Hotellit (1144)

Matkat kohteeseen Espanja

Espanjassa on lukuisia houkuttelevia matkakohteita, kuten Kanariansaaret, Mallorca sekä Aurinkorannikon suositut kohteet. Tjäreborgin valikoimassa on matkoja lähes kaikkiin Espanjan rakastetuimpiin kohteisiin.

Tjäreborgin valikoimassa on matkoja koko Espanjan alueelle, niin mantereelle kuin Välimeren ja Atlantin valtameren saarille. Lapsiperheille erinomaisia ovat omat Sunwing Family Resorts -perhehotellimme, joita on Mallorcalla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Gran Canarialla on myös Ocean Beach Club -hotelli. Jos olet lähdössä Espanjan lomalle ilman lapsia, suosittelemme aikuisille suunnattuja Sunprime Hotels -hotelleja, joissa lomailu sujuu rennoissa ja rauhallisissa tunnelmissa, ja voit nauttia herkullisista ruuista ja hyvistä juomista. Sunprime Hotels -hotelleja on myös Mallorcalla, Gran Canarialla ja Teneriffalla.

Espanja on kestosuosikki, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Klassikkokohteiden, kuten Mallorca ja Kanariansaaret, lisäksi valikoimastamme löytyy myös tuntemattomampia kohteita, kuten esimerkiksi Almeria ja Menorca. Voit myös valita jonkun kohteen Aurinkorannikolta, Costa Blancalta, Costa Doradasta ja Costa Bravasta. Löydät kaikki matkakohteet Tjäreborgin sivuilta.

Tjäreborgilla voit matkustaa useimpiin Espanjan kohteisiimme tilaus- tai reittilennoilla. Lisäksi lähes kaikissa kohteissa on mahdollisuus varata vuokra-auto, yhdistää kaksi matkakohdetta tai muuten suunnitella juuri sinulle sopiva matka.

Löydä hotellisi
Ilmasto ja sää
Milloin on paras sää Espanjassa?
Espanjan sää ja ilmasto vaihtelee sen mukaan missä päin Espanjaa olet – Kanariansaarilla, jollakin Välimeren saarista vai Espanjan mantereella. Myös mantereella rannikkoalueen ja sisämaan säätilat eroavat toisistaan huomattavasti tiettyyn aikaan vuodesta.

Kanariansaaret

Tjäreborgin matkakohteet Kanariansaarilla, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, Fuerteventura sekä Lanzarote, ovat suosittuja sen vuoksi, että ilmasto on mukavan lämmin vuoden ympäri. Korkeasesonki ajoittuu talvikaudelle, jolloin lämpötila pysyttelee päivisin 20 asteen yläpuolella. Mikäli kaipaat enemmän lämpöä, niin silloin Kanariansaarille kannattaa matkustaa kesäkaudella, kesäkuun ja lokakuun välillä, jolloin päivän keskilämpötilat kohoavat 25–30 asteeseen. Toukokuusta syyskuulle ajoittuu myös vuoden kuivin ajanjakso, silloin on odotettavissa myös vähiten sateita, vaikkakin useimmilla saarilla erot ovat suhteellisen pienet vuoden ympäri. Veden lämpötila on noin 20 astetta vuoden ympäri, lämpimintä on heinäkuussa, elokuussa ja syyskuussa.

Mallorca, Menorca ja Ibiza

Mallorca, Menorca ja Ibiza ovat tosi lämpimiä kohteita kesällä, ja lämpötila kohoaa 30 asteeseen heinäkuussa ja elokuussa. Huhtikuussa ja marraskuussa lämpötila on noin 17–19 astetta. Talvisin sää on myös melko mukava, sillä lämpötila pysyttelee yleensä päivisin 14 asteen paremmalla puolella. Ibiza ja Menorca ovat aavistuksen verran kuivempia kohteita kuin Mallorca, ja aurinkoisinta on toukokuusta syyskuuhun. Veden lämpötila pysyttelee kaikilla kolmella saarella suunnilleen samoissa lukemissa, noin 20–25 asteessa kesäkuusta lokakuulle.

Manner-Espanja

Espanjan mantereen puolella vuoden ympäri toiminnassa olevia Tjäreborgin lomakohteita ovat Madrid, Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca sekä Costa del Sol. Madridissa vallitsee sisämaan ilmasto, kesät ovat kuivia ja lämpimiä, talvet viileitä, ja toisinaan saattaa sataa jopa lunta. Lämpimintä on toukokuusta lokakuuhun, jolloin lämpötila vaihtelee 20 asteesta hieman yli 30 asteeseen. Joulukuu, tammikuu ja helmikuu ovat vuoden kylmimmät kuukaudet, jolloin päivisin on noin 10 astetta ja yöllä asteet laskevat lähelle nollaa....

