Hotellit (106)

Matkat – Florida

Floridan houkutuksia ovat Disney World Orlandossa, shoppailu Miami Beachillä sekä Key Westin rannat. Tjäreborg ja reittilennot antavat valinnanvaraa.
Florida on tunnettu rannoistaan ja golfkentistään, mutta täällä on paljon muutakin: valtavia ostoskeskuksia ja pieniä boutiqueja, Orlandon Disney World, Evergladesin luontoelämykset sekä Miami Beachin kauniiden Art Deco -kortteleiden yöelämä sekä paljon muuta, mikä houkuttelee Floridaan turisteja ympäri maailmaa.

Tjäreborgin Florida

Tjäreborgilla on Floridassa useampia matkakohteita, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Itärannikolla, Atlantin puolella on Miami Beach ja Fort Lauderdale. Länsirannikolla, Meksikonlahden puolella on muun muassa Clearwater Beachin rannat sekä rauhallinen Fort Myers Beach. Etelämpänä on ihastuttava Key West, joka on suosittu erityisesti kirjailijoiden ja taiteilijoiden keskuudessa. Jotta saat mahdollisimman paljon irti Floridan lomastasi, suosittelemme oman auton vuokraamista. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit varata samassa yhteydessä myös auton vaikka koko lomasi ajaksi tai vain muutamaksi päiväksi.

Perheen kanssa Floridaan

Tjäreborgin valikoimassa on useita suosittuja Family Selection -hotelleja, jotka sopivat erinomaisesti lasten kanssa matkustaville. Näissä hotelleissa on esimerkiksi hienot allasalueet sekä lastenaltaat. Hotellit sijaitsevat Orlandossa, lähellä Disney Worldiä ja Epcot-teemapuistoa.

Räätälöi matkasi Floridaan

Matkustaessasi Tjäreborgilla Floridaan voit aloittaa lomasi esimerkiksi viettämällä muutaman päivän Disney Worldissä ennen kuin noudat etukäteen varaamasi auton ja jatkat matkaa Clearwater Beachin rannoille tai Sanibel Islandiin. Voit myös viettää ensin muutaman päivän Miami Beachillä ja sen jälkeen viikon Key Westissä. Vaihtoehtoja on monia, halusitpa sitten viettää kaupunki- ja rantalomaa, huvi- ja rantalomaa tai jotain ihan muuta, Tjäreborgilla matkustaessasi voit räätälöidä itsellesi ja matkaseurueellesi sopivan matkan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Florida

Matkakohteet – Florida

Clearwater Beach
Clearwater Beach sopii sinulle, joka haluat lomallasi poimia parhaimmat palat kaikesta. Täällä on huippuluokan rantoja ja runsaasti huvittelumahdollisuuksia, ravintoloita ja aktiviteetteja
Fort Lauderdale
  • Yöelämä
Fort Lauderdalea eli Floridan Venetsiaa halkovien kanavien rannat ovat täynnä upeita luksushuviloita. Täällä nautit ylellisyydestä, hyvinhoidetuista rannoista ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista.
Fort Myers
Fort Myers on erinomainen valinta, kun haluat lomallasi rentoutua ja nauttia kauniista rannoista. Tjäreborgilla voit myös asua yhdessä Floridan parhaimmista perhehotelleista.
Miami Beach
  • Ravintolat & baarit
  • Ostokset
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Miami Beach on yksi maailman suosituimmista rantakohteista. Täällä on tarjolla kaikea mahdollista – upea South Beachin ranta, art deco -alue, huvituksia sekä maailmanluokan ostosvalikoima.
Orlando
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
Orlando tarjoaa Walt Disney World Resortin lisäksi paljon muitakin elämyksiä. Täällä on loistavat ostosmahdollisuudet, erinomaisia ravintoloita ja lukuisia nähtävyyksiä.
Key West
Varaa Tjäreborgilta matkasi Floridan eteläisimpään helmeen, Key Westiin, joka hurmaa jatkuvasti uusia matkailijoita. Hyvä vinkki on varata auto jo matkan varausvaiheessa.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island on hienostunut kohde, jossa sinua odottavat lapsiystävälliset hotellit ja upeat rannat. Tunnelmaltaan kohde muistuttaa hyvin paljon Karibiaa. Suosittelemme vuokraamaan auton.

Vinkit ja inspiraatiota Floridan matkalle

Miami Beach

Yhdistä risteily ja miniloma Floridassa

Monta kohdetta yhdellä matkalla. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Jos on lähdössä Karibialle risteilylomalle Fort Lauderdalesta tai Miamista, lomaan voi mainiosti yhdistää muutaman lomapäivän maissa, kohteena vaikkapa The Keys (saariketju, joka päättyy Key Westiin) tai Miami Beach. Lue lomalähettiläämme Jessican vinkit!