PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Meksiko

Meksiko

Upeat hiekkarannat, kristallinkirkkaat vedet ja rento tunnelma. Lisämausteina mahtava historia, intiaanien aarteet ja kiinnostavat retket.
Voit asua ylellisissä All Inclusive -hotelleissa tai valita hieman yksinkertaisemman, mutta mukavan ja viihtyisän hotellin.

Lue lisää matkakohteesta Meksiko Piilota teksti

Tjäreborg vie sinut Jukatanin niemimaalle Playa del Carmenin pieneen kalastajakylään, joka on kasvanut nopeasti, mutta siitä huolimatta se on säilyttänyt hyvin persoonallisen, hiukan boheemin luonteensa. Lähellä sijaitsevaan Tulumiin kannattaa tehdä päiväretki ja käydä kuuluisilla raunioilla. Täällä olet maailman parhaimpien sukellusvesien ja hiekkarantojen sekä suurenmoisten kulttuurinähtävyyksien äärellä. Tai voit valita klassisen Cancúnin, jossa upeiden rantojen lisäksi voit nauttia yöelämästä pikkutunneille saakka.

Milloin on paras sää Meksikossa?
Meksikonlahden ympäristössä vallitsee subtrooppinen ilmasto, ja lämpötila sekä ilman kosteuspitoisuus pysyvät tasaisina vuoden ympäri. Tjäreborgin Meksikon kohteet, Playa del Carmen, Cancun, Akumal, Tulum ja Cozumel, ovat myynnissä ympäri vuoden, mutta niiden huippusesonki ajoittuu talveen ja kevääseen, joulukuusta huhtikuulle. Päivän keskilämpötila on noin 29-33 astetta, yöt ovat leutoja, lämpötila vajaa 20 astetta. Vesi on lämmintä vuoden ympäri ja lämpötila laskee harvoin alle 25 asteen. Sateet ajoittuvat pääasiassa hurrikaanikaudelle, syyskuusta marraskuulle, mutta myös aurinko paistelee paljon tähän aikaan vuodesta.

  • Valuutta: Peso (MXN)
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  5 kpl
  • Hotelleja:  22 kpl