Matkat – Bergamo

Bergamo yllättää monipuolisuudellaan – helmi Pohjois-Italiassa, jossa saat kokea upean sekoituksen nykyaikaa ja keskiaikaa.
Pohjois-Italiassa sijaitseva Bergamo on vain tunnin bussi- tai junamatkan päässä Milanosta. Bergamo on suhteellisen tuntematon viikonloppukohde, mutta tällä historiallisella kaupungilla on paljon tarjottavaa. Kaunis keskiaikainen kaupunki kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon.

Löydä mielenkiintoinen Bergamo Pohjois-Italiassa

Bergamo koostuu kahdesta kaupunginosasta, uudemmasta osasta, Città Bassasta ja vanhemmasta osasta, Città Altasta. Kaupunginosien välillä pääsee kätevästi kulkemaan funikulaarilla. Keskiaikaista Città Altaa, jota kutsutaan myös yläkaupungiksi, ympäröivät 1500-luvulta peräisin olevat venetsialaiset muurit. Historalliselle kaupunginosalle ovat tyypillisiä mukulakivikadut, kauniit aukiot ja useat nähtävyydet. Täällä voit vierailla Rocca di Bergamon linnoituksella, 1100-luvulla rakennetussa Santa Maria Maggioren basilikassa, Cappella Colleoni -kappelissa ja tyylikkäässä Palazzo della Ragione -palatsissa, jossa on koristeellinen kaarikäytävä. Città Altassa voit nauttia espresson ulkona auringonpaisteessa ja samalla ihailla huimaavan upeita näkymiä kaupunkiin ja pohjoisen puolella sijaitseville Alppien huipuille päin.

Uudemmassa kaupunginosassa, Città Bassassa, jota kutsutaan myös alakaupungiksi, voit kierrellä kaduilla, käydä tutustumassa kauppojen tarjontaan, vierailla taidegallerioissa ja museoissa, joissa kaikissa on runsaasti nähtävää. Kokemusrikkaan päivän jälkeen on ihana istua alas, nauttia aperitiivi tai herkullinen illallinen jossakin kaupungin viihtyisässä ravintolassa.

Tjäreborgin matkat Bergamoon

Tjäreborgilla matkustat Bergamoon reittilennoilla, jolloin voit itse päättää matkasi pituuden ja ajankohdan. Hotelliemme luokitus vaihtelee 3-5 aallon välillä. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla Bergamossa, sekä kaupungin uudessa että vanhassa osassa. Valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan hotellin. Bergamon keskustaan on Milano-Bergamo Orio Al Serion lentokentältä matkaa vain muutama kilometri, joten matkustamiseen ei kulu arvokasta aikaa.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa spa
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Hotelleja eri hintaluokissa

Muiden mielipiteet kohteesta Bergamo

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Bergamo