Matkat reittilennoilla

Kun valitset omatoimisen pakettimatkan reittilennolla, ulottuvillasi on huikea määrä lomakohteita eri puolilla maailmaa, aina trooppisista paratiisisaarista kiinnostaviin suurkaupunkeihin. Valitset lentopäivät ja matkan pituuden, matkakohteen, hotellin ja erilaiset lisäpalvelut juuri siten kuin sinulle sopii.

Kun etsit halpoja lentolippuja ja edullista hotellia voit suodattaa matkahakuasi omaan budjettiisi sopivaksi. Moniin matkakohteisiin voit valita lennon usean lentoyhtiön joukosta ja meillä on kattava valikoima hotelleja, parhaimmilla sijainneilla.

Onpa sitten kyseessä viikonloppumatka tai useamman viikon kestävä lomamatka voit itse valita lennot ja hotellit ja omalle kukkarollesi sopivat vaihtoehdot. Niin lentoja kuin hotellejakin löytyy useista hintaluokista. Saat siis vapauden valita ja lisäksi matkapakettilain turvan varauksellesi.

Kun varaat matkapaketin reittilennoilla Tjäreborgilta

  • Valitse itse matkasi kesto
  • Matkusta silloin kun sinulle sopii
  • Useita lentoyhtiöitä
  • Matkapakettilain turva
  • Voit yhdistellä eri matkakohteita
  • Paketoi oman makusi mukaiset lennot ja hotellit

Suosittuja kohteita reittilennoilla

Maisema merelle, jossa on vene

Thaimaa

Meiltä löydät matkat kaikkialle Thaimaahan, lännessä sijaisevasta Khao lakista itäiseen Koh Changiin. Voit myös matkustaa Bangkokiin tai yhdistellä useita matkakohteita samaan matkaan.

Riippumatto kahden palmun välissä, rannalla Malediiveilla

Malediivit

Malediivit - lomaparatiisi Intian valtameressä. Liidunvalkoisia hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä ja turkoosinsinisiä laguuneja. Meiltä saat lennot hyvillä lentoaikatauluilla sekä upeat hotellit ja kaikki parhaaseen hintaan.

Sisilia

Sisilia

Varaa lennot ja hotelli Sisiliaan ja koe Italia parhaimmillaan. Välimeren suurin saari tarjoaa aurinkoa, rantaa ja historiallisia nähtävyyksiä.

Valletta mereltä päin

Malta

Monta hyvää syytä varata matka Maltalle: Hyvät lentoyhteydet, monta kohdetta valittavana ja paljon hotelleja hyvään hintaan.

Kylä Amalfin rannikolla

Amalfin rannikko

Amalfin rannikolla sijaitsee moni lomakohde, joka on pysynyt suosikkina vuosikymmenestä toiseen, esim. Capri ja Sorrento. Aluetta pidetään yhtenä maailman kauneimmista rannikoista, eikä syyttä!

Marbella, Costa del Sol

Costa del Sol - Aurinkorannikko

Costa del Sol on noin 200 kilometrin pituinen rannikkoalue Andalusiassa. Aurinkorannikko on houkutellut pohjoismaisia matkailijoita miellyttävällä ilmastollaan ja upeilla hiekkarannoillaan jo lähes 40 vuoden ajan.

Burj al Kalifa

Dubai

Dubai houkuttelee matkailijoita vuoden ympäri. Täällä on aurinkovarma ilmasto, ihania rantoja, ja kaupunki on mielenkiintoinen sekoitus kulttuuria, nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja luksusta. Valittavanasi on kymmeniä erilaisia hotelleja viidessä eri kohteessa vuoden ympäri.

Suojatie Tokyossa

Tokio

Matka kaikille aisteille - matka Tokioon. Tokio on trendikäs suurkaupunki, joka elää jatkuvassa muutoksessa. Tässä monipuolisessa kaupungissa täyttyvät kaikki odotukset ja toiveet.

Matkoilla reittilennoilla on paljon valinnanvaraa

Kun kaipaat aurinkoon ja lämpöön löydät Tjäreborgilta toiveidesi mukaisen hotellin ja parhaat lennot. Matkapaketit reittilennoilla saat kätevästi varattua yhdistämällä sinulle sopivimmat lennot ja hotellin, joka vastaa toiveitasi.

Onko suunnitelmissa kaupunkiloma? Tai ehkä viikonloppuloma? Kenties joku Kreikan saarista kiinnostaa. Ehkäpä eksoottinen kaukomatka esim. Thaimaahan on listalla ylimpänä? Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on laittaa toiveesi varausvalikkoomme ja katsoa löysyisikö se oikea matka varattavaksi juuri sieltä.

Turvallisuutta koko matkan ajan
Kun varaat meiltä lennot ja hotellin, saat turvan koko ajaksi. Mikäli matkastasi tai varauksestasi herää kysymyksiä ennen matkaa voit aina ottaa meihin yhteyttä. Useimpiin matkapaketteihin voit varata myös peruutusvakuutuksen ja saat lisäturvaa yllättäviä tilanteita varten ennen matkaa. Meiltä voit varata myös matkavakuutuksen matkallesi.

Inspiraatioksi seuraavaa lomaasi varten

Kirsikkapuu kukki Central Parkissa

Kaupunkilomat

Lähde kaupunkilomalle! Moni upea kaupunki odottaa lyhyen lentomatkan päässä ja niihin voi matkustaa vaikka viikonloppulomalle.

Äkkilähdöt

Katso mitä on tarjolla äkkilähdöillä. Moni matka saattaa olla edullisempi kun varaat sen viime hetkellä.

Kysymyksiä ja vastauksia reittilentomatkoista

Miten matkapaketti varataan?

Valitset varausvalikosta lähtökentän, matkakohteen ja haluamasi lähtö- ja paluupäivät. Saat listan josta löytyvät lennto ja hotellit joita voi varata.

Sisältyykö All Inclusive?

All Inclusive ei yleensä sisälly matkapaketteihin reittilentomatkoilla. Useisiin hotelleihin voit toki varata All Inclusiven tai muun ateriapaketin lisämaksusta.

Maksetaanko matka varauksen yhteydessä?

Maksuehdot vaihtelevat kohteiden välillä. Näet varatessasi koska matka tulee maksaa.