Hotellit (212)

Matkat kohteeseen Mallorca

Mallorcan lomasaarella on kaikkea: ihania rantoja, mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia, vilkas yöelämä ja hotelleja jokaiseen makuun, kuten esimerkiksi perheystävälliset Sunwing Family Resorts -hotellit sekä Sunprime-hotellit ilman lapsia matkustaville.

Mallorcalle voi mainiosti matkustaa vuoden ympäri, mutta suosituin ajanjakso on huhtikuusta lokakuuhun. Jos tulet Mallorcalle sesongin alkupuolella, pääset nauttimaan kukkivista mantelipuista, leudoista lämpötiloista ja golfauksesta, joka aloitetaan täällä jo helmi-maaliskuussa. Myöhempänä ajankohtana täällä odottavat vilkas huvielämä, lämpimät Välimeren aallot sekä mielenkiintoiset retket saaren ympäri. Lämpimät kelit jatkuvat pitkälle syksyyn, mutta tunnelma on silloin rauhallisempi, ja monet matkailijat lähtevät silloin mielellään tutustumaan Mallorcan tuntemattomampiin osiin, kuten esimerkiksi idässä sijaitsevaan Tramuntanavuoristoon tai johonkin saaren monista värikkäistä markkinoista.

Koko perheen Mallorca

Mallorca on erinomainen koko perheen kohde. Täällä on lapsiystävällisiä hotelleja, kuten esimerkiksi kaksi Sunwing-hotelliamme: pohjoisessa sijaitseva Sunwing Alcudia Beach ja saaren itäisellä rannikolla oleva Sunwing Cala Bona Beach. Näissä hotelleissa voit asua huoneistossa, ja tarjolla on kaikenlaista tekemistä niin pienille kuin isommillekin lomailijoille. Lisäksi voit halutessasi hankkia kätevän ateriapaketin, jolloin lomailu on takuuvarmasti helppoa ja mukavaa.

Aikuisten Mallorca

Jos matkustat puolisosi, parhaan ystäväsi tai vaikka molempien kanssa, eikä matkaseurueessanne ole lapsia, kannattaa tutustua Sunprime-hotelleihimme: Sunprime Palma Beach ja Sunprime Waterfront sijaitsevat Playa de Palmassa. Näissä hotelleissa asut mukavasti lähellä rantaa ja huvituksia kauniissa ympäristössä ja vietät ihanan rentouttavaa lomaa. Voit nauttia hotellin spa-osastosta, uima-altaista sekä syödä herkullista ruokaa erinomaisissa ravintoloissa. Jos päätät asua Sunprime Monsuau -hotellissa, valittavanasi on hotellihuone, huoneisto tai sviitti, jonka terassilta on pääsy suoraan uima-altaaseen. Voit myös ostaa kätevän ateriapaketin, jolloin lomailu on takuuvarmasti rentoa.

Kaikenlaisia hotelleja

Tjäreborgin runsaasta hotellivalikoimasta löydät varmasti mieleisesi hotellin Mallorcalta, ja myös matkakohteita on täällä useampia. Mainio viiden tähden klassikko on Nixe Palace, joka sijaitsee Cala Mayorissa tai lapsiystävällinen luksushotelli Zafiro Palace Alcudia. Valikoimassamme on myös romanttisia helmiä, kuten itäisellä rannikolla sijaitseva Niu sekä boutique-hotelli Palma Suites, jonka kattoterassilla olevalta uima-altaalta on upeat näkymät yli Palman kaupungin katedraalin. Valikoimassamme on myös kymmeniä huoneistohotelleja sekä edullisempia ja yksinkertaisempia vaihtoehtoja niin pohjois- kuin etelärannikolla. Tjäreborgin valikoimasta löydät siis varmasti itsellesi ja matkaseurueellesi sopivan vaihtoehdon.

Mallorca vuoden ympäri

Vaikka useat matkustavatkin Mallorcalle kesällä, tämä saari on mainio matkakohde vuoden ympäri. Helmi-maaliskuussa tänne saapuvat golfaajat ja pyöräilijät aloittamaan kautensa, ja todelliset Mallorcan ystävät ovat sitä mieltä, että saari on parhaimmillaan keväällä, jolloin lämpötilat ovat alhaisempia ja kaikkialla on vihreää. Myös elämänmeno on rauhallisempaa keväällä ja syksyllä, jolloin turisteja on vähemmän ja pääset tutustumaan paremmin paikalliseen arkeen. Tjäreborgilla matkustat Mallorcalle ympäri vuoden, ja voit vaikka viettää täällä pidemmänkin loman kotimaan kaamosta paossa.

Koe Mallorca

Mallorca on upea saari lähteä omille tutkimusretkille. Täällä on kaikkea pienistä idän vuoristoteistä uneliaisiin kyliin ja kallioiseen rannikkoon, jossa on pieniä rauhallisia uimapoukamia. Kaikkialla saarella on mielenkiintoisia markkinoita, joilla tarjonta on monipuolista käsitöistä vihanneksiin. Viinin ystävän kannattaa ehdottomasti vierailla jollain saaren viinitiloista ja ostaa tuliaisiksi saaren omaa viiniä. Jos haluat tutustua saareen kunnolla, suosittelemme vuokraamaan auton, minkä voit tehdä jo matkavarauksesi yhteydessä. Näin voit varmistua siitä, että saat auton haluamanasi ajankohtana ja hyvään hintaan.

Mallorcan rannat

Rantoja on kaikkialla ympäri Mallorcaa. Pohjoisessa on kilometrejä pitkiä rantoja Puerto Pollensasta, Alcudiaan ja sieltä koko matkan aina Can Picafortiin asti. Itä- ja länsirannikolla on kallioisia uimapoukamia, joissa vesi on kristallinkirkasta, ja etelässä sijaitsee Playa de Palma, joka alkaa melkein saaren pääkaupungista. Mallorca on juuri sopivan kokoinen, että sen päästä päähän matkustaa hetkessä ja ehdit hyvin kokeilla vaikka useampia rantoja lomasi aikana.

Mallorcan maut

Rentoudu tapasbaarissa Palman kaupungissa tai nauti vastagrillatuista sardiineista rantaravintolassa Cala Deiassa. Mallorcalla olet aina lähellä ravintoloita, ja tarjolla on paljon paikallisia herkkuja, kuten pinchoseja, pa'ambeja ja luonnollisesti myös maukkaita kalaruokia. Usein kaikkein parhaimmat makuelämykset löytyvät pienemmistä ja vaatimattomamman oloisista paikoista.

Löydä hotellisi
Sää
 • tammikuu
14°6°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°8°
7
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°10°
8
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°13°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°17°
10
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°19°
11
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°20°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°18°
7
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°14°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
18°10°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
15°8°
4
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
Mallorcan kaunis saari sopii hyvin matkakohteeksi ympäri vuoden. Täällä vallitsee tyypillinen Välimeren ilmasto: lämpimät ja kuivat kesät sekä märät ja leudot talvet. Rantalomalle parhain ajankohta on korkeasesonkina, heinä-elokuussa, jolloin lämpötila on n. 29 astetta päivisin. Heinäkuu on aurinkoisin kuukausi, ja veden lämpötila taas on korkeimmillaan elokuussa, n. 25 astetta. Jos taas pidät Suomen kesän lämpötiloista, kannattaa Mallorcalle matkustaa keväällä tai syksyllä. Päivälämpötilat ovat n. 22 astetta toukokuussa ja 27 astetta syyskuussa. Syyskuussa on vielä vesikin lämmintä, n. 24 astetta. Lokakuu on Mallorcan sateisin kuukausi, jolloin voi esiintyä rankkoja kuuroja, mutta usein aurinkoisia päiviä on kuitenkin enemmän kuin sadetta. Talvella lämpötila laskee ja tällöin saari sopii aktiiviseen lomailuun. Vuoristossa voi sataa lunta.

Tjäreborgilla on monia kohteita saaren pohjoisrannikolla: Puerto Pollensa, Alcudia, Can Picafort, Cala Mesquida ja Cala Ratjada. Saaren itäosassa sijaitsevat Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma ja Cala d'Or. Etelässä on vielä lisää kohteita, joista suurin osa sijaitsee mukavan matkan päässä saaren pääkaupungista Palmasta: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova/Magaluf ja Santa Ponsa. Kuljettaessa Tramuntana-vuorta pitkin länteen päin, tulee vastaan Puerto de Sóller, Deià, Banyalbufar/Estellencs, Port D'Antratx ja Cala san Vicente.

