Gran Canaria, Kanariansaaret

Gran Canaria on tehty lempeästä ilmastosta, auringosta, hiekkarannoista, dyyneistä, merestä, hyvästä ruoasta ja mukavasta ajanvietteestä. Gran Canarialle voit nyt matkustaa joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen. Voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat, oli se sitten kolme, viisi tai kymmenen päivää. Tai jotain aivan muuta.

Lue lisää kohteesta Gran Canaria Piilota teksti

Gran Canaria on monipuolinen saari, jossa Tjäreborgilla on mukavan erilaisia kohteita. Saaren pohjoisosan Las Palmas on muodikas ja monipuolinen espanjalaiskaupunki, jossa voit viettää myös rantalomaa. Etelässä on aurinkoisten lomakylien ketju, johon kuuluu muun muassa laatulomaan sopiva uusi Costa Meloneras, rauhallinen Maspalomas ja saaren vauhdikkain bailupaikka Playa del Inglés. Lounaisrannalta voit valita tunnelmallisen Playa de Amadoresin, tutun Puerto Ricon tai Sunwing Arguineguín Seafrontin, jossa perheiden viihtyvyys on pääasia. Lännempää löytyy rauhallinen Playa del Cura sekä viehättävä Puerto de Mogán rauhallista lomaa kaipaaville.

Asu paremmin
Minkä Gran Canarian lomakohteistamme valitsetkin, laajasta valikoimastamme löydät mieluisan hotellin, jolla on juuri haluamasi määrä tähtiä ja hinta kohdallaan. Jos matkustat koko pesueen kanssa, valitse erityisesti perheille suunniteltu hotelli – Sunwing Arguineguín Seafront Arguineguínissa, Family Garden Altamar tai SunConnect Servatur Puerto Azul Puerto Ricossa taikka Ocean Beach Club Playa del Curassa. Family Garden -hotellimme, Mirador del Atlantico, sijaitsee hurmaavassa Playa de Amadoresissa. Kun lapset viihtyvät, on aikuisillakin mukavaa! Valikoimassa on myös hotelleja aikuisempaan makuun. Kun matkustat ilman lapsia, valitse Sunprime Atlantic View Playa del Inglésissä. Tervetuloa viettämään aikuisten laatuaikaa! Ja jos hotellin sijainti on sinulle tärkeä, valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja joko rannan tuntumasta, keskustasta tai rauhallisemmilta alueilta.

Suorat lomalennot
Tjäreborgin suorilla tilauslennoilla matkustat Gran Canarialle kätevästi. Helsingin lisäksi lennämme Kuopiosta, Turusta ja Vaasasta.

  • Matkakohteita:  12 kpl
  • Hotelleja:  175 kpl
Perhehotellit Gran Canaria
Hotellit aikuisille Gran Canaria

Matkakohteet - Gran Canaria

AVIS-vuokra-auto

Varaa auto, näet ja koet enemmän!