Kaki aikuista j alapsi siirtymässä lentokoneeseen

Lennot

Lennot

Varaa seuraavan matkasi lennot Tjäreborgilta. Valitse itsellesi sopivin lentoyhtiö suuresta valikoimastamme.

Kun varaat lennot meiltä, voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatpa sitten löytää löytää halvimman lennon tai suoran lennon kohteeseesi meiltä löydät lennot lähes maailman joka kolkkaan. Ja koska teemme yhteistyötä useiden maailman johtavien lentoyhtiöiden kanssa, löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu.

Kun etsit edullisia lentoja on oman lentoyhtiömme Sunclass Airlinesin lennoilla usein edullisia lentoja lomakohteisiimme.

Vinkki
Kun varaat samalle matkavaraukselle lennon lisäksi myös hotellin tai risteilyn, saat matkapakettilain suojan.

Reittilennot

Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden kanssa, joka mahdollistaa lennot ympäri maailman. Huomioi myös, että meiltä varattuihin reittilentoihin sisältyvät aina myös matkatavarat.

Mies ja nainen katselevat merelle

Pakettimatkat reittilennoilla

Meiltä löytyvät reittilennot lähes kaikkialle. Voit varata lennot ja hotellin esim. Karibialle, aurinkoisiin Välimeren kohteisiin tai unelmakohteisiin Intian valtamerellle tai Aasiaan.

4 ystävystä Barcelonassa kattoterassilla

Lennot kaupunkikohteisiin

Miltä kuulostaisi romanttinen viikonloppu Roomassa, ystävän kanssa pieni loma Pariisissa tai perheloma Lontoossa? Kaikkiin suosituimpiin kaupunkikohteisiin löytyy lennot meiltä. Ja kun varaat lennon lisäksi varaukseesi myös hotellin, saat matkapakettilain turvan ja suojan.

Lomalennot

Moniin lomakohteisiin voit varata meiltä myös charterlennot eli tilauslennot. Oman lentoyhtiömme Sunclass Airlinesin lisäksi teemme yhteistyötä myös muutaman muun lomalentoyhtiön kanssa.

Matkatavarat, paikat lennolle ja taxfree

Matkatavarat

Pakkaaminen matkalle lähtiessä ei ole aina helppoa. Paljonko laukku saa painaa? Minkä kokoinen laukku saa olla? Olemme koonneet matkatavarasäännöt, josta voit helposti tarkistaa mikä koskee sinun lentoasi.