Kesäkuu, heinäkuu, elokuu ja syyskuu

Mallorcalla on todella lämmintä kesäkuusta syyskuuhun, sateet ovat vähäisiä ja aurinko paistaa. Korkein päivälämpötila on n. 29 astetta heinä- ja elokuussa ja se voi nousta jopa yli 30 asteeseen keskipäivällä. Öisinkään lämpötila ei yleensä tipu alle 17 asteen. Viileitä merituulia voi esiintyä. Syyskuussa lämpötila laskee hieman, noin 27 asteeseen, ja sadekuuroja saattaa esiintyä. Veden lämpötila on korkeimmillaan elokuussa, 25 astetta. Kesäkuussa n. 21 astetta ja syyskuussa 24 astetta.

Maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu sekä lokakuu ja marraskuu

Näiden kuukausien lämpötilat muistuttavat Suomen kesää. Toukokuussa lämpötila saattaa nousta 22 asteeseen ja merivesi on 17 asteista. Syksyä kutsutaan joskus kevättalveksi ja sää on epävakaisempaa. Sadekuuroja esiintyy, etenkin lokakuussa. Kesän ansiosta merivesi on edelleen n. 21 asteista, mutta tippuu lähelle 18 astetta marraskuussa. Sekä keväällä että syksyllä voivat illat ja aamut olla viileitä, n. 10 astetta.

Joulukuu, tammikuu ja helmikuu

Talvella sää on viileä ja raikas, jolloin korkein päivälämpötila voi olla 15 astetta ja alhaisin yölämpötila 6 astetta. Talven sää on vakaampi kuin keväällä tai syksyllä. Sateita esiintyy joulukuussa, mutta harvoin niin paljon kuin lokakuussa. Vuoristossa saattaa sataa lunta.

