Matkat – La Gomera

La Gomeralle matkustetaan rauhallisuuden, luontoelämysten ja golfin vuoksi. Lisäksi voit asua saaren parhaassa hotellissa.
La Gomeralle kannattaa suunnata silloin, kun kaipaat rauhaa ja luontoelämyksiä sekä haluat pelata golfia. La Gomera on satumaisen kaunis saari, jossa on korkeita vuoria, jyrkkiä rotkoja, taianomaisia metsiä, idyllisiä kyliä ja vihreitä laaksoja, joissa vuorenseinämillä voi nähdä erilaisia terassiviljelmiä. Garajonayn kansallispuisto on yksi Euroopan vanhimmista ikimetsistä, joka on tunnettu vehreistä laakeripuistaan sekä puukanervista, joiden latvoja peittää riippunaava. Riippunaava kasvaa ainoastaan sellaisissa paikoissa, joissa ilma on täysin puhdasta. Tämä upea kansallispuisto on erittäin suosittu vaelluskohde, ja täällä on myös monipuolinen linnusto ja paljon kotoperäisiä kasvilajeja. Joka puolella saarta näkee myös terassiviljelmiä, joissa kasvatetaan viinirypäleitä, tomaatteja ja banaaneja.

Saaren paras hotelli

Kun matkustat Tjäreborgilla La Gomeralle, asut ehdottomasti saaren parhaassa hotellissa, Jardin Tecinassa. Tämä hotelli sijaitsee upealla paikalla, josta aukeavat häikäisevän kauniit maisemat yli meren ja kallioniemien. Kaiken lisäksi hotellissa on myös hieno spa-osasto, neljä erilaista uima-allasta sekä hedelmä- ja vihannesviljelmät, joiden antimista pääset nauttimaan hotellin ravintoloissa. Ei ihme, että asiakkaat ovat antaneet tälle hotellille huippuarviot.

Teneriffa ja La Gomera

Voit yhdistää La Gomeran lomaasi myös jonkin toisen Teneriffan kohteemme ja viettää viikon kummassakin. Näin saat lomastasi irti vieläkin enemmän, ja golfaajat ehtivät kokeilla useampia kenttiä.
Hyvä tietää
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Voi yhdistää Teneriffan kanssa
  • Hotelleja, joissa spa
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi

Muiden mielipiteet kohteesta La Gomera

Tee matkahaku – La Gomera