Matkat – Kapkaupunki

Kapkaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa, mm. maailmankuuluja viinitiloja, valkoisia rantoja, golfia ja mahtavia luontoelämyksiä.
Kapkaupungissa useimmat kävijät viihtyvät Waterfrontin alueella. Tämä vanha satama-alue on nykyisin viihtyisä keskus, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja baareja – kaikki huippuluokkaa ja lisäksi hintataso on edullinen. Kapkaupungin ulkopuolella sijaitseville suosituille Camps Bayn ja Clifton Beachin rannoille pääset kätevästi shuttlebusseilla koko päivän. Kaikkialla on siistiä ja tyylikästä, ja meren rannalla on useita romanttisia ravintoloita.

Ikimuistoisia elämyksiä

Kapkaupungissa on kaikkea, mitä suurkaupungilta voi odottaa. Täällä on monipuoliset ostosmahdollisuudet, paljon erilaisia ravintoloita, vilkas yöelämä baareineen ja klubeineen sekä useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle. Kaupungin ulkopuolella on lisäksi ainutlaatuisia luontoelämyksiä. Voit sukellella valkohaiden seurassa, katsella valaita, vierailla viinitiloilla, vaeltaa Pöytävuorella tai ihailla kaupunkimaisemia ylhäältä helikopterista. Kapkaupungissa vietät varmasti ikimuistoisen loman.

Tjäreborgin matkat Kapkaupunkiin

Tjäreborgilla matkustat Kapkaupunkiin joustavasti reittilennoilla, joten voit itse päättää matkasi pituuden ja ajankohdan ja suunnitella juuri omanlaisesi matkan. Koska Kapkaupunki sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä, ei jet lagistä ole huolta, ja pääset nauttimaan lomastasi välittömästi. Kapkaupungissa on Välimeren alueen kaltainen ilmasto, joten täällä ei koskaan ole todella kylmä.

Hotellit Kapkaupungissa

Useimmat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat suositulla De Waterkantin alueella. Myös muissa kaupunginosissa on hotelleja. De Waterkantissa asut keskeisellä paikalla, lähellä keskustaa ja useimpia nähtävyyksiä. Useissa Kapkaupungin hotelleissa on uima-allas ja hyvät palvelut.
Hyvä tietää
  • Miellyttävä ilmasto
  • Edullisia ravintoloita
  • Nähtävyyksiä
  • Historiallisia käyntikohteita

Muiden mielipiteet kohteesta Kapkaupunki

Tee matkahaku – Kapkaupunki

Inspiraatiota ja vinkkejä

Pingviinejä Boulders Beachillä

10 päivää Etelä-Afrikassa

Leijonia ja pingviinejä, kaunista luontoa, golfkenttiä, upeita patikontireittejä ja viinejä – kaiken tämän voit ehtiä yhden loman aikana Etelä-Afrikassa. Luie lomalähettiläämme Jessican vinkit Etelä-Afrikan matkalle.