Matkat sinkuille

Matkat yksin matkustaville

Matkat yhdelle

Oletko lähdössä matkalle yksin tai ehkä liityt muiden seuraan matkakohteessa.
Yksin matkustaminen antaa valinnanvapauden sunnitella lomapäivien ohjelman täysin omien mieltymyksiesi mukaisesti. Ehkäpä matkakohteessa on jo joku tai jotkut odottamassa saapumistasi? Olipa kummin päin tahansa yksin majoittuminen on yleensä kalliimpaa, sillä yhden hengen huoneita on vähän ja kahden hengen huoneessa yksin majoittuessa hotelli veloittaa yleensä lisämaksun.
Osassa hotelleja olemme poistaneet lisämaksun tai antaneet alennusta lisämaksusta, joka usein veloitetaan, kun varaat huoneen omaan käyttöösi.

Monissa kohteissa järjestämme retkiä, jotka sopivat yksin matkustaville, tai ehkäpä haluat vain rentoutua aurinkotuolissa ja nauttia olostasi.

Suosittu vaihtoehto yksin matkustaville ovat aktiivilomat, joilla voit halutessasi viettää aikaa yksin treenauksen ja seurustelun lomassa. Haluatko vaikka heti matkustaa yksin äkkilähdöllä? Suodata matkoja yhdelle hengelle ja pian olet jo matkalla lomalle!

Miksi maksan lisämaksun hotellihuoneesta, kun majoitun yksin?
Monissa hotelleissa ei ole saatavilla yhden hengen huoneita, vaan huoneissa on vähintään kaksi sänkyä. Tämä tarkoittaa, että kahden hengen huoneen hintaa ei voida puolittaa, silloin kun huoneeseen majoittuu yksi henkilö.

Hintaesimerkkejä – matkat yhdelle

Lisää matkoja yksin matkustavalle

INSPIROIDU

On olemassa monta hyvää syytä matkustaa yksin.

5 hyvää syytä

5 hyvää syytä matkustaa yksin

Tuntuuko jo pelkkä ajatuskin yksin matkustamisesta hieman pelottavalta? Monet meistä uskovat, että yksin reissaaminen on vaikeaa, mutta tosiasiassa siinä on myös paljon hyviä puolia. Tässä 5 hyvää syytä lähteä seuraavalle lomalle ihan ikiomassa seurassa.

Yksin mutta yhdessä

Matkusta yksin yhdessä muiden kanssa

Totta kai lomamatkalla nähtyä ja koettua on kiva jakaa toisen kanssa. Mutta joskus erilaisten lomatoiveiden ja kiinnostuksen kohteiden yhteensovittaminen voi olla myös aika rasittavaa.

Parhaat matkakohteet

Lomasuosituksia yksin matkustaville

Lähde matkaan yksin ja nauti elämyksellisestä lomasta ilman kompromisseja. Soolomatkailun suosio kasvaa koko ajan. Mutta minne kannattaisi suunnata, ettei pitkästy tai tunne itseään yksinäiseksi?

Kaikki matkat

Helsinki, 1 aikuinen, 1 viikko
Suodata
0 hotellia