Barcelonassa, Costa Bravalla ja Costa Doradalla (rannikkokaistaleet Barcelonan pohjois- ja eteläpuolella) vallitsevat kesäiset lämpötilat huhti-toukokuusta lokakuuhun. Kevät saapuu näille alueille varhain, jo maaliskuussa, ja marraskuussakin lämpöä on vielä keskimäärin noin 16 astetta. Lämpimintä on heinäkuussa ja elokuussa, hieman alle 30 astetta. Merivesi on uimakelpoista kesäkuusta lokakuulle, veden lämpötila on noin 20–23 astetta. Costa Doradan eteläpuolella sijaitsee Costa Blanca. Täällä on mukavan lämmintä vuoden ympäri. Kylmin kuukausi on tammikuu, mutta siitä huolimatta päivän keskilämpötila on noin 16 astetta. Lämpimintä on heinä-elokuussa, hieman yli 30 astetta. Kesä on myös kuivinta aikaa, mutta erot eri vuodenaikoina ovat pienet. Kun jatketaan matkaa rannikkoa pitkin vielä etelämmäksi, saavutaan Costa del Solin alueelle. Tämä Aurinkorannikon alue on todella ansainnut nimensä, sillä täällä aurinko paistaa suurimman osan vuodesta ja lämpötila laskee harvoin alle 17 asteen. Huhtikuusta lokakuulle päivän keskilämpötila on 20–30 astetta.

Matkat kohteessa Espanja

Mallorca
Mallorcan lomasaarella on kaikkea: ihania rantoja, mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia, vilkas yöelämä ja hotelleja jokaiseen makuun, kuten esimerkiksi perheystävälliset Sunwing Family Resorts -hotellit sekä Sunprime-hotellit ilman lapsia matkustaville.
Costa del Sol
Costa del Sol on houkutellut pohjoismaisia matkailijoita miellyttävällä ilmastollaan ja upeilla hiekkarannoillaan jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjolla on myös kulttuuria, historiaa ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä.
Costa Dorada
Tjäreborgilla matkustaessasi valittavanasi on kaksi Costa Doradan suosituinta rantakohdetta: Sitges ja Salou. Molemmissa kohteissa sinua odottavat ihanat loivasti syvenevät rannat, ja valikoimassamme on hotelleja kaikissa hintaluokissa
Costa Blanca
Costa Blanca on erinomainen kohde kaipasitpa sitten rannalla loikoilua, shoppailua, golffausta tai vilkasta yöelämää. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse kuinka kauan haluat viipyä matkallasi.
Ibiza
Ibizalla sinua odottavat trendikäs yöelämä, hyvät shoppailumahdollisuudet ja ihanat hiekkarannat sekä kaunis luonto ja mielenkiintoiset retket.
Costa Brava
Costa Bravan kaunis rannikko ulottuu Barcelonasta koko matkan Ranskan rajalle asti. Tjäreborgilla on Costa Bravassa kolme matkakohdetta, joilla on kaikilla oma erityinen luonteensa.
Barcelonan alue
Gaudin katedraali, Ramblan ihmisvilinää, markkinoita, rantoja ja yöelämää. Barcelonassa elämästä nauttiminen on helppoa.
Madrid
Räätälöi oma lomasi Madridiin tai varaa vaikkapa jalkapallomatka. Tjäreborgilla on vaihtoehtoja.
Menorca
Menorcan vehreällä saarella on viihtyisiä satamakaupunkeja, kumpuilevia maisemia ja ihania pitkiä rantoja turkoosinsinisine vesineen.
Kanariansaaret
Gran Canaria
Gran Canarialla voi viettää monipuolisen loman. Saarella on kullankeltaisia hiekkarantoja, viehättäviä vuoristokyliä, subtrooppisia metsiä, vilkas yöelämä ja runsaasti ostosmahdollisuuksia.
Fuerteventura
Fuerteventuralla meno on hieman rauhallisempaa ja tunnelma aidompaa kuin naapurisaarilla. Tarjolla on lapsiystävällisiä hotelleja ja kymmenien kilometrien pituisia, leveitä ja kullankeltaisia rantoja.
La Gomera
Kanariansaarten toiseksi pienimmällä saarella, La Gomeralla, voit nauttia upeasta luonnosta, kauniista vaellusreiteistä ja hienosta golfkentästä. Tjäreborgilla asut saaren parhaimmassa hotellissa.
Teneriffa
Tervetuloa Teneriffan tulivuorisaarella, jossa on kaikkea mahdollista laavamaisemista vehreisiin laaksoihin. Täällä voit nauttia idyllisistä kylistä ja viehättävästä, espanjalaisesta kaupunkielämästä.
Lanzarote
Lanzarotella on paljon koettavaa viehättävistä kylisä, kiehtovasta tulivuorimaisemista ja suurista luolista upeisiin laavahiekkarantoihin. Ja vuokraamalla auton voit tutustua saareen omassa tahdissa.

Tee haku kohteeseen Espanja