Koh Hong Ao Nangin ulkopuolella Krabilla

Thaimaa

Thaimaa

Thaimaa tarjoaa jokaiselle jotakin. Tjäreborgin valikoimassa on lähes 30 kohdetta Thaimaassa aina lapsille tarkoitetuista Sunwing Family Resorts -hotelleista aikuisille suunnattuihin Sunprime Hotels -hotelleihin.

Thaimaassa lomailuun sisältyy aurinkoa ja rantaelämää, luontoretkiä ja kaupungin vilinää sekä kulttuuria ja makuelämyksiä sopivassa suhteessa. Tjäreborgilla on tarjolla matkoja eri puolille Thaimaata lännessä sijaitsevasta Khao Lakista itäiseen Koh Changiin. Lapsiperheille sopivat erinomaisesti Sunwing Family Resorts -hotellimme Kamala Beachillä ja Bangtao Beachillä tai lapsiystävällinen Family Garden -hotellimme Phuket Orchid Resort & Spa ja aikuiseen makuun sopii hyvin Sunprime-hotelli Kamala Beachillä. Ja halutessasi voit aina myös suunnitella itsellesi oman lomapaketin reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa omien toiveidesi mukaan valitsemalla itse matkustuspäivät sekä toivomasi hotellin. Vietä mielenkiintoinen loma Bangkokin sykkeessä tai yhdistä useampi lomakohde oman makusi mukaan.

Lue lisää matkakohteesta Thaimaa Piilota teksti

Näe enemmän Thaimaata
Yhdistelmämatka Thaimaassa on lomailua parhaimmillaan. Voit vaikkapa olla viikon eläväisessä Phuketissa ja toisen viikon luonnokauniilla Ao Nangilla. Tjäreborgilla voit valita valmiin yhdistelmämatkan tilauslennoilla tai tehdä juuri itsesi näköisen loman reittilennoilla.

Mikäpä onkaan talvea odotellessa, kun on aurinkoinen matka tiedossa? Muuta ei tarvitse kuin valita, päättää ja varata. Ja jo kohta olet täysipainoisella lomalla – hymyilevien kasvojen maassa.

Koska Thaimaassa on parhain sää?
Thaimaan ilmastoa määrittelee kaksi monsuunikautta: lounas ja koillinen. Nämä vaikuttavat sekä sademäärään että lämpötilaan ja määrittelevät myös selkeästi vuodenaikoja. Tyypillisesti Thaimaassa on suhteellisen tasainen ilmasto ja sademäärä, joka on vahvasti sidoksissa tiettyihin kausiin, jolloin se voi vaihdella suuresti. Korkeasesonki on marraskuusta maaliskuuhun, jolloin on lämminta ja sataa harvoin. Sen jälkeen alkaa sadekausi, joka jatkuu lokakuulle asti. Sateet ovat silloin yleensä lyhyitä ja voimakkaita kuuroja.

Ilmasto Phuketin alueella ja pohjoisessa Thaimaassa voidaan jakaa kahteen vuodenaikaan: marraskuusta maaliskuuhun, jolloin on lämmintä ja sataa harvoin ja huhtikuusta lokakuuhun, jolloin on sadekausi.

Krabin alueella ja Keski-Thaimaassa on kolme vuodenaikaa, joita määrittää monsuuni. Tammi-, helmi- ja maaliskuut ovat kuumia ja kuivia kuukausia, huhtikuusta alkaa sadekausi joka jatkuu lokakuuhun asti. Marras- ja joulukuussa sademäärä vähenee jälleen, paitsi Siaminlahden länsipuolella, jossa sataa tähän aikaan eniten koko vuonna.

  • Valuutta: Baht (THB)
  • Kausi (tilauslennot): Marras-maaliskuu. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  26 kpl
  • Hotelleja:  201 kpl

Matkakohteet - Thaimaa

Aasian Top 10

Aasia Top 10

Kokosimme eksoottisen Aasian parhaat elämykset ja nähtävyydet.

Tutustu vinkkeihin