Espanja
Playa de Amadores, Gran Canaria

Espanja

Espanja

Tjäreborgin valikoimassa on matkoja lähes kaikkiin Espanjan rakastetuimpiin kohteisiin. Espanjassa on lukuisia mielenkiintoisia matkakohteita kuten Kanariansaaret, Mallorca tai esimerkiksi jokin Costa del Solin tunnetuista lomakohteista unohtamatta Ibizaa.

Espanja on viininsä kaltainen; täyteläinen, runsas ja voimakas. Täällä on monia houkuttelevia kohteita niin mantereella kuin Välimeren ja Atlantin saarilla. Lapsiperheille tarjolla on oma lomaparatiisi Sunwing Family Resorts -hotelleissa, joita on Mallorcalla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Gran Canarialla on myös Ocean Beach Club. Jos matkustat ilman lapsia, suosittelemme aikuisille suunnattua Sunprime Hotels -hotellikonseptiamme. Näissä hotelleissa voit nauttia lomastasi täysin rentoutuen ja hyvästä ruuasta sekä juomista nauttien. Myös Sunprime Hotels -hotelleja löydät Mallorcalta, Gran Canarialta ja Teneriffalta.

Menorca, Ibiza, Aurinkorannikko ja kolme Costaa - Costa Blanca, Costa Brava ja Costa Dorada
Espanjan suosion voittokulku jatkuu. Perinteisen Mallorcan ja Kanariansaarten lisäksi voit valita seuraavaksi lomakohteeksesi vaikkapa Menorcan, joka on Baleaarien saariryhmän toiseksi suurin saari, jossa eri lomakohteita on tarjolla viisi. Myös Ibiza kannattaa pistää korvan taakse lomakohdetta valittaessa. Espanjan mantereen puolella on monta houkuttelevaa rantakohdetta - esimerkiksi Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada sekä Costa Brava.

Lue lisää matkakohteesta Espanja Piilota teksti

Maan intohimoinen luonne näyttäytyy flamencossa ja nautinnonhalu ruokakulttuurissa. Luovuudesta kertovat Picasson ja muiden espanjalaisten mestareiden taideteokset. Espanja on yhtä aikaa vahva ja herkkä, perinteistään ylpeä ja eteenpäin suuntaava. Matkakohteena alati kiinnostava ja uskomattoman monipuolinen. Viekoitteleva Espanja on valmis tekemään uuden valloituksen - sinun tarvitsee vain antaa sille tilaisuus.

Tjäreborgin tilauslennoilla Espanjan matkat - kestosuosikkeihin Gran Canarialle ja Teneriffalle. Kesällä ihastuttavalle Mallorcalle.

Tjäreborgilla on myös laaja valikoima reittilentokohteita Espanjassa. Suunnittele oma matkasi esimerkiksi Barcelonaan, Madridiin tai vaikkapa PortAventuraan. Reittilennoilla toteutettavat matkat ovat omatoimimatkoja, johon voit varata majoituksen ja/tai lennot kauttamme, ilman kuljetuksia tai opaspalveluja.

Milloin on paras sää Espanjassa?
Espanjan sää ja ilmasto vaihtelee sen mukaan missä päin Espanjaa olet – Kanariansaarilla, jollakin Välimeren saarista vai Espanjan mantereella. Myös mantereella rannikkoalueen ja sisämaan säätilat eroavat toisistaan huomattavasti tiettyyn aikaan vuodesta.

