Kreeta
Plataniaksen ranta

Kreeta, Kreikka

Monipuolinen Kreeta on vieraidemme mielestä yksi Välimeren alueen suosituimmista lomakohteista. Lapsiperheet viihtyvät perheparatiisi Sunwing Makrigialos Beachissä, kauniissa ympäristössä hieman Makrigialoksen ulkopuolella.
Lapsiperheille voimme Kreetalla suositella myös Family Garden -hotellejamme. Tarjolla on esimerkiksi hieno Family Garden -hotelli Avra Imperial Beach Resort & Spa, joka sijaitsee Kolimbarissa. Ja luonnollisesti valikoimissamme on hotelleja myös sinulle, joka lähdet lomalle ilman lapsia. Plataniaksessa sijaitsevassa Sunprime Platanias Beach -rantahotellissa saatavillasi ovat kaikki tarpeelliset mukavuudet.

Lue lisää kohteesta Kreeta Piilota teksti

Ihanan lomasaaren ja historiallisen ympäristön yhdistelmä jaksaa viehättää vuodesta toiseen. Leuto pohjoistuuli viilentää mukavasti kuumimpaan keskikesän aikaan ja kun miettii, että eteläinen Kreeta on samalla leveysasteella kuin Marokko, niin vähän tuuletusta tarvitaankin. Ja rantoihin voi myös olla tyytyväinen. Saarella on 44 yli kahteen kilometriin kohoavaa vuorenhuippua, 3000 luolaa ja kolmekymmentä miljoonaa oliivipuuta. Kreeta on suuri ja monikasvoinen, ja kreetalaiset ovat syystäkin ylpeitä historiastaan ja kulttuuristaan. Kreetalla kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja lähteä tutustumaan Kreetan eri osiin. Tjäreborgin kautta saat vuokra-auton erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kreetalle voit nyt matkustaa myös joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen.

  • Matkakohteita:  15 kpl
  • Hotelleja:  131 kpl

Matkakohteet - Kreeta

All Inclusive Kreikassa

Nauti All Inclusive -lomasta ja helposta matkasta Kreikassa!

Katso Kreikan All Inclusive -lomat