Madeira, Portugali

Madeira on todellinen klassikko pukeutuneena uusiin vaatteisiin. Kaunista luontoa ja upeita maisemia, herkullisia hotelleja sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet. Voit myös pyörähtää joku ilta casinolla päivän kävelyretken päätteeksi. Vuokraamalla auton ehdit nähdä mahdollisimman paljon lomasi aikana.

Lue lisää kohteesta Madeira Piilota teksti

Madeiraan aikaisemmin liitettyjä ominaisuuksia ovat esimerkiksi mahtavat maisemat, huimat jyrkänteet ja vehreän vihreä kasvillisuus, kauniit levada-vaelluspolut sekä viehättävä pääkaupunki, Funchal. Tämä kaikki pitää toki paikkansa yhä edelleen, mutta luetteloon voi vielä lisätä trendikkäät ravintolat, monet erikseen valikoidut, ilman lapsia matkustaville aikuisille sopivat Prime Select -hotellit sekä mielenkiintoiset aktiviteetit.

Uusi Funchal
Ylhäältä vuorilta virtaa vettä alas mereen kahta jokea pitkin, ja Funchalin keskusta onkin keskittynyt jokien ympärille. Uudistettu ja kunnostettu Funchalin Vanhakaupunki on täynnä baareja ja ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja ihmisvilinää. Meno on vilkasta päivällä ja vaihtuu tunnelmalliseksi iltaa kohden. Valittavanasi on lähes 20 hotellia, joiden tähtiluokitus on kahdesta viiteen.

  • Matkakohteita:  4 kpl
  • Hotelleja:  34 kpl