Palmuihin kiinnitetty riippumatto hiekkarannalla

Marraskuun matkat

Nauttisitko mieluummin etelän lämmöstä kuin syyssäistä Suomessa? Suunnittele marraskuun matka Lomahaun avulla, pakkaa laukkusi ja lähde nauttimaan lämpimämmille vesille. Tutustu marraskuun lomamatkoihimme.

Esimerkiksi kestosuosikit Gran Canaria sekä Teneriffa tarjoilevat mukavia lämpötiloja myös loppusyksyllä. Jos kaukokaipuu iskee, suuntaa vaikkapa Thaimaahan tai Malediiveille tai nauti Karibian auringosta Aruballa tai Dominikaanisessa tasavallassa.

Marraskuun suosituimmat kohteet

Edullisia matkoja marraskuussa

Nainen istumassa hiekkarannalla Meksikossa

Äkkilähdöt

Jos kalenterissa on joustovaraa ja matkalle voi lähteä nopeallakin aikataululla kannattaa pitää silmällä äkkilähtöjämme. Saatat onnistua varaamaan hyvinkin edullisen matkan marraskuussa, mutta toimi nopeasti, kun sopiva matka osuu kohdalle.

Pari kalliolla Kroatian rannikolla

Tarjoukset ja kampanjat

Myös marraskuussa on luvassa tarjouksia ja kampanjoita eri puolille maailmaa. Seuraa tarjoukssivuamme tai tilaa uutiskirjeemme niin saat tiedot ajankohtaisista tarjouksista.

Lounassalaatti

All Inclusive

Saattaa olla vaikea uskoa, mutta säästät rahaa, kun varaat All Inclusive -matkan. Ja matkabudjetti pysyy mukavasti hallinnassa, kun ravintolalaskuista ei tarvitse lomalla huolehtia.

Lisää matkoja marraskuussa

Pari vaeltamassa Gran Canarialla

Aktiivilomat marraskuussa

Yhdistä lomaan liikunta! Varaa aktiiviloma!

Ristilyut Havaijin alueella

Risteilyt

Jätä taakse marraskuinen pimeys ja kylmyys ja matkusta risteilylomalle. Koe upeat Havaijin saaret tai Karibian unelmarannat tyylikkäältä risteilyalukselta käsin.

Hiekkaranta

Missä on lämmintä marraskuussa?

Missä on lämmintä ja aurinko paistaa marraskuussa? Tarkista lämpötilaoppaastamme.

Missä on lämmintä marraskuussa? Tarkista lämpötilaoppaastamme.

Matkahaku - matkat marraskuussa

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia