Guru Bar Capo Bay Hotellissa

Kypros

Kypros

Tervetuloa Kyprokselle, yhdelle aurinkovarmimmista kohteistamme! Kyproksella on upeita rantoja ja paljon nähtävää ja koettavaa. Tjäreborgin valikoimista lapsiperheille sopivat erinomaisesti Sunwing Family Resorts ja Family Garden -hotellit, ja ilman lapsia matkustaville suosittelemme tyylikkäitä Sunprime-hotelleja. Tjäreborgilla on Kyproksella neljä kohdetta: Ayia Napa, Larnaka, Limassol ja Protaras/Fig Tree Bay.

Jokaisella kohteella on oma viehätyksensä, mutta Ayia Napassa sijaitsee paras perhehotellimme - Sunwing Sandy Bay Beach. Ayia Napassa on myös aikuiseen makuun suunnattu hotellimme, Sunprime Ayia Napa Suites, joka sopii erinomaisesti sinulle, joka lähdet matkalle ilman lapsia. Protaraksen/Fig Tree Bayn houkuttimena on tilava ja lapsiystävällinen hotelli rannalla - Rising Star. Voimme myös esitellä uuden Sunprime Protaras Beach -hotellin, joka sijaitsee aivan rannalla. Tervetuloa!

Lue lisää matkakohteesta Kypros Piilota teksti

Tjäreborgin paras hotelli
Ocean Beach Club - Kypros -hotelli Ayia Napassa on ollut menestys. Ocean Beach Club on hieman ylellisempi hotellikonsepti, joka on ollut erittäin suosittu Kreetalla ja Gran Canarialla. Ocean Beach Club - Kypros on hyvä valinta sinulle, joka haluat kaikki samat palvelut kuin suositussa Sunwing Sandy Bay Beachissa, mutta haluat asua hieman paremmin, rauhallisemmassa ympärisössä ja lähempänä merta.

Tee kuten monet vieraamme Kyproksella: hyppää paikallisbussin kyytiin ilman sen kummempaa matkasuunnitelmaa. Jää sitten pois jollakin kauniilla paikalla, samoile luonnossa ja vaeltele kylissä kaikessa rauhassa. Myös kulttuurista kiinnostuneille riittää mielenkiintoista nähtävää. Merkkejä Kyproksen historiasta on monilta aikakausilla: roomalaisia raunioita, bysanttilaisia linnoituksia, mosaiikkitaidetta, patsaita ja keskiaikaisia kirkkoja.

Joustavasti reittilennoilla
Nyt voit matkustaa Tjäreborgin kautta Kyprokselle myös joustavasti reittilennoilla. Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua kesäkaudella retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Milloin on paras sää Kyproksella?
Kyproksella vallitsee Välimeren ilmasto - kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet viileitä. Tjäreborgin kaikki lomakohteet, Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaka sekä Limassol, sijaitsevat etelärannikolla. Keväällä, maalis-huhtikuussa, sää muistuttaa Suomen kesää ja lämpötila on noin 20 astetta tai jopa yli. Heti toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa lämpötila alkaa lähennellä 30 astetta, ja heinä-elokuussa asteet kipuavat jopa 35 asteeseen. Syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa ilman lämpötila on suunnilleen samoissa lukemissa kuin kesän alussa, ja vesi on 22-27 asteista. Sateisimmat kuukaudet ovat joulukuu, tammikuu ja helmikuu, mutta etelärannikolla lämpötila päivällä laskee vain harvoin alle 16 asteen. Vuorilla saaren keskiosissa saattaa toki sataa myös lunta.

  • Valuutta: Euro, pohjoispuolella Turkin liira
  • Kausi (tilauslennot): Tilauslennolla huhti-lokakuu. Reittilennolla ympäri vuoden.
  • Matkakohteita:  4 kpl
  • Hotelleja:  75 kpl