Seychellit
La Digue

Seychellit

Seychellit

Matkusta Tjäreborgin kautta Seychelleille ja nauti unelmalomasta jollakin maailman parhaista rannoista. Seychellit koostuvat 115 saaresta sekä henkeäsalpaavan kauniista ja koskemattomasta luonnosta. Täällä myös ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden. Tjäreborgilla voit matkustaa neljälle, ehdottomasti Seychellien upeimmalle saarelle - Mahé, Praslin, La Digue ja Denis Island. Voit myös yhdistää eri saaria ja siten saada lomastasi irti kaiken mahdollisen.

Lue lisää matkakohteesta Seychellit Piilota teksti

Valitsitpa neljästä saaresta minkä tahansa, sinua odottavat maailmanluokan rannat, joilla voit keskittyä viettämään rentouttavaa lomaa. Suurin osa hotelleistamme sijaitsee aivan rannalla tai lähellä rantaa sekä kävely- tai pyöräilyetäisyydellä palveluista. Viihdetarjonta ei ole kovin laaja, joten juhlimisen vuoksi tänne ei kannata matkustaa. Matkailu on säänneltyä, joten sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia omasta rauhasta meren rannalla ja tehdä omaan tahtiisi mitä sitten ikinä haluatkin. Asukkaat ovat hyvin vieraanvaraisia ja he auttavat sinua mielellään löytämään saarten mansikkapaikat.

Milloin on paras sää Seychelleillä?
Seychelleillä vallitsee lämmin ja trooppinen ilmasto, ilman suurempia poikkeuksia. Tjäreborgin kohteissa, La Digue, Praslin, Mahé ja Denis Island, päivien keskilämpötilat ovat mukavat vuoden ympäri, noin 26-28 astetta. Öisin lämpötila laskee muutaman asteen, 24-25 asteeseen. Aurinko paistaa vuoden ympäri, ja toisinaan se saattaa paistaa todella voimakaasti. Sadekausi ajoittuu talveen, tammikuulle ja helmikuulle. Koska Seychellit sijaitsevat syklonialueen ulkopuolella, altistuvat ne vain harvoin voimakkaille myrskyille, jotka yleisesti liittyvät näihin sääilmiöihin. Veden lämpötila on myös tasainen vuoden ympäri, noin 26 astetta. Kesällä, heinäkuussa ja elokuussa, vedenalaiset virtaukset ovat voimakkaimmillaan, ja silloin ne myös houkuttelevat paikalle surffareita. Kevät ja syksy ovat suhteellisen tuulettomia, mutta huhtikuussa ja lokakuussa heikot tuulet puolestaan pitävät vedet kirkkaina, jolloin sukeltajat pääsevät nauttimaan harrastuksestaan. Muutoin joulu ja uusivuosi ovat huippusesonkia Seychelleillä, jolloin meri on rauhallinen ja tuulet kosteita ja leutoja.

  • Matkakohteita:  4 kpl
  • Hotelleja:  13 kpl
Yhdistele saaria Seychelleillä

Yhdistele saaria

Seychellien saaret ovat luonteeltaan hyvin erilaisia, siksi lomaan kannattaa ehdottomasti yhdistää eri kohteita. Saarelta toiselle on helppo liikkua veneellä tai lentokoneella. Voit ostaa kuljetukset Tjäreborgin kautta.
Yhdistelmämatkat varataan puhelimitse 09 123 71.

Lumoava Denis Island

Lumoava Denis Island

Voimme luvata, ettet koskaan unohda vierailua Masonin perheen omistamalla Denis Islandilla. Saari on todellinen paratiisi! Salainen pakopaikka, jossa muu maailma unohtuu kokonaan.

Tutustu Denis Islandiin

Luonto vertaansa vailla

Luonto vertaansa vailla

Seychelleilla elää joitakin maailman harvinaisimmista eläin- ja kasvilajeista, kuten aldabranjättiläiskilpikonna sekä maailman suurimmista hedelmistä tunnettu Coco-de-mer eli seychellienpalmu.

Lue lisää luonnonihmeistä