Puu rannalla Aruballa

Näe enemmän maailmaa

Talven matkat

Talven matkat

Löydä sinulle sopiva talven matka!

Kuuluuko sinun täydelliseen talvilomaasi auringon lämmittämää rantahiekkaa ja suolaisia aaltoja vai inspiroivaa kaupunkielämää? Jos mielit talvella matkalle, löydät meiltä laajan valikoiman kohteita ja edullisen lomamatkan.

Mietitkö mihin kannattaa matkustaa talvella? Tjäreborgin valikoimasta löydät klassiset talvimatkat Kanariansaarille, kaupunkilomat lähelle ja kauas sekä lämpimät kaukolomakohteet, kuten Malediivit ja Seychellit. Mitäpä jos matkustaisit joulun ja uuden vuoden tai hiihtoloman aikaan? Sinun tarvitsee vain valita.

Lämpötilaopas auttaa sinua valinnassa, jos sää on sinulle tärkeä valintakriteeri talven lomamatkalle. Vai haluatko ennen kaikkea nähdä ja kokea uutta? Siinä tapauksessa voisimme suositella esimerkiksi Dubaita tai Floridaa.

Jos matkustat ilman lapsia, kannattaa tutustua aikuisille suunnattuihin Sunprime-hotelleihin, joita on Kanariansaarilla ja Thaimaassa. Sunwing Family Resorts -hotellit ovat Tjäreborgin omia lomaparatiiseja perheille, ja näitä hotelleja on Thaimaassa, Teneriffalla ja Gran Canarialla. Varaa nyt edullinen talven lomamatka ja vietä loma talvella etelässä.

Inspiraatiota talven matkalle

Jos ei talven lomamatkakohde ole vielä valittuna tutustu talven matkojen vinkkeihin ja matkakertomuksiin.

Kap Verde - No stress

Jos Kap Verden motto ”No stress” kuulostaa houkuttelevalta ja haluat viettää leppoisan loman aurinkotuolissa loikoillen lue tämä artkkeli.

Kanariansaaret

Kanariansaret - vinkkejä ja lomainspiraatiota

Kiehtovatko Kanariansaaret? Meille matkustaminen on intohimo ja jaamme mielellämme parhaat vinkit omista kokemuksistamme Kanariansaarilla.

8 vinkkiä lomalle Malediiveille

8 vinkkiä kun suunnittelet lomaa Malediiveille

Milloin olisi hyvä aika matkustaa lomalle Malediiveille? Minkälainen hotelli olisi hyvä varata? Pitäisikö varata All Inclusive? Täältä löydät vinkit, kun suunnitelmissa on matka Malediiveille.

Talviloma - matkat sinulle

Meiltä talven matkat – sellainen talviloma, kuin haluat.

Kaupunkilomat Tjäreborgilta

Kaupunkilomat

Valikoimastamme löytyy yli 60 kaupunkikohdetta, uskallamme melkein luvata että löydät sinulle sopivan loman.

Matkoja yli 60 kaupunkikohteeseen.

Tjäreborgin treeni- ja aktiivilomat

Aktiivilomat

Virittäydy kuntoon lomallasi! Meiltä löydät liikunnallisia lomia, joilla voit harjoittaa esimerkiksi ryhmäliikuntaa, joogaa tai juoksua.

Aktiivista lomailua eri tarkoituksessa.

Karibianristeily

Risteilyt

Koe monta kohdetta samalla lomalla. Yhteistyössä parhaiden varustamoiden kanssa tarjoamme upeita risteilyjä kaikissa maailman kolkissa.

Koe monta kohdetta samalla lomalla.

Milloin talven lomamatkalle?

Valitse ajankohta talven lomamatkalle.

Talven matkat maakunnista

Talven matkat Kanarialle myös Turusta, Vaasasta ja Kuopiosta. Varaa talviloma, joka alkaa lähikentältäsi.

Suositut matkakohteet talvella

Mihin matkustaa talvella? Tutustu valikoimaan ja varaa talven lomamatka!