Lomaile lämmössä
pidempään

Pitkät lomat – 4 vk tai pidempään

Onko toiveissasi pitkä loma lämmössä esimerkiksi talven pimeimpään aikaan? Tältä sivulta löydät lomakohteet, joihin tarjoamme pidempiä lomia lomalennoilla, jopa 10 viikkoon saakka. Pitkät lomat kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Jos et löydä paikkoja toivomallesi lähdölle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kanariansaaret ovat suosittuja pitkien lomien kohteita. Erityisen mukavaa asumista tarjoavat omat Sunprime Hotels -lomahotellimme hyvine allasalueineen ja kattavine palveluineen.
Voit myös koota oman lomapakettisi reittilennoilla, jolloin sinulla on vielä enemmän valinnanvaraa kohteissa ja voit valita lentopäivät vapaammin.

Maspalomasin dyynit

Gran Canaria

Lennot Helsingistä, Kuopiosta, Turusta tai Vaasasta

Helsingistä, Kuopiosta, Turusta ja Vaasasta

Teneriffa

Teneriffa

Lennot Helsingistä

Helsingistä

Madeira

Madeira

Lennot Helsingistä

Helsingistä

Thaimaa

Thaimaa

Lennot Helsingistä

Helsingistä

Kap Verde

Kap Verde

Lennot Helsingistä

Helsingistä

Alanya, Turkki

Turkki

Lennot Helsingistä

Helsingistä

Hyvä tietää pitkistä lomalentopaketeista

Palvelu lomakohteessa
Matkasi alussa saat Tjäreborgin oppaiden yhteystiedot. Voit aina otta yhteyttä heihin jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua. Ajankohtaista tietoa esimerkiksi retkitarjonnasta saat Tjäreborg-sovelluksen kautta.

Lennot
Jos olet varannut pelkät lennot, ole hyvissä ajoin ennen paluupäivää yhteydessä henkilökuntaamme lomakohteessa ja varmista paluulennon tiedot.

Matkatavarat
Tavanomainen matkatavaramäärä lomalennoilla on 20 kg sisältäen käsimatkatavarat. Matkatavarasäännöt ovat lentoyhtiökohtaisia, joten varmista määrä oman varauksesi osalta ja varaa tarvittaessa lisäkiloja. Muista myös mahdolliset erikoismatkatavarat, kuten golfbagi.

Säännöt ja ehdot
Muista tarkistaa lomakohdettasi koskevat passi-ja viisumisäännöt. Tutustu myös Tjäreborgin matkapakettiehtoihin.

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva
Jos liität matkaasi varauksen yhteydessä Tjäreborgin Muutos-ja peruutusturvan, voit muuttaa varaustasi kuluitta vaikka useamman kerran, kunhan lähtöön on vielä vähintään 30 päivää. Sairastapauksessa voit myös peruuttaa matkasi ilman kuluja. Lue lisää Muutos- ja peruutusturvasta.