Jamaika

Jamaika

Tjäreborgin kautta matkustat Jamaikalle joustavasti reittilennoilla silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Vehreä ja kumpuileva Jamaika on epäilemättä yksi Karibian kauneimmista saarista. Saaren liidunvalkoiset rannat, trooppinen ilmasto ja ystävälliset asukkaat tekevät Jamaikasta täydellisen kohteen lomallesi Karibialla.

Lue lisää matkakohteesta Jamaika Piilota teksti

Vehreä ja kumpuileva Jamaika on epäilemättä yksi Karibian ehdottomasti kauneimmista saarista. Täällä vietät ihanaa aurinko- ja rantalomaa reggae-musiikin tahdissa rennon letkeässä ilmapiirissä, joka tarttuu myös sinuun nopeasti. Tjäreborgilla on hotelleja saaren kahdessa suositussa kohteessa: Montego Bay ja Negril ja hotellit sijaitsevat aina joko rannalla tai rannan läheisyydessä. Negrilin lomakohteessa on lapsiystävällinen ranta, Seven Mile Beach, joka on matala ja rannalla on harvoin aaltoja. Negrilin ranta on ehdottomasti yksi Karibian suosituimmista ja hienoimmista rannoista. Negrilissä voit viettää rennon ja rauhallisen loman sekä nauttia upeista auringonlaskuista.

Milloin on paras aika matkustaa Jamaikalle?
Jamaikalla vallitsee trooppinen ilmasto, ja sekä ilman että meriveden lämpötila on tasainen vuoden ympäri. Sää Tjäreborgin lomakohteissa Montego Bayssa ja Negrilissä on samankaltainen. Keskilämpötila päivisin on noin 30 astetta vuoden ympäri ja yöllä noin 23 astetta. Veden lämpötila pysyttelee keskimäärin vähintään 27 asteessa. Korkeasesongin aikana, eli joulukuusta maaliskuuhun, on kuivaa, lämmintä ja aurinkoista. Huhtikuussa sää on edelleen kuiva ja lämmin. Toukokuussa alkaa matalasesonki, jolloin esiintyy enemmän sateita ja tuulta, hurrikaanikausi ulottuu tavallisesti kesäkuusta marraskuuhun.

  • Valuutta: Jamaikan dollari (JMD)
  • Kausi (tilauslennot): Reittilennoilla ympäri vuoden
  • Passi ja viisumi: Lue lisää Kohdefaktoista
  • Rokotukset: Lue lisää Kohdefaktoista
  • Matkakohteita:  2 kpl
  • Hotelleja:  15 kpl