Matkat – Barbados

Barbados
Barbadoksella on kaikkea, mitä Karibialta voi odottaa – maukasta ruokaa, upeita rantoja, vehreää luontoa ja mukava ilmapiiri.
Barbados on melko pieni saari, joka on halkaisijaltaan alle 50 kilometriä. Silti tälle saarelle mahtuu paljon nähtävää ja koettavaa. Erilaisia rantoja on rannikolla toinen toisensa perään. Esimerkiksi etelässä on purjelautailijoiden suosikkiranta Silver Sands Beach ja lännessä pieni ja rauhallinen Paradise Beach – ja kaikenlaisia rantoja tältä väliltä. Kun kaipaat vaihtelua rantaelämään, kannattaa lähteä käymään saaren pääkaupungissa Bridgetownissa, joka on juuri sopivan kokoinen, että siihen ehtii tutustua yhden päivän aikana. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös saaren vanhat sokeriplantaasit. Barbadoksella ei kannata suunnitella kuitenkaan liikaa, sillä saari on täynnä mainioita yllätyksiä. Saatat esimerkiksi päätyä krikettiotteluun, syömään vastagrillattua lentokalaa tienvarsikioskille tai voit löytää itsesi maailman vanhimmasta rommitislaamosta Mount Gaystä.

Etelä- vai länsirannikko?

Tjäreborgilla on hotelleja sekä Barbadoksen etelä- että länsirannikolla, lähellä saaren parhaita rantoja, jotka houkuttelevat punavalkoisella hiekallaan ja turkoosinsinisellä merellä. On makuasia, missä haluat asua, mutta etelärannikolla on yleisesti ottaen paremmat ostos- ja huvittelumahdollisuudet, kun taas länsirannikolla on pidemmät rannat ja vähemmän aaltoja. Lännessä on myös enemmän luksushotelleja. Asuitpa sitten missä tahansa, kohtaat varmasti vaikutteita brittiläisestä perinteestä, sillä saari oli aiemmin brittien siirtomaavallan alaisuudessa – illalliselle pukeudutaan mielellään hyvin, ja suosittuja perinteitä ovat kello viiden tee sekä kriketti. Barbados on Pieniin Antilleihin kuuluva saari, jolla brittiläisyys ja karibialaisuus yhdistyvät kiehtovalla tavalla, ja lopputuloksena on yksi Karibian monipuolisimmista ja viihtyisimmistä saarista.

Tjäreborgilla Barbadokselle

Tjäreborgilla on monipuolinen valikoima erilaisia hotelleja Barbadoksella. Täällä on kaikkea edullisemmista hotelleista ja pienemmistä huoneistoista suurempiin luksushotelleihin. Jos haluat kunnon hemmotteluloman tai olet lähdössä esimerkiksi häämatkalle, suosittelemme korkeatasoista Sandals Barbadosia. Hotellin ikäraja on 18 vuotta, ja se sijaitsee yhdellä saaren paratiisirannoista. Hotellissa on kymmenisen ravintolaa, ja hintaan sisältyy All Inclusive. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on Family Selection -hotellimme Bougainvillea Barbados, jossa on lastenkerho, leikkipaikka ja upea allasalue suoraan rannalla.
Hyvä tietää
  • Eritasoisia hotelleja
  • Luksushotelleja
  • Perhehotelleja
  • All Inclusive -hotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hyviä ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Barbados

Tee matkahaku – Barbados