan?

Roomassa on kaunista ympäri vuoden, mutta vain harvat suurkaupungit voittavat Rooman kevään. Kevätkuukausina lämpötila voi nousta jopa 23 asteeseen, ja sää on täydellinen Rooman monien nähtävyyksien kokemiseen tai herkullisen pastan nauttimiseen kahvilassa. Kesällä Roomassa voi olla erittäin kuumaa, mutta syksyn tullessa lämpötila laskee n. 25°. Rooma on siksi täydellinen myös syyslomalle.

Missä on parasta asua Roomassa?

Trevin suihkulähteen läheisyydessä on monia pieniä, viihtyisiä hotelleja. Täältä voit kävellä nähtävyyksille, kuten Pantheonille, Espanjalaisille portaille ja Piazza Novonalle. Päärautatieaseman, Terminin ympäristössä on myös suuri määrä hotelleja, ja täältä pääset kätevästi kävellen useimpiin mielenkiintoisiin kohteisiin tai voit hypätä bussiin, raitiovaunuun tai metroon. Jos haluat kokea aidon Rooman,kapeinen katuineen kaduilla, majoitu Trasteveressa. Täällä on todellista roomalaista charmia, pieniä kirkkoja, erikoisliikkeitä ja paikallisia ravintoloita.

Kuinka monta päivää pitäisi varata Rooman matkaan?

Suosittelemme vähintään 4 päivän matkaa Roomaan. Ehdit nähdä suurimman osan nähtävyyksistä, syödä herkullista ruokaa ja vain nauttia kaupungin maagisesta tunnelmasta.

Milloin Roomassa on vähiten turisteja?

Turisteja on vähiten talvikuukausina (joulu poislukien). On hyvä idea matkustaa Roomaan sesonkiajan ulkopuolella, jolloin turisteja on kaupungissa vähemmän.

Miten Roomassa kannattaa liikkua?

Pakkaa mukaan hyvät kengät ja varaudu liikkumaan jalkaisin, kun matkustat Roomaan. Kaupungin piilotetut helmet ja viehätys on selkeästi paras kokea kävellen. Roomassa on myös hyvä raitiovaunu-, bussi- ja metroverkosto.