Kaksi tyttöä uima-altaassa

Heinäkuun matkat

Heinäkuussa lomasesonki on parhaimmillaan, joten matkoillakin on kova kysyntä. Tutustu heinäkuun lomamatkoihimme.

Heinäkuussa aurinko houkuttelee lomailijat erityisesti eri puolille Kreikkaa, Kroatiaan sekä Mallorcalle. Kannattaakin varmistaa oma lomamatka ajoissa, jotta pääset nauttimaan aurinkoisista kesälomapäivistä juuri sinun näköiselläsi matkalla.

Suosituimmat kohteet heinäkuussa

Edullisia matkoja heinäkuussa

Haaveiletko edulliseta heinäkuun lomasta? Vaikka lomabudjetti olisi pieni, löydät meiltä sopivan matkan, sillä laajasta valikoimastamme löydät useita kohteita, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Haaveiletpa sitten rentouttavasta rantalomasta, vaellusmatkasta tai kaupunkilomasta, löydät sen meiltä. Lomahaussa voit lajitella matkoja alimman hinnan mukaan tai löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivan matkan.

Isä ja poika uimassa uima-altaassa

Äkkilähdöt heinäkuussa

Edullisen matkan löytämistä auttaa, kun lähtöpäivän suhteen voit joustaa. Katso täältä kaikki heinäkuun äkkilähtömatkat.

Lapsi syömässä ravintolassa

All Inclusive

Vielä yksi kuppi kahvia? Tai toinen jäätelö? All Inclusive -matkalla ei tarvitse kärsiä janoa tai nälkää. Kun lähes kaikki on jo maksettu ennen matkaa voit vain nauttia lomasta huolehtimatta ravintolalaskuista.

Lisää heinäkuun matkoja

4 naista kattoterassilla Barcelonassa

Kaupunkilomat

Kaupunkilomalle voi lähteä myös heinäkuussa. Esim. Barcelonassa voit suurkaupungin palveluiden ja ostosmahdollisuuksien lisäksi nauttia ihanasta rantalomasta.

Mies ja nainen pyöräilemässä

Aktiivilomat

Jso haluat myös lomalla liikkua ja treenata, varaa hotelli, jossa on hyvät liikuntamahdollisuudet. Lomalla on aikaa myös liikkua!

Keinut hiekkarannalla

Missä on lämmintä heinäkuussa?

Missä paistaa aurinko ja on lämmintä heinäkuussa? Katso lämpötilaoppaastamme!

Missä on lämmintä heinäkuussa? Katso lämpötilaoppaastamme!

Matkahaku - heinäkuun matkat

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia