Hotellit (108)

Matkat kohteeseen Teneriffa

Kanariansaaret, Espanja

Teneriffalta jokainen löytää juuri itselleen parhaiten sopivan hotellin, sillä luokitus on laaja – kahdesta viiteen tähteen. Perheiden parasta ajatellaan Sunwing Fañabe Beachissä. Aikuiseen makuun soveltuvat erinomaisesti Sunprime Coral Suites & Spa ja Sunprime Ocean View. Lisäksi yhdeksässä eri kohteessamme on runsaasti valinnanvaraa.

Teneriffalla on tarjottavanaan jokaiseen makuun jotakin vaihtelevan maastonsa vuoksi, eteläpuolen ja Teiden karuista laavamaisemista Orotava-laakson vehreyteen pohjoisessa. Tutustu lapsiystävälliseen Family Garden -hotelliimme Bahia Principe Tenerifeen Playa Paraisossa, jossa tapaat maskottimme Lollon & Bernien ja All Inclusive sisältyy hintaan. Sunwing Fañabé Beach -hotellista on tullut todella suosittu sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Valittavana on myös muita hotelleja ja huoneistohotelleja hyvällä sijainnilla lähellä keskustaa ja rantaa. Aikuisten lomalla voit varata matkan huolellisesti kunnostettuun Sunprime Ocean View -hotelliimme, josta on loistavat näkymät yli Playa de las Américasin.

Räätälöi oma lomasi Teneriffalle – ympäri vuoden

Teneriffalle voit matkustaa Tjäreborgin kautta myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat – sekä kesällä että talvella. Samalla voit myös valita juuri sinulle sopivan hotellin, osallistua talvikaudella retkillemme sekä käyttää muita opaspalvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Saaren maisemat vaihtelevat eteläpuolen kuivemmasta ja saaren keskellä kohoavan Teiden tulivuoren ja sitä ympäröivästä karusta laavamaisemasta pohjoispuolen ja Orotavan laakson vehreisiin maisemiin. Teneriffalla on jokaiselle jotakin. Saaren luonto on monimuotoinen ja erikoinen. Maisemat vaihtelevat vuoriston laavakentistä mäntymetsien vehreyteen ja palmujen kehystämiin rantabulevardeihin. Perinteisellä lomasaarella on yllin kyllin vaihtoehtoja viihtymiseen. Liikunnallista lomaa voit viettää vaikkapa golfin tai rantalentiksen parissa. Seikkailuja koet retkellä Teiden rinteille tai syvämerenkalastuksessa. Juhlatuulella ollessasi saat helposti samanhenkistä seuraa diskoissa, baareissa ja yökerhoissa.

Mukavan erilaiset lomakohteet

Mitä sinun toivelomaasi kuuluu? Valitse kohteesi mieltymystesi mukaan. Idyllistä kaupunkilomailua pohjoisen Puerto de la Cruzissa, suositut Etelä-Teneriffan lomarannat houkuttelevat Playa de la Americásiin ja Los Cristianosiin, Guia de Isorassa luksuslomaillaan ja luontomatkailijat voivat suunnistaa vaikkapa Teneriffan naapuriin, La Gomeran saarelle. Golfareiden suosikki on luonnollisesti San Miguel de Abona ja saaren pääkaupunki Santa Cruz tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet sekä kulttuuriaktiviteetteja.

Teneriffan hotellit

Minkä Teneriffan lomakohteistamme valitsetkin, laajasta valikoimastamme löydät mieluisan hotellin, jolla on juuri haluamasi määrä tähtiä ja hinta kohdallaan. Jos matkustat koko pesueen kanssa, valitse jokin erityisesti perheille suunnitelluista hotelleistamme. Voimme suositella Family Garden -hotelli Bahia Principe Tenerifeä Playa Paraisossa. Täällä lapset nauttivat Lollon & Bernien seurasta, ja hintaan sisältyy myös All Inclusive. Family Garden Compostela Beach sopii myös hyvin lapsiperheille, puhumattakaan supersuositusta Sunwing Fañabe Beach -hotellista. Valittavanasi on myös useita muita hotelleja ja huoneistohotelleja, jotka sijaitsevat hyvällä paikalla lähellä keskustaa ja rantaa. Nyt voit myös varata aikuisten lomalle huoneen täysin kunnostetusta Sunprime Ocean View -hotellista, josta avautuvat kauniit näköalat yli Playa de las Américasin.

Löydä hotellisi
Ilmasto ja sää
 • tammikuu
22°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
23°16°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
24°19°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°19°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°22°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°22°
8
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°20°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
23°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
Teneriffalla ja La Gomeralla ilmasto on leuto ja miellyttävä ympäri vuoden. Lämpimin vuodenaika on kesällä. Teneriffan vaihtelevan maaston ja korkeuserojen vuoksi ilmasto vaihtelee saaren eri osissa. Lämpimintä ja aurinkoisinta on Teneriffan etelärannikolla, jossa sijaitsevat lomakohteet Playa de Las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes, Playa Paraiso, Guia de Isora sekä San Miguel de Abona. Samaan luetteloon voidaan myös lisätä La Gomeran saari, joka sijaitsee Teneriffan länsipuolella. Santa Cruz ja Puerto de la Cruz sijaitsevat saaren pohjoisosassa, ja siellä lämpötilat ovat hieman viileämmät ja ilman kosteuspitoisuus on suurempi. Veden lämpötila on 19-23 astetta ympäri vuoden.
Teneriffan talvi muistuttaa Suomen kesää, mutta vesi on lämpimämpää. Päivän keskilämpötila on noin 19-22 astetta ja yöllä lämpötilat ovat hieman alhaisemmat, noin 16 astetta. Ilman kosteuspitoisuuden vuoksi illat saattavat tuntua viileiltä. Veden lämpötila on noin 19 astetta.
Keväällä aurinkotuntien määrä lisääntyy joka kuukausi, ja päivän lämpötilat kohoavat 22-24 asteeseen. Toukokuussa myös yölämpötilat kohoavat noin 19 asteeseen. Veden lämpötila on edelleen noin 19 astetta.
Kesällä päivän lämpötila nousee 26 asteeseen. Jopa öisin on miellyttävän lämmintä, ja lämpötila on usein yli 19 astetta. Kesä-, heinä- ja elokuu ovat myös kuivimmat kuukaudet ja sadetta saattaa tulla vain muutamana päivänä kuukaudessa. Veden lämpötila on noin 22 astetta.
Syksyllä Teneriffalla on edelleen lämmintä. Ilman lämpötila on yleensä yli 19 astetta. Sateita esiintyy enemmän kuin kesäkuukausina. Sadepäivien lukumäärä saaren eteläpuolella on pienempi verrattuna saaren länsi- ja pohjoisosiin. Veden lämpötila pysyy edelleen noin 22 asteessa.

Matkat kohteessa Teneriffa

Playa de las Americas
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Playa de las Américas on moderni, toimiva rantalomakohde saaren aurinkovarmalla etelärannikolla. Hienot rannat, hyvät ostosmahdollisuudet, paljon aktiviteetteja, ravintoloita, baareja ja yöklubeja.
Los Cristianos
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Nähtävyydet
Rauhallinen ja viihtyisä Los Cristianos, jossa on hienot rannat, viihtyisiä ravintoloita sekä hyvät golfkentät. Palvelut ovat keskittyneet rannan, rantakadun ja kylän vilkkaan keskustan ympärille.
Puerto de la Cruz
 • Ruoka & juoma
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
Puerto de la Cruz, saaren pohjoisrannikolla, on yksi Teneriffan aidoimmista lomakohteista. Aitoa kanarialaista kaupunkielämää ja vanhananajan charmia, ja uimassa käydään valtavissa merivesialtaissa.
San Miguel de Abona
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Hieman sivummalla suurista pääteistä sijaitseva San Miguel de Abona sopii hyvin sinulle, joka kaipaat rauhaa lomallasi. Myös monet golfarit viihtyvät täällä lähellä sijaitsevien golfkenttien ansiosta.
Guia de Isora
Tervetuloa Guía de Isoraan, joka sijaitsee rannikolla, Playa de las Américasin pohjoispuolella. Tjäreborgin matkalla asut tyylikkäässä luksushotellissa, jolla on myös oma golfkenttä.
Playa Paraiso
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Playa Paraiso - hyvä sijainti länsirannikolla, sopivan kaukana suurten kohteiden hulinasta, mutta halutessasi pääset siellä helposti käymään. Rentoudu hiljaisuudessa, ja kaikki on kätesi ulottuvilla.
Santa Cruz
 • Ruoka & juoma
 • Ostokset
 • Nähtävyydet
Teneriffan vilkas pääkaupunki on todellinen suurkaupunki, jossa on kauppoja, ravintoloita ja paljon nähtävyyksiä. Santa Cruzissa voit yhdistää ranta- ja kaupunkilomailun.
Los Gigantes
 • Nähtävyydet
 • Ruoka & juoma
Los Gigantes on viehättävä rantakohde, jossa on laajat valikoimat, mutta silti ilmapiiri on intiimi ja tunnelmallinen. Ympäristössä on hyviä vaellusreittejä, jos haluat liikkua myös lomallasi.
Ei asiakasarvioita

Yhteistyökumppani

Hotellivinkki Teneriffalle

Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts -hotelliryhmään Teneriffalla kuuluu kaksi korkealuokkaista hotellia, joilla on viiden sydämen tasoluokitus.

Lue lisää

Tee haku kohteeseen Teneriffa