Tjäreborgin yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Loma onnistuu usein parhaiten, kun lähtöpäivään on kunnolla valmistautunut. Tässä jaamme parhaat vinkit yhteistyökumppaneiltamme, joiden avulla lomastasi tulee entistä mukavampi.

Nextory - 60 päivää ilmaisia äänikirjoja!

Nyt voit kokeilla Nextorya täysin ilmaiseksi 60 päivän ajan! Loputtomat lukuseikkailut ovat sormiesi ulottuvilla – missä ja milloin vain. Oletko valmiina lähtemään lukumatkalle?

Gouda-vakuutukset

Gouda

Gouda on osa norjalaista Gjensidige-ryhmää. Gouda vakuuttaa tällä hetkellä yli 2 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Rokote.fi

Rokote.fi

Matkaa suunniteltaessa on hyvä tarkistaa oma rokotesuoja. Rokote.fi Se, mitä rokotuksia tarvitaan, vaihtelee maittain tautien esiintymisen ja yksilöllisen riskiarvion mukaan. Kannattaa perehtyä matkakohteen rokotussuosituksiin hyvissä ajoin ennen matkaa, varautuminen kannattaa aloittaa jo 2-3 kuukautta ennen matkaa, jos matka suuntautuu eksoottisempaan kohteeseen.

Lentoparkki

Lentoparkki

Menetkö omalla autolla lentokentälle? Voit varmistaa parkkipaikan jo etukäteen varaamalla paikan Lentoparkista. Tjäreborgin asiakkaana saat myös alennuksen Lentoparkin normaalihinnoista.

YÖVY LENTOKENTTÄHOTELLISSA

Clarion Hotel Aviapolis ulkopuolelta kuvattuna

Clarion Hotel Aviapolis

Kun lentosi Helsingin lentokentältä lähtee aikaisin aamulla, aloita matka jo edellisenä iltana ja yövy Clarion Hotel Aviapolis -hotellissa. Hyvin nukutun yön jälkeen on mukavampi jatkaa matkaa. Asiakkaanamme majoitut hotelliin erittäin edulliseen hintaan.

Joustava maksutapa lomallesi

Nordea rahoituksen Nettiluotto

Nettiluotto

Matkusta nyt ja maksa myöhemmin. Nettiluottolla voit rahoittaa matkasi riippuen sen loppusummasta 200–10 000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla. Nettiluoton tarjoaa Nordea Rahoitus.