Nainan ja lapsi kävelemässä rannalla auringon laskiessa
Aruba

Maaliskuun matkat

Kevään odottaminen tuntuu usein pitkältä. Aloita valmistautuminen varaamalla matka etelän lämpöön Tjäreborgilta. Tutustu maaliskuun lomamatkoihimme.

Valikoimassamme on monia ihania lomakohteita, kuten aurinkoiset Gran Canaria ja Teneriffa tai luonnonkaunis Madeira. Jos kaipaat korkeampia lämpötiloja, lähde vaikkapa Thaimaahan, Balille tai Sri Lankaan.

Suositut kohteet maaliskuussa

Edulliset matkat maaliskuussa

Etsitkö maaliskuulle edullista matkaa? Tänne olemme koonneet kaikki matkat hyvällä hinta-laatusuhteella.

Nainen kävelee rannalla Aruballa

Äkkilähdöt

Pääsetkö lähtemään matkalle nopealla aikataululla? Tarkista äkkilähtömme ja saatat löytää hyvin edullisen lomamatkan.

Tyttö syö jäätelöä

All Inclusive

Säästät rahaa, kun varaat All Inclusive -matkan. Kaikki on maksettu jo ennen matkaa ja ravintolalaskuista ei tarvitse huolehtia.

Lisää matkoja maaliskuussa

Kaipaatko liikuntaa? Uusia kaupunkilomakokemuksia? Tai miltä kuulostaisi nähdä monta kohdetta yhdellä matkalla? Maaliskuussa on matkoja joista valita.

Nainen kantaa joogamattoa

Aktiivilomat

Nosta pulssia pyöräillen tai laske sitä joogaten. Lähde aktiivilomalle maaliskuussa nauttimaan rentouttavasta lomasta ja aktiivisesta liikunnasta.

Pari parvekkeella Roomassa

Kaupunkilomat

Ota varaslähtö kevääseen kaupunkilomalla. Eteläisen Euroopan kaupunkikohteissa kuten Pariisissa, Barcelonassa tai Lissabonissa aurinko paistaa jo maaliskuussa lämmittävästi.

Risteilyalus

Risteilyt

Kaipaatko jotain uutta kokemusta? Lähde risteilymatkalle ja ehdit yhdellä matkalla nähdä ja kokea monta kohdetta. Maaliskuussa voit risteillä esim. Karibialla tai Havaijin vesillä.

Lämpötilaopas maaliskuussa

Missä on maaliskuussa lämmintä?

Missä paistaa aurinko ja on lämmintä maaliskuussa? Tarkista lämpötilaoppaastamme mikä on sinulle sopivin kohde maaliskuussa.

Missä on lämmintä maaliskuussa? Tarkista lämpötiloppaastamme.

Maaliskuun matkat - matkahaku

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia