Hotellit (23)

Matkat – Brasilia

Tjäreborgilla matkustat Brasiliaan itsellesi sopivana ajankohtana ja voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat.

Aurinkoa, sambaa ja jalkapalloa, tervetuloa Brasiliaan! Tjäreborgilla matkustat joustavilla reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi pituuden, ja valittavanasi on kaksi suosittua kohdetta: suurkaupunki Rio de Janeiro sekä pienempi ja rauhallisempi Buzios, jota kutsutaan myös Brasilian Saint-Tropeziksi. Voit tietenkin myös yhdistää nämä kaksi kohdetta, jolloin pääset näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon Brasiliassa.

Koe Brasilia

Brasilia on suuri maa, joka on täynnä koettavaa ja nähtävyyksiä, kaikkea rantajalkapallosta Amazonin viidakkoseikkailuihin. Täällä on luontoa, suurkaupunkielämää, rannikkoa, vilkasta elämänmenoa ja paljon muuta. Brasiliassa on myös mielenkiintoinen ruokakulttuuri, ja täällä pääset maistelemaan monia sellaisia herkkuja, joita ei ole missään muualla. Mainioita grilliherkkuja lisukkeineen voit maistella esimerkiksi perinteisessä brasilialaisessa grilliravintolassa, churrascariassa. Brasilia tunnetaan myös eksoottisista hedelmistään, joiden valikoima onkin todella monipuolinen. Hedelmistä valmistetaan myös herkullisia mehuja, joita pääset maistelemaan lukuisissa mehubaareissa. Brasiliassa ollessasi kannattaa ehdottomasti käydä myös Rio de Janeiron Maracana-stadionilla seuraamassa jalkapallo-ottelua, jossa itse pelin lisäksi on todellista kansanjuhlan tunnelmaa.

Yhdistelmämatkat

Miten olisi muutama päivä Brasilian toiseksi suurimmassa kaupungissa Rio de Janeirossa ja sen jälkeen rantaloma Buziosin rauhallisessa ympäristössä rannikolla? Näin pääset nauttimaan sekä suurkaupungin tunnelmasta että rennosta rantaelämästä.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Brasiliassa?
Rio de Janeirossa ja Buziosissa Brasilian Atlantin rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto, eli kuumaa ja kosteaa ympäri vuoden. Keskilämpötila on päivisin 24-29 astetta ja hieman viileämpää öisin. Myös merivesi on mukavan lämmintä ympäri vuoden, usein yli 23 asteista. Paras aika matkustaa tänne on toukokuusta lokakuuhun, jolloin keskilämpötila on pari astetta alhaisempaa, mutta silloin on usein myös aurinkoisempaa ja paljon kuivempaa. Lämpimintä on marraskuusta huhtikuuhun, jolloin sateen riski on suurimmillaan.
Passi ja viisumi
Passi ja viisumi
Suosittelemme, että passi on voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Brasiliaan alle 90 päivän lomamatkoilla. Matkustaja on velvollinen täyttämään maahan saavuttaessa maahantulokortin, joka tulee säilyttää koko maassaoleskelun ajan. Lomake kerätään pois rajalla maasta poistuttaessa.

Ajankohtaiset maahantulosäädökset tulee varmistaa Brasilian suurlähetystön sivuilta: http://helsinque.itamaraty.gov.br/fi/.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Brazil. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkakohteet – Brasilia

Rio de Janeiro
  • Nähtävyydet
  • Harrastukset
  • Ruoka & juoma
Rio de Janeiro houkuttelee matkailijoita paahtavalla auringolla, vauhdikkailla sambarytmeillä, tunnelmallisilla illoilla ja intohimoisella elämäntyylillään. Tervetuloa Brasiliaan!
Buzios
Buziosissa Atlantin rannikolla sinua odottavat ihanat rannat, kaunis luonto ja lähistön hyvät ostos- ja huvittelumahdollisuudet. Voit myös yhdistää matkaasi muutaman päivän Rio de Janeirossa.

Tee matkahaku – Brasilia