Gambia

Gambia

Gambia on yksi Tjäreborgin aurinkoisimmista matkakohteista! Mutta loma pikkuruisessa Gambiassa tarjoaa myös suuria elämyksiä pelkän rannalla loikoilun lisäksi: maukasta ruokaa, mielenkiintoisia retkiä ja omaperäisen tunnelman, jota et löydä mistään muualta. Voit myös yhdistää lomaasi 5:n tai 8:n päivän kiertomatkan.

Lue lisää matkakohteesta Gambia Piilota teksti

Pitkiä, kullankeltaisia hiekkarantoja kutsutaan usein Gambian kullaksi. Periaatteessa koko rantaviiva on yhtä ranta-aluetta - Gambiajoen suulla sijaitsevasta Cape Pointista aina etelämpänä sijaitsevaan Brufutiin saakka. Muutamat kauneimmista rannoista sijaitsevat Kotussa ja Bijilossa. Mutta Gambiassa voi tehdä paljon muutakin kuin vain ottaa aurinkoa ja loikoilla rannalla. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jännittäviä ruokalajeja jossakin paikallisessa ravintolassa, jossa voit herkutella edullisesti. Tjäreborgin retkiohjelmassa on useita mielenkiintoisia retkiä, joilla sinulla on mahdollisuus tutustua lähemmin tähän pieneen, mutta monipuoliseen maahan.

Voit matkustaa talvikaudella Gambiaan Tjäreborgin kautta tilauslennolla. Halutessasi voit lähteä matkalle myös joustavasti reittilennoilla (loka-huhtikuussa)! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Uutuus: Sunprime Gambiassa
Nyt voit varata viikon tai kaksi Sunprime-hotelliin Gambiassa. Tammikuussa 2019 avaamme Sunprime Tamala Beachin, jossa on hienosti suunnitellut sviitit, spa-osasto, hyvät treenausmahdollisuudet ja upea sijainti Kotun rannalla.

Kiertomatka Gambiassa/Senegalissa
Mikäli haluat nähdä lomasi aikana enemmän ja tutustua lähemmin Afrikkaan, suosittelemme osallistumaan kiertomatkalle. Viiden päivän tai kahdeksan päivän kiertomatkalla näet mm. ainutlaatuista luontoa, tapaat ystävällisiä ihmisiä ja Fathala Wildlife -reservaatissa sinulle tarjoutuu mahdollisuus kohdata eläimiä, joita olet tottunut näkemään vain luonto-ohjelmissa. Kiertomatka päättyy Gambian rannikolle, joten voit nauttia täysin siemauksin myös auringosta, merestä ja huojuvien palmujen vilvoittavasta varjosta.

Milloin on paras sää Gambiassa?
Gambiassa vallitsee trooppinen ilmasto, joka voidaan jakaa kahteen vuodenaikaan - lyhyt sadekausi heinäkuusta lokakuulle ja kuivempi ajanjakso joulukuusta huhtikuulle. Rannikolla, Banjulin ympäristössä, jossa myös Tjäreborgin lomakohteet sijaitsevat, päivälämpötilat pysyttelevät vuoden ympäri 30 asteen tuntumassa. Huippusesongin aikaan, talvella, lämpötilat saattavat olla muutaman asteen alhaisempia ja sateita on tuskin odotettavissa. Veden lämpötila on tasainen, 21-25 astetta. Sadekausi alkaa heinä-elokuussa ja jatkuu yleensä lokakuulle asti. Sadekaudellakaan ei toki sada taukoamatta, vaan sadekuurot ovat yleensä voimakkaita, mutta melko lyhyitä. Sadekuurojen välillä paistaa aurinko ja lämpötila on 22-28 astetta. Vuoden viileimmät kuukaudet ovat tammi- ja helmikuu, ja silloin lämpötila laskee öisin 20 asteen tuntumaan.

  • Valuutta: Dalasi (GMD)
  • Kausi (tilauslennot): Joulu-helmikuu ja reittilennoilla loka-huhtikuu
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  2 kpl
  • Hotelleja:  23 kpl

Suorat lennot Gambiaan

Edulliset lennot
Varaa edulliset lennot

Koe upeita kohteita

Kiertomatkat Gambiassa
Gambia ja Senegal -kiertomatkat

Sunprime Tamala Beach

Sunprime Tamala Beach, Gambia
Uusi hotelli aikuisille