PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Meksiko

Meksiko

Upeat hiekkarannat, kristallinkirkkaat vedet ja rento tunnelma. Lisämausteina mahtava historia, intiaanien aarteet ja kiinnostavat retket.
Voit asua ylellisissä All Inclusive -hotelleissa tai valita hieman yksinkertaisemman, mutta mukavan ja viihtyisän hotellin.

Lue lisää matkakohteesta Meksiko Piilota teksti

Tjäreborgin ohjelmistossa on useita mielenkiintoisia kohteita Meksikossa. Jukatanin niemimaalla Playa del Carmenin pieni kalastajakylä on kasvanut nopeasti, mutta siitä huolimatta se on säilyttänyt hyvin persoonallisen, hiukan boheemin luonteensa. Rennosta saarielämästä ja upeista rannoista pääset nauttimaan Isla Mujeresin saarella. Valitsemalla perinteisen Cancúnin voit upeiden rantojen lisäksi nauttia myös pikkutunneille saakka jatkuvasta yöelämästä.

Milloin on paras sää Meksikossa?
Meksikonlahden ympäristössä vallitsee subtrooppinen ilmasto, ja lämpötila sekä ilman kosteuspitoisuus pysyvät tasaisina vuoden ympäri. Tjäreborgin Meksikon kohteet, Playa del Carmen, Cancun, Akumal ja Cozumel, ovat myynnissä ympäri vuoden, mutta niiden huippusesonki ajoittuu talveen ja kevääseen, joulukuusta huhtikuulle. Päivän keskilämpötila on noin 29-33 astetta, yöt ovat leutoja, lämpötila vajaa 20 astetta. Vesi on lämmintä vuoden ympäri ja lämpötila laskee harvoin alle 25 asteen. Sateet ajoittuvat pääasiassa hurrikaanikaudelle, syyskuusta marraskuulle, mutta myös aurinko paistelee paljon tähän aikaan vuodesta.

  • Valuutta: Peso (MXN)
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  4 kpl
  • Hotelleja:  28 kpl

Hurrikaanikausi 2017 Meksikossa


Syksyn hurrikaanit eivät aiheuttaneet tuhoa Meksikossa. Kaikki toimii normaalisti.