La Gomera, La Gomera

La Gomeralle matkustetaan rauhallisuuden, luontoelämysten ja golfin vuoksi.

Ainutlaatuinen La Gomera on vajaan tunnin matkan päässä Teneriffan saarelta. Pienellä, luonnonkauniilla La Gomeralla tuntuu välillä, että koko saari on varattu vain sinulle. La Gomerassa vietät yksilöllisen ja laadukkaan loman upeissa maisemissa. Saarta hallitseva Garajonayn kansallispuisto kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Eri puolilla saarta katseesi tulee kiinnittymään alueelle tyypillisiin terassiviljelmiin, joilla paikalliset maanviljelijät kasvattavat viinirypäleitä, tomaatteja sekä banaaneja. Lähde patikkaretkelle upeaan luontoon, etene omaan tahtiin kaikessa rauhassa ja pysähdy syömään johonkin viehättävään pikkukylään reitin varrella. Paikalliset ravintolat ovat pieniä ja yksinkertaisia, mutta ruoka on verrattoman hyvää. Monille saaren uskomaton luonto on loman kohokohta, mutta käytössäsi ovat myös kaikki modernit lomapalvelut. Tjäreborgin neljän tähden hotelli Jardin Tecinassa on kauppoja, ravintoloita, golfkenttä ja iltaohjelmaa. Ostosmahdollisuudet saarella ovat rajoitetut, mutta tuliaiseksi kannattaa ostaa ainakin taivaallisen hyvää La Gomeran palmuhunajaa.

Lisää kohteesta La Gomera Piilota teksti

Omaleimainen La Gomera
La Gomera on täysin erilainen kuin muut Kanariansaaret. Kapeat laaksot ja jyrkät rotkot vuorottelevat saaren keskiosasta rannikolle päin tultaessa. Vaikka välimatka linnuntietä olisi lyhyt, täytyy matkaan suurten korkeuserojen vuoksi varata reilusti aikaa. Paikalliset asukkaat ratkaisivat aikoinaan viestien välittämisen tiettömällä, vaikeakulkuisella saarella kätevästi. Kun kännyköitäkään ei vielä ollut, kehitettiin saarella oma vihellyskieli, El Silbo. Muutamat saarelaiset osaavat edelleenkin kommunikoida viheltämällä, ja he viihdyttävät matkailijoita antamalla näytöksiä viestien välittämisestä.

Garajonayn luonnonpuisto
Garajonay-vuori (1487 m) on antanut nimensa myös saaren kansallispuistolle, jossa voit tutustua ainutlaatuisiin kasveihin ja mahtaviin maisemiin. Luonnonpuistossa on Euroopan viimeiset aarniometsät. Saarella on loistavat vaellusmahdollisuudet, joten kävelysauvat kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan. Jyrkkien laaksojen, vuorenrinteiden ja terassiviljelmien välissä on auringossa uinuvia pieniä kyliä. La Gomeralla voit rentoutua puhtaasta, raikkaasta ilmasta ja upeasta luonnosta nauttien.

Saaren paras hotelli
Jardin Tecinan uima-allasalueilla myös lapset viihtyvät. Hotellista on mahdollista lähteä myös sukeltamaan. Hotellin yhteydessä on 18-reikäinen golfkenttä, jonne voi tilata peliaikoja etukäteen. Ylhäällä kallionkielekkeellä sijaitsevasta hotellista on lyhyt kävelymatka Playa de Santiagon pieneen kalastajakylään, jossa on muutamia ravintoloita ja baareja. Kylän pienet rannat ovat pikkukiveä ja kalliota. Valle Gran Rey on saaren kaunein laakso. Sinne pääsee San Sebastianin satamasta kapeita kiemuraisia teitä saaren halki. Matkan varrella näet viehättäviä rinneviljelmiä, joilla kasvatetaan banaaneja ja tomaatteja.

Muiden mielipiteet kohteesta La Gomera

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
4
Ostokset
1,5
Ruoka & juoma
3,8
Harrastukset
4,2

Arvosana 4,5

Perustuu 567 arvosteluun

Suositut hotellit - La Gomera


Jardin Tecina – sinulle, joka haluat rauhaa ja hiljaisuutta.Näytä kuvia

Jardin Tecina, La Gomera
 

La Gomera, La Gomera

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,5

Jardin Tecina on La Gomeran paras hotelli, joka on rakennettu kauniiseen ja perinteiseen kanarialaiseen...

  • Allas: 4 kpl
  • Lastenallas
  • Baari: 4 kpl
  • Ravintola: 4 kpl
  • Paikallinen keskusta: 700 m
  • Uimaranta: 50 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Jardin Tecina

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.

  Varaa vuokra-auto ennen matkaa

  Vuokra-auton varaus ennen matkaa
  Miksi varata auto etukäteen? Sulje
  • Jopa 40% edullisempi hinta
  • Toimitustakuu, varmistat auton saamisen
  • Kuluton peruutusoikeus viim. vuorokausi ennen matkaa, jos suunnitelmiin tulee muutoksia
  • Kun auto on maksettu jo ennen matkaa ei budjettiin matkakohteessa tule lovea

  *Hintaa on verrattu paikallisiin vastaaviin autonvuokrahintoihin kohteissa. Huomio, että paikalliselta yritykseltä saatat saada auton edullisemmin, mutta ilman vastaavia vakuutuksia, veroja, palvelua tai vuokraehtoja.

  Lue lisää autonvuokrauksesta