Kanariansaaret
Tjäreborgin matkakohteet Kanariansaarilla, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, Fuerteventura sekä Lanzarote, ovat suosittuja sen vuoksi, että ilmasto on mukavan lämmin vuoden ympäri. Korkeasesonki ajoittuu talvikaudelle, jolloin lämpötila pysyttelee päivisin 20 asteen yläpuolella. Mikäli kaipaat enemmän lämpöä, niin silloin Kanariansaarille kannattaa matkustaa kesäkaudella, kesäkuun ja lokakuun välillä, jolloin päivän keskilämpötilat kohoavat 25–30 asteeseen. Toukokuusta syyskuulle ajoittuu myös vuoden kuivin ajanjakso, silloin on odotettavissa myös vähiten sateita, vaikkakin useimmilla saarilla erot ovat suhteellisen pienet vuoden ympäri. Veden lämpötila on noin 20 astetta vuoden ympäri, lämpimintä on heinäkuussa, elokuussa ja syyskuussa.

Mallorca, Menorca ja Ibiza
Mallorca, Menorca ja Ibiza ovat tosi lämpimiä kohteita kesällä, ja lämpötila kohoaa 30 asteeseen heinäkuussa ja elokuussa. Huhtikuussa ja marraskuussa lämpötila on noin 17–19 astetta. Talvisin sää on myös melko mukava, sillä lämpötila pysyttelee yleensä päivisin 14 asteen paremmalla puolella. Ibiza ja Menorca ovat aavistuksen verran kuivempia kohteita kuin Mallorca, ja aurinkoisinta on toukokuusta syyskuuhun. Veden lämpötila pysyttelee kaikilla kolmella saarella suunnilleen samoissa lukemissa, noin 20–25 asteessa kesäkuusta lokakuulle.

Manner-Espanja
Espanjan mantereen puolella vuoden ympäri toiminnassa olevia Tjäreborgin lomakohteita ovat Madrid, Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca sekä Costa del Sol. Madridissa vallitsee sisämaan ilmasto, kesät ovat kuivia ja lämpimiä, talvet viileitä, ja toisinaan saattaa sataa jopa lunta. Lämpimintä on toukokuusta lokakuuhun, jolloin lämpötila vaihtelee 20 asteesta hieman yli 30 asteeseen. Joulukuu, tammikuu ja helmikuu ovat vuoden kylmimmät kuukaudet, jolloin päivisin on noin 10 astetta ja yöllä asteet laskevat lähelle nollaa.

Barcelonassa, Costa Bravalla ja Costa Doradalla (rannikkokaistaleet Barcelonan pohjois- ja eteläpuolella) vallitsevat kesäiset lämpötilat huhti-toukokuusta lokakuuhun. Kevät saapuu näille alueille varhain, jo maaliskuussa, ja marraskuussakin lämpöä on vielä keskimäärin noin 16 astetta. Lämpimintä on heinäkuussa ja elokuussa, hieman alle 30 astetta. Merivesi on uimakelpoista kesäkuusta lokakuulle, veden lämpötila on noin 20–23 astetta. Costa Doradan eteläpuolella sijaitsee Costa Blanca. Täällä on mukavan lämmintä vuoden ympäri. Kylmin kuukausi on tammikuu, mutta siitä huolimatta päivän keskilämpötila on noin 16 astetta. Lämpimintä on heinä-elokuussa, hieman yli 30 astetta. Kesä on myös kuivinta aikaa, mutta erot eri vuodenaikoina ovat pienet. Kun jatketaan matkaa rannikkoa pitkin vielä etelämmäksi, saavutaan Costa del Solin alueelle. Tämä Aurinkorannikon alue on todella ansainnut nimensä, sillä täällä aurinko paistaa suurimman osan vuodesta ja lämpötila laskee harvoin alle 17 asteen. Huhtikuusta lokakuulle päivän keskilämpötila on 20–30 astetta.

  • Valuutta: Euro
  • Kausi (tilauslennot): Vuoden ympäri
  • Matkakohteita:  73 kpl
  • Hotelleja:  988 kpl

Matkakohteet - Espanja

Kanariansaaret

All Inclusive Espanjassa

All Inclusive Espanja

Nauti All Inclusive -lomasta ja helposta matkasta Espanjan auringossa!

Katso Espanjan All Inclusive -matkat