Tarjouksia kohteeseen Mallorca

Matkat kohteessa Mallorca

Alcudia
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Alcudia on Mallorcan perhelomakohde numero yksi! Víihtyisä satama, loivasti syvenevät heikkarannat, turkoosinsininen vesi ja Tjäreborgin oma perhehotelli – Sunwing Alcudia Beach.
Cala Bona
 • Yleisarvosana
 • Harrastukset
 • Ruoka & juoma
Cala Bonassa nautit rauhallisesta ympäristöstä, merenrantakävelyistä ja kahvihetkistä sataman viihtyisissä kahviloissa. Täällä on myös perhehotellimme, Sunwing Cala Bona Beach.
Playa de Palma
 • Harrastukset
 • Ruoka & juoma
Playa de Palmassa lomailet pitkän, hienon hiekkarannan tuntumassa, lyhyen matkan päässä ostos- ja huvittelumahdollisuuksista ja kulttuuririennoista. Täällä on myös kaksi Tjäreborgin Sunprime-hotellia.
Palma Nova-Magaluf
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Ostokset
Palma Nova ja Magaluf ovat vuosien saatossa kasvaneet yhteen. Monet nuoret matkustavat tänne nauttiakseen vilkkaasta yöelämästä, mutta täällä voi myös golfata ja nauttia upeista rannoista.
Palma
 • Ostokset
 • Ruoka & juoma
 • Yleisarvosana
Palma on suuri kaupunki pienessä koossa. Täällä on kaikkea mitä tarvitset: ravintoloita, kauppoja, huvittelumahdollisuuksia sekä nähtävyyksiä. Palmaan kannattaa lähteä myös viikonloppumatkalle.
Cala Mayor
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
Cala Mayorissa asut lähellä Palman kaupunkia ja lähellä on myös hieno, valkoinen hiekkaranta. Cala Mayor on sekä espanjalaisten että turistien perinteinen ja suosittu lomakohde.
Illetas
Rauhallista lomanviettoa Illetasissa, Palman kaupungin tuntumassa. Asut hyvässä hotellissa ja rauhallisessa ympäristössä, ja Palman huvittelu- ja ostosmahdollisuudet ovat mukavan taksimatkan päässä.
Puerto de Sóller
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
 • Ruoka & juoma
Nauti Puerto de Sóllerin rauhallisesta rannikkoidyllistä, ihastele kaunista satamaa ja tutustu sen mielenkiintoiseen historiaan. Luvassa leppoisaa rantaelämää. Mallorcalla usein lomailevien suosikki!
Cala Millor
Perinteikkäässä Cala Millorin lomakohteessa on tarjolla ihana ranta ja vilkas yöelämä. Ja lähistöllä on myös kolme Mallorcan parasta golfkentää, jos haluat käydä golfaamassa lomasi aikana.
Puerto Pollensa
Monet vieraistamme palaavat Puerto Pollensaan kerta toisensa jälkeen. Oltuasi täällä kerran ymmärrät helposti miksi. Täällä on rauhallista, kaunista ja viihtyisää, ilmapiiri on rento, espanjalainen.
Cala d´Or
 • Nähtävyydet
 • Harrastukset
 • Ruoka & juoma
Cala d´Or on viehättävä ja ylellinen lomakohde, jossa hienot uimarannat ovat korkeiden kallioiden suojassa lahdenpoukamissa. Kauniita maisemia, mukava valikoima ravintoloita ja miellyttävä ilmapiiri.
Cala San Vicente
Cala San Vicente Mallorcan pohjoisrannikolla on yksi saaren pienimmistä ja rauhallisimmista rantakohteista. Cala San Vicente sopii hyvin sinulle, kun haluat ottaa rennosti ja nauttia olostasi lomalla.
Port de Andratx
Pieni, hienostunut Port de Andratxin satamakaupunki suojaisessa lahdenpoukamassa, ja korkeat vuoret sinivihreänä taustalla. Romanttista lomaa ja rentoa oloa rauhallisessa, kauniissa ympäristössä.
Cala Ratjada
 • Harrastukset
 • Ruoka & juoma
Cala Ratjadassa, Mallorcan pohjoisrannikolla, on vilkas kalasatama, ihania uimapoukamia sekä vilkas huvielämä. Täällä monilla mallorcalaisilla on myös omat kesäasuntonsa.
Santa Ponsa
Santa Ponsa houkuttelee lomailijoita kaikkialta Euroopasta. Moderni ja kansainvälinen lomakohde, jossa on upea hiekkaranta. Sopii sinulle, joka haluat asua myös lähellä Palman kaupunkia.
Can Picafort
Can Picafort on perheille sopiva lomakohde, jossa on matalat rannat ja mukavat hotellit. Vain kymmenen kilometrin päässä Alcudiasta.
Estellencs
Lomaillessasi Banyalbufarin ja Estellencsin maisemissa voit nauttia Mallorcan kauniista luonnosta. Kylät sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristössä, ja myös Palman monipuoliset palvelut ovat lähelläsi.
Deià
Kaunis Deiàn kylä on yksi Mallorcan parhaiten säilyneistä helmistä, joka sopii kulttuurista ja rantalomailuista kiinnostuneille. Deià on Mallorcan kohteista se, joka sopii vaativampaankin makuun.

HOTELLIVINKKEJÄ MALLORCALLE

Cook's Club Palma Beach

Uusi Cook's Club Palma Beach sijaitsee Mallorcalla viehättävässä Playa de Palmassa.

Hotellin design on ainutlaatuinen ja täällä pääset asumaan tasookkaassa ja modernissa ympäristössä. Hienot huoneet on sisustettu luonnonvärein ja tehosteena on käytetty puuta. Hotellin vehreällä ja siistillä allasalueella voit rentoutua ja kuunnella samalla DJ:n soittamaa letkeää, hyvää musiikkia.

Parhaat hotellit perheille

Tjäreborgin omat Sunwing-hotellit Mallorcalla sopivat täydellisesti lomaan lasten kanssa. Sunwing Alcudia Beach remontoidaan sopivasti kesäksi 2019, joten saat nauttia lomasta uusituissa ja raikkaissa huoneissa.

Parhaat hotellit aikuisille

Sunprime Hotels sopii mainiosti ilman lapsia matkustaville aikuisille ja tarjoaa rentouttavan lomatunnelman. Nauti hemmottelevista hoidoista hotellin spa-osastolla ja herkullisista makuelämyksistä ravintoloissa.

Tee haku kohteeseen Mallorca