Hotellit (54)

Matkat – Havaiji

Havaiji on monien unelmalomakohde. Tälle saariryhmälle mahtuu upeaa luontoa ja paratiisirantoja sekä monipuolinen valikoima aktiviteetteja, huvituksia ja nähtävyyksiä.
Matkustaessasi Tjäreborgilla Havaijille asut Oahulla tai Mauilla, jotka ovat kaksi Havaijin suurinta saarta. Mauin rantoja pidetään maailman parhaimpina, ja täällä voit surffata, snorklata ja nauttia rennosta huippuluokan rantaelämästä. Oahulla on lähes kaikkea: Honolulun suurkaupunki, paratiisirantoja, maalaiskyliä ja vehreää sademetsää. Havaijilta löytyy jokaiselle jotain.

Paratiisirantoja

Havaijin rannat houkuttelevat rennon rantaelämän lisäksi myös monipuolisella vesiurheilulajien valikoimalla sekä erilaisilla aktiviteeteilla. Surffaaminen on täällä suosittua, ja jos et ole koskaan aikaisemmin kokeillut sitä, niin Havaiji on mainio paikka tutustua lainelautailun saloihin. Tarjolla on erilaisia kursseja olitpa sitten kiinnostunut purjelautailusta, leijasurffauksesta, SUP-lautailusta tai jostain muusta. Jos sinulla on tuuria, voit myös nähdä ryhävalaita, joita saapuu tuhansittain Alaskasta Mauille aina talvisin.

Aktiviteetteja Havaijilla

Vaikka unelmarannoilla loikoileminen onkin mukavaa, Havaijin luonto tarjoaa myös ainutlaatuisia elämyksiä. Monipuolisen vesiurheilulajitarjonnan lisäksi tekemistä riittää myös maissa. Täällä on golfkenttiä, pyöräretkiä, vaellusreittejä, ratsastusta, jeeppiretkiä, riippuliitoa ja paljon muuta.

Kaupunki- ja rantaelämää

Jos haluat viettää lomaasi paikassa, jossa yhdistyvät aurinkoloma, vilkas huvielämä, monipuolinen ostos- ja ravintolatarjonta, on Havaiji täydellinen valinta. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat Oahun saarella olevalla Waikiki Beachillä, osavaltion pääkaupungissa Honolulussa. Rannalla on mahdollisuus harrastaa useita eri vesiurheilulajeja ja aktiviteetteja, ja rannan lähistöllä on paljon ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Tjäreborgin matkat Havaijille

Matkustaessasi Tjäreborgilla Havaijille päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Valittavanasi on paljon eritasoisia hotelleja yksinkertaisemmista vaihtoehdoista ylellisempiin luksushotelleihin. Jos haluat asua todella mukavasti ja lähellä rantaa, suosittelemme Top Selection -hotelliamme Halekulania, joka on upea luksushotelli ja sijaitsee lähellä Waikiki Beachiä olevalla pienemmällä rannalla.

Loistokasta lomailua Havaijilla

Jos kaipaat loistokasta lomailua ollessasi Havaijilla, voit suunnata Mauille, jossa Owen Wilsonilla, Woody Harrelsonilla, Oprahilla ja Steven Tylerilla on yksityiset asuntonsa. Mutta elokuvatähdet viihtyvät Havaijilla muutenkin, sillä täällä on kuvattu useiden elokuvien ja tv-sarjojen kohtauksia, kuten Jurassic Park, Pirates of Caribbean, Nälkäpeli, Indiana Jones, Pearl Harbor ja useita muita.
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Kaupunki- ja rantaloma
  • Golfmahdollisuudet
  • Upeita rantoja
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Havaiji

Matkakohteet – Havaiji

Honolulu
  • Lapsiystävällisyys
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Ostokset
Honolulu on yksi Havaijin tunnetuimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia paratiisilomasta maailmankuululla Waikiki Beachilla.
Maui
Havaijin toiseksi suurin saari - Maui - on trooppinen paratiisisaari, jossa on upeita rantoja. Monta hyvää hotellia Tjäreborgin valikoimassa.

Risteilyt Havaijilta

RISTEILYT HAVAIJILTA

Koe Havaijin saaret risteilyllä

Harvoissa paikoissa voit kokea yhtä hienoja aaltoja, sellaista vihreyttä tai niin viettelevää luonto kuin Havaijilla. Huojuvat palmut odottavat paratiisirannoilla, joihin pääset risteilyllä.