PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Goa
Mobor Beach, lyhyen kävelymatkan päässä Cavelosim Beachin eteläpuolella, Etelä-Goa

Goa, Intia

Goan värien, tuoksujen, äänien ja makujen ilotulitus on huikea kokemus etenkin ensikertalaiselle. Poimi runsaasta tarjonnasta sopiva kattaus lepolomaa, kulttuuria ja eksoottisia elämyksiä. Vaikka Goa on Intian pienin osavaltio, on Goassa paljon nähtävää ja koettavaa. Goa edustaa monikasvoisen Intian rentoa, rantaelämään keskittynyttä puolta.

Lue lisää kohteesta Goa Piilota teksti

Idän helmi ja matkailijoiden paratiisi, siinä muutama osuva lempinimi Goalle. Temppeleitä, toreja ja valkohiekkaisia rantoja, mausteisia ruokia ja hymyileviä ihmisiä – tätä kaikkea sisältyy talvilomaasi Intian auringon alla.

Länsi-Intiassa sijaitseva Goan osavaltio tunnetaan etenkin hienohiekkaisista rannoistaan. Ne tekevätkin Goasta ihanteellisen kohteen idän eksotiikasta kiinnostuneelle lomailijalle. Täällä voit annostella lomaasi haluamasi määrän rantaelämän mukavuutta ja paikallisia kulttuurielämyksiä. Goa on lisäksi yksi aurinkovarmimmista talvikohteistamme, mikä lisää alueen vetovoimaa etenkin meille pimeyttä karkuun lähteville pohjoismaalaisille. Pohjois-Goan lisäksi Tjäreborgilla on tarjolla omatoimimatkoja Etelä-Goaan ja Panajiin – Goan osavaltion pääkaupunkiin.

  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  13 kpl

Aasian Top 10

Aasia Top 10

Kokosimme eksoottisen Aasian parhaat elämykset ja nähtävyydet.

Tutustu vinkkeihin