Turkki
Sunprime Dogan Side Beach, Side

Turkki

Turkki

Joidenkin mielestä itä ja länsi eivät koskaan voi kohdata, mutta he eivät olekaan käyneet Turkissa, jossa uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä. Hotellivalikoimastamme löydät taatusti sopivan vaihtoehdon: perheille sopii Sunwing Family Resorts, ilman lapsia matkustaville on neljä eri Sunprime -hotellia ja sen lisäksi yli 100 muuta hotellia.

Lue lisää matkakohteesta Turkki Piilota teksti

Asu modernissa hotellissa, nauti auringosta ja lämpimästä merivedestä. Kipaise sitten ostoksille: nahkatavaroita, mausteita, kultakoruja, vaatteita ja tietysti eksoottisia matkamuistoja. Toisaalla sinua odottaa jännittävä itämainen ilmapiiri. Minareeteista kaikuvat rukouskutsut sekoittuvat kapeiden kujien ääniin, basaarien ihmisvilinään ja tuoksuihin. Kohtaat kaikkialla ainutlaatuista ystävällisyyttä, varsinkin jos matkustat lasten kanssa.

Turkissa valittavanasi on monta suosittua lomakohdetta: esim. Alanya, Antalya, Side ja Beldibi.

Tjäreborgin kautta voit myös suunnitella matkan kiehtovaan Istanbuliin, jossa itä ja länsi kohtaavat sananmukaisesti.

Golfia Turkissa
Turkki on yksi Tjäreborgin suosikkikohteista. Kentät ovat korkeatasoisia, ja kun matkustat Tjäreborgilla, voit asua hotellissa, jossa on myös oma golfkenttä. Voimme tarjota sinulle edullisia golfpaketteja Turkin suurimmassa golfmetropolissa, Belekissä.

Milloin on paras sää Turkissa?
Turkki on suuri maa ja säätilat vaihtelevat suuresti sen mukaan missä päin maata olet.

Antalyan alue
Antalya, Side, Alanya ja Belek sijaitsevat Antalyan alueella, jossa vallitsee mukava Välimeren ilmasto eli kesät ovat pitkiä ja lämpimiä, talvet leutoja. Kesä-, heinä- ja elokuussa on tosi aurinkoista ja lämmintä, toisinaan jopa yli 35 astetta. Keväällä, huhti-toukokuussa, ja syksyllä, syys-lokakuussa, lämpötila kohoaa noin 20-30 asteeseen. Lokakuussa on edelleen mukavan lämmintä, noin 20 astetta, vaikka sateiden mahdollisuus toki lisääntyy vuoden loppua kohti mentäessä. Tammi- ja helmikuu ovat kylmimmät talvikuukaudet, jolloin lämpötilat ovat noin 12 asteen tuntumassa päivisin. Suurin osa sateista ajoittuu joulu-helmikuulle.

Istanbul
Toukokuusta lokakuuhun Istanbulissa on kesä. Silloin on lämmintä ja kosteaa, lämpötila vaihtelee 20 ja 25 asteen välillä, ja heinä-elokuussa elohopea saattaa nousta 30 asteeseen. Syksy alkaa marraskuussa ja talvella, joulukuusta maaliskuuhun, saattaa myös sataa jopa lunta, vaikka lämpötila useimmiten on 8-11 asteen tuntumassa.

  • Valuutta: Turkin liira (TRY)
  • Kausi (tilauslennot): Huhti-lokakuu. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Matkakohteita:  5 kpl
  • Hotelleja:  136 kpl

All Inclusive Turkissa

All Inclusive Turkki

Nauti All Inclusive -lomasta ja helposta matkasta Turkin lämmössä!

Katso Turkin All Inclusive lomat