Hotellit (16)

Matkat – Goa

Goa houkuttelee kilometrejä pitkillä rannoilla, mausteisilla tuoksuilla, ystävällisellä tunnelmalla ja vilkkailla markkinoilla.
Goa on Intian pienin osavaltio, joka sijaitsee maan länsirannikolla. Goassa viihtyvät niin intialaiset kuin ulkomaalaiset vierailijat, ja täällä on todellakin kaikkea – kaupunkeja, turistikohteita, trooppisia hiekkarantoja, maaseudun rauhaa, maailmanperintölistalla olevia kirkkoja ja riisipeltoja.

Kulttuuria ja historiaa Goassa

Matkustaessasi Tjäreborgilla Goaan voit valita asuvasi Pohjois- tai Etelä-Goassa. Keskellä Goaa sijaitsee osavaltion pääkaupunki Panaji, joka on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde, jos haluat tutustua lähemmin alueen historiaan ja kulttuuriin. Panajissa voit vierailla taidegallerioissa, mukavissa kahviloissa, temppeleissä, kirkoissa ja puistoissa.

Pitkiä hiekkarantoja

Goassa on lukuisia rantoja, joihin voit lähteä tutustumaan. Tunnetuimpia niistä ovat varmaankin pitkät, kullankeltaiset rannat Candolimin, Bagan ja Calanguten lomakohteissa. Boheemimpi tunnelma vallitsee Vagatorin, Arambolin ja Anjunan rannoilla. Morjimissa sijaitsevalla Turtle Beachillä voit hyvällä tuurilla, ja varsinkin, jos matkustat Goaan tammikuussa, nähdä kilpikonnien kaivautuvan rantahiekasta munimaan. Muista kuitenkin kunnioittaa kilpkonnien yksityisyyttä ja anna niiden munia rauhassa.

Tjäreborgin matkat Goaan

Tjäreborgilla voit matkustaa Goaan vuoden ympäri ja päättää itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit myös halutessasi valita kaksi tai useampia eri hotelleja, jolloin pääset tutustumaan monipuolisesti Goaan. Tjäreborgin valikoimassa on paljon eritasoisia hotelleja Pohjois- ja Etelä-Goassa. Jos haluat viettää erityisen helppoa ja mukavaa lomaa, voit valita All Inclusiven tai jonkun luksushotelleistamme.
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Ympäri vuoden
  • Kilometrienpituisia hiekkarantoja
  • Mielenkiintoinen historia
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Goa

Matkakohteet – Goa

Pohjois-Goa
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Yöelämä
Lähes loputtomia rantoja, värikästä paikalliselämää ja paljon ostettavaa. Tervetuloa Pohjois-Goaan.
Etelä-Goa
  • Ravintolat & baarit
Etelä-Goan houkutuksia ovat kilometrien pituiset rannat, mielenkiintoiset ravintolat ja nähtävyydet sekä mahdollisuus nauttia Intian maaseutumaisesta tunnelmasta.