Hotellit (44)

Matkat – Vietnam

Vietnamissa on ihania rantoja, mielenkiintoista historiaa, herkullista ruokaa ja vilkasta elämänmenoa. Seklä suurkaupunki- että rantaelämää.
Vietnamista jokaisen on helppo löytää oma suosikkiajanvietteensä. Monille herkullinen ruoka on se ykkösjuttu, kun taas toisia kiehtoo maan tapahtumarikas historia. Markkinoilla ja toreilla kiertely ja paikallisen elämänmenon seuraaminen ovat monien mieleen, ja tietenkin täällä voi nauttia myös auringosta ja uimisesta ihanien rantojen äärellä. Jos valinta on vaikea, ei hätää. Kaiken tämän ja vielä enemmän ehdit kokea jo yhden ainoan päivän aikana, olitpa lähes missä päin Vietnamia tahansa.

Maailmankuuluja nähtävyyksiä

Vietnamissa on uskomattoman paljon nähtävää ja koettavaa varsinkin, jos olet kiinnostunut maan historiasta, joka suureksi osaksi käsittelee Vietnamin sotaa tai oikeastaan "vastarintasotaa Yhdysvaltoja vastaan", kuten Vietnamissa sanotaan. Voit vierailla esimerkiksi Cu Chi -tunneleissa, jotka toimivat Vietkongin sissien tukikohtana sodan aikana tai käydä War Remnants Museum -museossa tutustumassa näyttelyihin ja sodanaikaisiin esineisiin. Jos olet kiinnostunut enemmän luonnosta ja vietnamilaisesta arjesta, kannattaa lähteä retkelle Mekongjoen suistoalueelle, jota reunustavat paalujen päälle rakennetut talot. Täällä voit veneen kyydistä seurata paikallisten elämää joen ympäristössä.

Tjäreborgin Vietnam

Tjäreborgin valikoimassa on Vietnamissa neljä kaupunkikohdetta: Ho Chi Minh City ja Hanoi sekä rantakohteet Phan Thiet ja Nha Trang City.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Vietnam

Matkakohteet – Vietnam

Lisää kohteita - Vietnam
Phan Thiet
Lähes kaikki Tjäreborgin hotellit sijaitsevat rannalla, vain muutaman askeleen päässä vilvoittavasta merestä.
Saigon
Saigon, tai Ho Chi Minh City, on elinvoimainen suurkaupunki, josta löydät odottamattomia keitaita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä.
Hanoi
Hanoi on ollut Vietnamin pääkaupunki yli 1000 vuotta. Täällä on runsaasti nähtävyyksiä, ja ranskalaisten jättämä kulttuuriperintö näkyy edelleen hyvin, varsinkin ravintoloissa.