Teneriffa, Kanariansaaret

Teneriffalta jokainen löytää juuri itselleen parhaiten sopivan hotellin, sillä luokitus on laaja – kahdesta viiteen tähteen. Perheiden parasta ajatellaan Sunwing Fañabe Beachissä. Aikuiseen makuun soveltuvat erinomaisesti Sunprime Coral Suites & Spa ja Sunprime Ocean View. Lisäksi yhdeksässä eri kohteessamme on runsaasti valinnanvaraa.

Teneriffalla on tarjottavanaan jokaiseen makuun jotakin vaihtelevan maastonsa vuoksi, eteläpuolen ja Teiden karuista laavamaisemista Orotava-laakson vehreyteen pohjoisessa. Tutustu lapsiystävälliseen Family Garden -hotelliimme Bahia Principe Tenerifeen Playa Paraisossa, jossa tapaat maskottimme Lollon & Bernien ja All Inclusive sisältyy hintaan. Sunwing Fañabé Beach -hotellista on tullut todella suosittu sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Valittavana on myös muita hotelleja ja huoneistohotelleja hyvällä sijainnilla lähellä keskustaa ja rantaa. Aikuisten lomalla voit varata matkan huolellisesti kunnostettuun Sunprime Ocean View -hotelliimme, josta on loistavat näkymät yli Playa de las Américasin.

Räätälöi oma lomasi Teneriffalle – ympäri vuoden
Teneriffalle voit matkustaa Tjäreborgin kautta myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat – sekä kesällä että talvella. Samalla voit myös valita juuri sinulle sopivan hotellin, osallistua talvikaudella retkillemme sekä käyttää muita opaspalvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Lue lisää kohteesta Teneriffa Piilota teksti

Saaren maisemat vaihtelevat eteläpuolen kuivemmasta ja saaren keskellä kohoavan Teiden tulivuoren ja sitä ympäröivästä karusta laavamaisemasta pohjoispuolen ja Orotavan laakson vehreisiin maisemiin. Teneriffalla on jokaiselle jotakin. Saaren luonto on monimuotoinen ja erikoinen. Maisemat vaihtelevat vuoriston laavakentistä mäntymetsien vehreyteen ja palmujen kehystämiin rantabulevardeihin. Perinteisellä lomasaarella on yllin kyllin vaihtoehtoja viihtymiseen. Liikunnallista lomaa voit viettää vaikkapa golfin tai rantalentiksen parissa. Seikkailuja koet retkellä Teiden rinteille tai syvämerenkalastuksessa. Juhlatuulella ollessasi saat helposti samanhenkistä seuraa diskoissa, baareissa ja yökerhoissa.

Mukavan erilaiset lomakohteet
Mitä sinun toivelomaasi kuuluu? Valitse kohteesi mieltymystesi mukaan. Idyllistä kaupunkilomailua pohjoisen Puerto de la Cruzissa, suositut Etelä-Teneriffan lomarannat houkuttelevat Playa de la Americásiin ja Los Cristianosiin, Guia de Isorassa luksuslomaillaan ja luontomatkailijat voivat suunnistaa vaikkapa Teneriffan naapuriin, La Gomeran saarelle. Golfareiden suosikki on luonnollisesti San Miguel de Abona ja saaren pääkaupunki Santa Cruz tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet sekä kulttuuriaktiviteetteja.

Teneriffan hotellit
Minkä Teneriffan lomakohteistamme valitsetkin, laajasta valikoimastamme löydät mieluisan hotellin, jolla on juuri haluamasi määrä tähtiä ja hinta kohdallaan. Jos matkustat koko pesueen kanssa, valitse jokin erityisesti perheille suunnitelluista hotelleistamme. Voimme suositella Family Garden -hotelli Bahia Principe Tenerifeä Playa Paraisossa. Täällä lapset nauttivat Lollon & Bernien seurasta, ja hintaan sisältyy myös All Inclusive. Family Garden Compostela Beach sopii myös hyvin lapsiperheille, puhumattakaan supersuositusta Sunwing Fañabe Beach -hotellista. Valittavanasi on myös useita muita hotelleja ja huoneistohotelleja, jotka sijaitsevat hyvällä paikalla lähellä keskustaa ja rantaa. Nyt voit myös varata aikuisten lomalle huoneen täysin kunnostetusta Sunprime Ocean View -hotellista, josta avautuvat kauniit näköalat yli Playa de las Américasin.

  • Matkakohteita:  8 kpl
  • Hotelleja:  106 kpl

Teneriffan paras perhehotelli

Perhehotelli Teneriffa

Useasti Kanarian parhaaksi perhehotelliksi valittu Sunwing Fañabé Beach ei syyttä ole titteliään ansainnut. Pieninkin yksityiskohta on hiottu koko perheen onnistunutta lomaa ajatellen.

Tutustu Sunwing Fañabe Beachiin

Katso kaikki perhehotellit Teneriffalla

Aikuisten loma Teneriffalla

Hotellit aikuisille Teneriffalla

Sunprime-hotellimme aikuisille ovat jättimenestys. Teneriffan Sunprime-hotelli Coral Suites & Spa sijaitsee hyvällä paikalla suositussa Playa de las Américasissa.

Tutustu Sunprime Coral Suites & Spahan

Katso kaikki aikuisille suunnatut hotellit Teneriffalla


Royal Hideaway
Royal Hideaway

Matkakohteet - Teneriffa