Lomamatkat

Unelmiesi loma odottaa

Lomamatkat 2024 ja 2025

Unelmoitko lämpimästä säästä, laineiden liplatuksesta tai henkeäsalpaavista auringonlaskuista? Me toteutamme unelmasi, sillä meillä on matkakohteita ympäri maailmaa kaikkina vuodenaikoina, joista löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva lomamatka. Vai onko unelmasi kokea urbaanin kaupungin syke kaupunkilomalla? Euroopan ja maailman suurkaupungit ovat elämys kaikille aisteille.

Lomamatkat aikuisille

Kun matkustat aikuisten kesken aurinkolomalle, suosittelemme erityisesti aikuiseen makuun sopivia Sunprime-hotelleja, joissa on 16 vuoden ikäraja. Rauhallisella allasalueella rentoudut auringon lämmössä ja nautit raikkaan juoman, illallistat tunnelmallisesti ja halutessasi treenaat hotellin kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla.

Lomamatkat perheille

Perheen lomamatkan odotuksessa on usein jotain ihan erityistä – jännitystä, kuplivaa iloa ja malttamattomuutta, ehkä joskus jopa huolta. Meillä Tjäreborgilla on yli 50 vuoden kokemus perheiden lomamatkojen järjestämisestä, joten olet hyvissä käsissä. Meillä on lapsiystävällisiä kohteita ja hotelleja kaikkialla Euroopassa ja kaukokohteissa.

Lomamatkat kaupunkilomalle

Jos mieluummin shoppailet tai olet kiinnostunut kulttuurista, museoista, ja urbaanista tunnelmasta kaupunkiloma on sinua varten. Ja kun varaat meiltä lennon ja hotellin suojaa matkaasi matkapakettilaki. Voit myös shoppailla matkakohteessasi hyvillä mielin, sillä meidän kaupunkilomiimme sisältyy aina myös matkatavarat lennoilla lentoyhtiöstä riippumatta.

Lomamatkat

Rantaloma, kaupunkiloma, risteily tai ehkäpä aktiiviloma? Matkustitpa yksin, ystävän kanssa tai perheen parissa, meillä on lomamatkoja ihan kaikille.

Perhematkat

Perhelomat

Tiedämme, miten tärkeä onnistunut perheloma on. Meiltä löydät perhehotellin juuri oman perheesi tarpeisiin, kuten esim. Sunwing Family Resorts ja Ocean Beach Club -hotellit.

Onnistunut perheloma perhehotelleissamme.

Lomamatkat aikuisille

Kun matkustat aikuisten kesken tai vanhempien lasten kanssa, valitse laajasta valikoimastamme hotelli, joka on suunniteltu aikuiseen makuun, kuten esim. Sunprime Hotels.

Matkat aikuisille

Lomainspiraatiota matkallesi

Aurinkotuolit Sunprime Miramare Beach -hotellin uima-altaalla

Lämpötilaopas

Kuulutko niihin, joille aurinko ei voi paistaa koskaan liian kuumasti, tai ehkä lomailisit mieluummin kotimaan kesää muistuttavissa lämpötiloissa? Katso lämpötilaoppaasta minne mennä.

Lomalle lämpimään

Kreikan saaret

Etsitkö aitoa ja viehättävää lomakohdetta Kreikassa? Olemme koonneet joitakin suosikkikohteitamme, joissa voit viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa.

Kreikan lomakohteita

Lomalähettiläs Maria Byskov

Aurinkoa ja rantaelämää Lissabonissa

Aurinko- vai kaupunkiloma? Lissabonissa ei tarvitse valita. Lomalähettiläämme Maria antaa vinkit miten voit parhaiten nauttia sekä kaupungin sykkestä että ihanasta, rentouttavasta rantalomasta yhden ja saman lomamatkan aikana.

Marian Lissabon-vinkit.

Milloin haluat matkustaa?

Minne haluat matkustaa?

Onko matkakohde vielä valitsematta? Tutustu matkakohteisiimme.