Hotellit (16)

Matkat kohteeseen Seychellit

Seychelleillä vietät todellista unelmalomaa muutamien maailman parhaimpien rantojen äärellä. Seychellit koostuvat yli sadasta saaresta, ja luonto on täällä henkeä salpaavan kaunista ja koskematonta. Lisäksi ilmasto on miellyttävä vuoden ympäri. Tjäreborgilla matkustaessasi voit halutessasi yhdistää useamman saaren, jolloin pääset kokemaan useita ainutlaatuisia elämyksiä saman matkan aikana.

Valitsitpa minkä tahansa Tjäreborgin kohteen Seychelleillä sinua odottavat ehdottomasti maailman parhaimmistoon kuuluvat rannat ja loma, jossa keskipisteessä on rentoutuminen. Suurin osa hotelleista sijaitsee lähellä rantaa tai aivan sen tuntumassa sekä kävely- tai pyörämatkan päässä lähes kaikesta. Viihdetarjonta ei ole erityisen suuri, mutta Seychelleille tullaankin pääasiassa muista syistä. Turismi on säädeltyä, joten täällä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus löytää oma paikkasi rannalta ja muutenkin viettää lomaa täysin omassa tahdissasi. Paikalliset asukkaat ovat todella vieraanvaraisia ja auttavat sinua mielellään löytämään saaren näkemisen arvoiset paikat.

Pääsaari Mahé

Seychellien pääsaarella Mahélla on kaikkein monipuolisimmat valikoimat. Mahé on sitä paitsi yksi kaikkein kauneimmista saarista, ja täällä on kerrassaan upeita rantoja, jotka ulottuvat lähes koko saaren pituudelle. Mahélla voit viettää rantaelämää, lähteä vaeltamaan luonnonkauniille reiteille tai pelata golfia The Seychelles Golf Clubilla. Saarella on myös muutamia diskoja, joissa voit halutessasi aistia paikallisen yöelämän tunnelmaa.

Seychellien paratiisirannat

Seychellien rannat ovat satumaisen kauniita. Hiekka on valkoista ja silkinpehmeää, vesi turkoosinsinistä ja kirkasta. Seychellit on mainio kohde sukeltamisen ja snorklauksen ystävälle. Voit lähteä esimerkiksi Praslinin saarella sijaitsevalle Anse Lazion rannalle, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista. Rantaa suojaavan koralliriutan ansiosta snorklaus on täällä ikimuistoinen elämys.

La Diguen kuuluisat graniittimuodostelmat

La Digue on Seychellien neljänneksi suurin saari, joka on tunnettu lähinnä mahtavista graniittimuodostelmistaan, joita voi nähdä rannoilla. Erityisesti saaren luoteispuolella oleva Anse Source d'Argent -ranta on lumoavan luonnonkaunis ja tunnettu henkeä salpaavasta kauneudestaan. La Diguella vallitsee rento ja ystävällinen tunnelma, jossa voi aistia selviä länsi-intialaisia vaikutteita.

Yhdistä useita kohteita

Jos haluat maksimoida lomaelämyksesi Seychelleillä, voit yhdistää useamman saaren yhden ja saman matkasi aikana. Voit esimerkiksi aloittaa tai lopettaa lomasi pääsaari Mahélle, sillä lennot saapuvat ja lähtevät täältä. Tjäreborgilla matkustat Seychelleille joustavilla reittilennoilla ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Seychelleillä?
Seychelleillä vallitsee lämmin ja trooppinen ilmasto, ilman suurempia poikkeuksia. Tjäreborgin kohteissa, La Digue, Praslin, Mahé ja Denis Island, päivien keskilämpötilat ovat mukavat vuoden ympäri, noin 26-28 astetta. Öisin lämpötila laskee muutaman asteen, 24-25 asteeseen. Aurinko paistaa vuoden ympäri, ja toisinaan se saattaa paistaa todella voimakaasti. Sadekausi ajoittuu talveen, tammikuulle ja helmikuulle. Koska Seychellit sijaitsevat syklonialueen ulkopuolella, altistuvat ne vain harvoin voimakkaille myrskyille, jotka yleisesti liittyvät näihin sääilmiöihin. Veden lämpötila on myös tasainen vuoden ympäri, noin 26 astetta. Kesällä, heinäkuussa ja elokuussa, vedenalaiset virtaukset ovat voimakkaimmillaan, ja silloin ne myös houkuttelevat paikalle surffareita. Kevät ja syksy ovat suhteellisen tuulettomia, mutta huhtikuussa ja lokakuussa heikot tuulet puolestaan pitävät vedet kirkkaina, jolloin sukeltajat pääsevät nauttimaan harrastuksestaan. Muutoin joulu ja uusivuosi ovat huippusesonkia Seychelleillä, jolloin meri on rauhallinen ja tuulet kosteita ja leutoja.

Matkat kohteessa Seychellit

Matkusta Tjäreborgin kautta Seychelleille ja nauti unelmalomasta jollakin maailman parhaista rannoista. Tarjolla on keskitasoisista hotellista aina luksushotelleihin. Ja suurin osa hotelleistamme sijaitsee aivan rannalla tai lähellä rantaa sekä kävely- tai pyöräilyetäisyydellä palveluista.
La Digue
La Digue on yksi Seychellien rennoimmista ja persoonallisimmista saarista. Täydellinen sinulle, joka kaipaat lomailua paratiisirannoilla. Anse Source d'Argent on yksi maailman kaunneimmista rannoista.
Mahe
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
Mahé on Seychellien pääsaari ja samalla yksi koko alueen kauneimmista saarista. Mahén valttikortit ovat koskemattomat rannat, luonnonkauniit vaellusreitit sekä Seychellien laajin viihdetarjonta.
Praslin
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
Praslinilla sijaitseva Anse Lazio on yksi maailman parhaimmista rannoista, jossa todennäköisesti tulet viettämään suurimman osan lomastasi. Rantaa ympäröivä koralliriutta on myös hyvä snorklauskohde.
The Denis Island
Matka Denis Island -saarelle on kuin matka suoraan paratiisiin. Saaren omistavan vieraanvaraisen Masonin perheen tunnuslause on: "Saari on sinun - tee siellä mitä haluat, mutta älä häiristse muita".

Tee haku kohteeseen Seychellit