Nainen uimassa meressä Mallorcalla

Kesäkuun matkat

Kesäkuussa matkoissa on valinnanvaraa, jos haluat nauttia lomallasi auringosta ja lämmöstä heti lomasesongin alussa. Tutustu kesäkuun lomamatkoihimme.

Monissa lomakohteissamme kesäsäät ovat parhaimmillaan jo kesäkuun alusta lähtien. Esimerkiksi Turkissa ja Kyproksella on keskimäärin 12 aurinkotuntia päivässä ja lämmintä riittää myös Rodoksella, Kreetalla ja muualla Kreikassa.

Kesäkuun matkojen suosituimpia kohteita

Edullisia matkoja kesäkuussa

Pari aurinkotuoleilla uima-altaalla

Äkkilähdöt

Pääsetkö lähtemään matkalle nopealla aikataululla? Joustaako loma-ajankohtasi ja voit valita matkalle itse lähtöpäivän? Kesäkuussa äkkilähtömatkoja on moniin matkakohteisiimme. Seuraa tarjontaa ja varaa nopeasti, kun sopiva, edullinen matka osuu kohdalle.

Lapsi ruokailemassa ravintolassa

All Inclusive

Kaipaatko jotain raikasta juotavaa uima-altaalla? Ja lapsille jäätelöä? All Inclusive on tässä kohtaa kaikkein kätevin. Parasta on kuitenkin, että lähes kaikki on jo maksettu etukäteen eikä laskuja tarvitse miettiä lomalla. Meillä on paljon vaihtoehtoja kesäkuun All Inclusive -matkalle.

Laituri Salissa

Edut, kampanjat ja tarjoukset

Vaikka kesäkuu onkin korkeasesongin alkua meillä on kampanjoita ja tarjouksia matkoista. Pidä silmällä matkatarjouksiamme ja varaa edullinen kesäkuun lomamatka.

Lisää kesäkuun matkoja

Ystävykset kattoterassilla

Kaupunkilomat

Aloita kesä kaupunkilomalla, esim. viikonloppumatkalla kesäkuussa. Muun muassa Barcelonassa ja Nizzassa voit nauttia niin suurkaupungin sykkeestä kuin ihanasta rantalomasta. Alkukesästä ei usein ole vielä liian kuumaa.

Nainen kantaa joogamattoa

Treeni- ja aktiivilomat

Kaipaatko kesän aloitukseen aktiivisuutta ja liikuntaa? Lähde treenilomalle kesäkuussa! Varaa hotelli, jossa on hyvät liikuntaolosuhteet tai lähde mukaan ohjatulle aktiivilomalle.

Keinut hiekkarannalla

Missä on lämmintä kesäkuussa?

Missä paistaa aurinko ja on lämmintä kesäkuussa? Katso lämpötilaoppaastamme!

Missä on lämmintä kesäkuussa? Katso lämpötilaoppaastamme!

Matkahaku – kesäkuun matkat

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia