Mallorca, Espanja

Mallorca on yksi rakastetuimmista lomakohteistamme. Nauti tapasbaarien viihtyisästä tunnelmasta, punaisina hehkuvista uniikkopelloista, vehreistä oliivilehdoista, merestä, vuorista ja ihanista rannoista. Meitä pohjoismaalaisia hemmottelee Välimeren lämpö huhtikuun alusta lokakuun puoliväliin saakka. Matkustaessasi perheen kanssa, suosittelemme Sunwing Family Resorts -hotellejamme. Ja aikuisille Sunprime Resorts -hotellit ovat täydellinen valinta.

Lue lisää kohteesta Mallorca Piilota teksti

Tjäreborgin kohteista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Alcudia ja Cala Bona sopivat lapsiperheille sekä merestä ja auringosta nauttiville aikuisille. Sunwing- ja Family Garden-perhehotellimme ovat allasalueita myöten suunniteltuja perheiden lomailua silmällä pitäen. Palma Novaan tullaan juhlimaan, etenkin keskikesällä. Palma Novan ja Magalufin välissä, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta sijaitsee myös lapsiystävällinen ja upea Rosa del Mar. Pariskunnat ja patikoijat ovat ihastuneet Puerto de Sóllerin kauniiseen kalastajakylään. Tjäreborgilla on useita hotelleja myös Palman kaupungissa. Playa de Palma sopii sinulle, joka haluat asua lähellä rantaa, lyhyen bussimatkan päässä keskustassa ja aikuiseen makuun suunnitelluissa Sunprime-hotelleissa. Sunprime Monsuau sijaitsee puolestaan Cala d' Orissa, jossa asut lähellä luontoa.

Voit tutustua vehreään saareen yhtä hyvin patikoiden, pyöräillen kuin autoillenkin. Merestä ja vesileikeistä voi ottaa ilon irti rannoilla ja suurissa vesipuistoissa. Ja golfinharrastajat tietävät kyllä, mihin lomapäivät käytetään. Kulttuurinystävät nauttivat Palman kaupungin runsaasta tarjonnasta.

Mallorcalle voit nyt myös matkustaa joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen.

  • Matkakohteita:  18 kpl
  • Hotelleja:  139 kpl

Matkakohteet - Mallorca