Bulgaria

Bulgaria

Bulgarian suosio lomakohteena kasvaa jatkuvasti, eikä ihme. Kilometrien pituiset hiekkarannat ja kaunis luonto, kiehtova historia sekä tasaisen aurinkoinen ilmasto ihastuttavat. Sen lisäksi Bulgaria on myös yksi Euroopan edullisimmista maista. Täällä matkakassa riittää usein pidempään kuin Välimeren maissa. Mustanmeren rannikon perinteisistä lomakohteista - Albena, Kultahietikko, Balchik, Nessebar ja Sunny Beach - löytää jokainen taatusti mieleisensä. Tjäreborgin hotellitarjonta Bulgariassa on todella laaja.

Sunny Beachille ja Nessebariin voit matkustaa joustavasti myös reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen.

Lue lisää matkakohteesta Bulgaria Piilota teksti

Milloin on paras sää Bulgariassa?
Mustanmeren rannikolla sijaitsevat myös Tjäreborgin lomakohteet - Albena, Balchik, Kultahietikko, Sunny Beach sekä Nessebar. Ilmasto muistuttaa Välimeren ilmastoa, kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet leutoja ja kosteita. Täällä kevät ottaa varaslähdön jo huhtikuussa, jolloin päivän keskilämpötila on noin 16 astetta ja toukokuussa lämpötila kohoaa yli 20 asteeseen. Kesäkaudella, kesä-syyskuussa, lämpöä on noin 25-30 astetta ja vesi on 20-23 asteista. Syksyllä lämpötila laskee suhteellisen nopeasti, lokakuun 20 asteesta marraskuun 13 asteeseen. Talvella, joulu-maaliskuussa, päivän keskilämpötilat on 5-10 asteen tuntumassa. Sateita saadaan suhteellisen tasaisesti ympäri vuoden, kuivinta on keskikesällä, heinä-elokuussa, sekä alkusyksyllä, syys-lokakuussa.

  • Valuutta: Leva, BGN
  • Kausi (tilauslennot): Touko-syyskuu
  • Matkakohteita:  5 kpl
  • Hotelleja:  77 kpl