Naiset suutelevat kuohuviinilasit käsissään

Lomamatkat tilauslennoilla

Helppoa ja kätevää

Matkat lomalennoilla

Meiltä löydät matkat ympäri maailman, ja valikoimistamme löytyy ihania lomakohteita esim. Välimereltä ja idästä Thaimaasta. Voit myös valita lomakohteeksesi klassikon, kuten Kanariansaaret, Mallorcan, Kreetan, Rodoksen tai Kyproksen. Moni löytää uusia lomakohteita myös Bulgariasta, Madeiralta tai Kreikan pienemmistä saarista.

Lomalennot - turvallista, helppoa ja mukavaa

Pakettimatka kannattaa valita monestakin syystä. Sen lisäksi että sinua suojaa laki matkapalveluyhdistelmistä sekä matkapakettiehdot, kun varaat matkasi meiltä, autamme sinua kysymyksissäsi ennen matkaa, lomasi aikana, kuin matkan jälkeenkin. Pakettimatka on siis helppo ja turvallinen valinta.

Matkustaminen valmismatkalla on myös helppoa, sillä voit varata matkasi kätevästi itse ja valita haluamasi lisäpalvelut, kuten ateriat hotellilla ja lennoilla, kuljetukset lentokentältä hotellille ja takaisin ja tilata edullisia taxfree-tuotteita jo etukäteen.

Lomamatka juuri sinulle

Meiltä varaat koko lomapaketin sisältäen lennot ja hotellin suosituimpiin matkakohteisiimme. Jos olet valmis lomailemaan pian, suosittelemme tarkistamaan tarjolla olevat äkkilähdöt, joista voit tehdä todellisia löytöjä, tai tutustumaan muihin edullisiin matkavaihtoehtoihimme. Ja jos haluat erityisen helpon ja huolettoman loman, varaa All Inclusive -hotelli.

Jos kohde on vielä valitsematta, tutustu lämpötilaoppaaseemme, josta löydät eri ajankohtien lomakohteiden keskilämpötilat ja voit valita itsellesi sopivimman lomakohteen.

Lomalentomatkan edut

Suosituimmat lomalentokohteet

Millainen on sinun lomamatkasi?

Inspiraatiota ja vinkkejä matkallesi

Neljä lajivinkkiä liikunnalliselle lomalle Mallorcalla tai Gran Canarialla

Valitsetpa kumman kohteen tahansa, voit treenata aktiivisesti myös lomalla.

Lefkas

Opas Kreikan pikkusaarille

Me suomalaiset rakastamme Kreikkaa. Tutustu näihin pienempiin lomakohteisiin ja löydä seuraava suosikkisi!