Kesän matkat Mallorcalle

Tänä vuonna kesäloma Mallorcalla

Mallorca on kesän halutuimpia lomakohteita, sillä Mallorcalla yhdistyy espanjalainen charmi ja miellyttävä ilmasto. Vuoriston pikkukylät, länsirannikon viehättävät uimapoukamat tai Palman kaupungin kujat ja ihmisvilinä tarjoavat aina uusia elämyksiä, vaikka olisit lomaillut saarella aikaisemminkin. Laajasta valikoimastamme löytyy helposti jokaiseen makuun ja jokaiselle lompakolle sopiva vaihtoehto, matkustitpa sitten perheen, kumppanin tai ystävien kanssa. Sillä jos laatuaika läheisten kanssa on sinun lomajuttusi, niin laatuhotellit ovat meidän.

Lue lisää Tjäreborgin kohteista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Alcudia ja Cala Bona sopivat lapsiperheille sekä merestä ja auringosta nauttiville aikuisille. Sunwing- ja Family Garden-perhehotellimme ovat allasalueita myöten suunniteltuja perheiden lomailua silmällä pitäen. Sunprime-hotellimme sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille: Sunprime Palma Beach ja Sunprime Waterfront sijaitsevat Playa de Palmassa ja Sunprime Monsuau i Cala d' Orissa.Piilota

Milloin Mallorcalla on lämmintä?
Milloin sää Mallorcalla on parhaimmillaan?

Kesä Mallorcalla on todella lämmin, heinä–elokuussa nautitaan noin 30 asteen helteistä. Huhtikuussa ja marraskuussa lämpötila on noin 17–19 astetta. Toukokuusta syyskuuhun on kaikkein aurinkoisinta ja kesäkuusta lokakuuhun uimarit voivat iloita noin 20–25-asteisesta merivedestä.

Mikä kohde Mallorcalla sopii sinulle?

Pohjois-Mallorca
Pohjois-Mallorca

Mallorcan pohjoisrannikolla on monia rauhallisia ja perheille sopivia lomakohteita, joissa nautit auringosta ja rantaelämästä: Puerto Pollensa, Alcudia, Can Picafort ja Cala Ratjada.

Etelä-Mallorca
Etelä-Mallorca

Saaren eteläosassa on useita lomakohteita, joille on yhteistä sijainti pääkaupunki Palman lähistöllä: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova/Magaluf ja Santa Ponsa.

Länsi-Mallorca
Länsi-Mallorca

Tramuntana-vuoriston kupeessa saaren länsirannikolla on rauhallisia, nautiskelijoille sopivia lomakohteita, kuten Puerto de Sóller, Deià, Estellencs, Port de Andratx ja Cala San Vicente.

Itä-Mallorca
Itä-Mallorca

Mallorcan itäosan lomakohteissa viihtyvät niin lapsiperheet kuin ilman lapsia matkustavatkin: Cala Bona, Cala Millor, ja Cala d'Or.