Matkat – Aruba

Aruba
Aruballa asut aivan rannan tuntumassa ja vietät rennon All Inclusive -loman Karibian auringon alla.
Aruba kuuluu edelleen Alankomaiden kuningaskuntaan, mutta vaaleat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja rento tunnelma vievät ajatukset kauas Euroopasta. Tjäreborgilla matkustat Aruballe suorilla reittilennoilla ympäri vuoden, ja valikoimassamme on useita saaren parhaita hotelleja.

Rantoja ja aurinkoa

Aruballa aurinko paistaa ympäri vuoden ja vesi on 25-asteista, joten sääolosuhteet ovat varmasti kohdillaan lomaillessasi täällä. Länsirannikon kilometrejä pitkillä valkeilla rannoilla on ihanasti tilaa nauttia auringosta ja lomasta.

Lapsiystävälliset hotellit Aruballa

Kun olet matkalla lasten kanssa, kannattaa tutustua perheystävälliseen Family Selection Divi Aruba All Inclusive -hotelliimme, joka on ehdottomasti paras valinta lapsiperheille. Hotelli sijaitsee kauniilla Druif Beach -rannalla, ja käytössäsi on kuntosali sekä spa-osasto. Hintaan sisältyy All Inclusive, joten täällä vietät varmasti rentouttavan loman. Myös Tamarijn Aruba All Inclusive -naapurihotellissa asut rannalla ja sinulla on käytettävissäsi kaikki Divi Aruba All Inclusiven palvelut.

Asu rannalla

Tjäreborgin valikoimassa on Aruban parhaimpia hotelleja huippuhintaan. Voit valita ylellisemmän hotellin tai asua mukavasti huoneistossa – All Inclusivella tai ilman. Hotellit sijaitsevat suoraan Aruban länsirannikon upeilla rannoilla tai aivan niiden läheisyydessä. Täällä on myös parhaimmat ravintolat ja suurimmat vesiurheilukeskukset. Palm Beach - ja Eagle Beach -rannoilla on hyvät palvelut, vuokrattavana on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja ja alueilla on ravintoloita. High Rise -alueella sijaitseva Palm Beach -ranta on vilkkaampi, ja Low Rise -alueella sijaitseva Eagle Beach sopii hyvin sinulle, joka kaipaat rauhallisempaa oleilua. Rannoilla on aina tilaa, ja koska kaupustelijoilla ei ole sinne pääsyä, voit nauttia auringosta kaikessa rauhassa. Virkistäviä juomia voi ostaa useammasta paikasta, ja joskus ne ovat jopa kirjaimellisesti kätesi ulottuvilla, sillä useat hotellit tarjoavat palveluitaan suoraan aurinkotuolisi luokse.

Jeeppiretki tai päivä merellä?

Vaikka Aruballa ei ole varsinaisia turistinähtävyyksiä, saareen kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin. Jeepillä pääset liikkumaan kätevästi saaren paikasta toiseen, ja ehdit nähdä paljon jo yhden päivän aikana. Idässä on esimerkiksi Arikokin kansallispuisto, jossa on hienoja kaktusmetsiä, pieniä luolia ja lukuisia iguaaneja ja muita liskoja. Saaren pohjoisosassa on California Lighthouse -majakka, josta on upeat näkymät saaren yli ja merelle. Jos matkustat lasten kanssa, mainio ranta on saaren kaakkoisosassa sijaitseva Baby Beach. Ranta on matala, ja täällä on mahdollista vuokrata auringolta suojaava UV-teltta. Aruballa voit myös harrastaa useita vesiurheilulajeja, lähteä katamaraaniretkelle katselemaan merimaisemia tai snorklaamaan.
Hyvä tietää
 • All Inclusive
 • Hyvä ilmasto
 • Rantahotelleja
 • Upeat rannat

Muiden mielipiteet kohteesta Aruba

Tee matkahaku – Aruba

Hintaesimerkkeja reittilennoilla - Aruba

Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort
Aruba
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 1 viikko, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 17.9.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 7 hotelliyötä
17.9.2024 lähtöpaikka Helsinki
Divi Aruba All Inclusive
Family Selection
 • Perheille
Divi Aruba All Inclusive
Aruba
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 1 viikko, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 4.11.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sis. All Inclusive
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. All Inclusive
Lento ja 7 hotelliyötä
4.11.2024 lähtöpaikka Helsinki
Manchebo Beach Resort & Spa
Manchebo Beach Resort & Spa
Aruba
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 1 viikko, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 27.8.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 7 hotelliyötä
27.8.2024 lähtöpaikka Helsinki
Aruba

7 hyvää syytä valita Aruba

Aruban saari on vain kolmisenkymmentä kilometriä pitkä, mutta älä anna pienen koon hämätä – tällä pikkuisella Karibian lomahelmellä on paljon tarjottavaa.

Ihana auringonlasku Aruballa

Sarahin vinkit Aruban matkalle

Lomalähettiläämme Sarah jakaa vinkkinsä Aruban retkistä ja ravintolasuositukset kun haluat nähdä ja kokea Aruballa vähän enemmän.