Räpylät rantahiekassa, taustalla meri ja aallot- kesämatkat

Kesän matkat

Loma parhaaseen aikaan

Kesän matkat

Millainen on paras kesän matka 2024? Mihin lomalle kesällä 2024? Näihin kysymyksiin on yhtä paljon vastauksia kuin vastaajiakin. Monille kesän matkaan kuuluu olennaisesti meri, aurinko ja lämpö, toisille taas inspiroiva suurkaupunki täynnä elämyksiä.

Tjäreborgin valikoimasta löydät kesän pakettimatkat eri puolille maailmaa, Välimeren suosikkikohteista aina eksoottisiin kaukolomiin ja maailman metropoleihin. Valitse kiehtova Kroatia, luota kestosuosikki Mallorcaan tai aina yhtä ihanaan Kreikkaan. Vai suuntautuisiko kesän matka tänä vuonna Tokioon tai New Yorkiin?

Me autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinulle oikean kesälomamatkan. Jos matkustat yksin, kannattaa tutustua hyviin tarjouksiimme täällä. Ilman lapsia matkustaville aikuisille hotellivinkkimme on Sunprime Hotels. Koko perheen yhteiseen lomaan taas sopii Lollon & Bernien koti Sunwing Family Resorts. Varaa ensi kesän edulliset matkat nyt!

Kesän matkat

Mihin matkalle kesällä? Kesän lomamatkat suosituimpiin matkakohteisiin.

Ammattilaisten vinkit kesän matkalle

Lue ammattilaisten parhaat vinkit ja saa inspitaatiota matkakohteistamme kesän matkan valintaan.

Valldemossa - kesämatkat Mallorcalle

Suuri Mallorca-opas

Mallorcalla on monia lomakohteita, joista löytyy varmasti oikea jokaiselle, mutta minkä niistä valitsisi?

Ted Grönberg - oppaamme Kyproksella

Tedin parhaat vinkit Kyprokselle

Kollegamme Ted on viettänyt 13 kesää Kyproksella ja on todellinen kohteen asiantuntija. Lue Tedin parhaat vinkit lomanviettoon Kyproksella.

Santorini, Kreikka - kesämatkat Kreikkaan

Kreikan saaret

Kreikan saarista voi olla vaikea valita itselle parhaiten sopivaa lomakohdetta. Olemme koonneet pienen oppaan idyllisistä Kreikan saarista, jotta valintasi helpottuisi.

Kesän lomamatkat

Millainen olisi sinun lomamatkasi kesällä?

Kaupunkilomat

Kaupunkilomat

Koe kaupunkiloma nauttien myös rantaelämästä yhdistetty kaupunki- ja rantaloma. Laajasta kaupunkilomavalikoimastamme löydät helposti itsellesi sopivimman.

Kaupunkilomat

Aktiivi- ja treenilomat

Kesän aktiivilomat

Kesän lomamatkalla voi myös kuntoilla. Tutustu aktiivilomavalikoimaamme ja lähde mukaan aktiiviselle treenilomalle.

Aktiivilomat

Pari risteilyllä

Kesällä Välimeren risteilylle

Näe Välimeren kohteita risteilyllä, yhdellä matkalla näet ja koet monta maata ja kohdetta. Lähempänäkin on paljon nähtävää ja Pohjois-Euroopan risteilyllä pääset kokemaan varmasti jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

Risteilyt

Nainen ja lapsi nauttimassa mehua pöydän ääressä

Kesän All Inclusive -matka

Tee kesän lomamatkasta vielä vähän parempi ja varaa All Inclusive. Kun varaat kesälomamatkan All Inclusive -hotelliin, on lomabudjetissa helppo pysyä, kun lähes kaikki on jo etukäteen maksettu. Ja kuinka helppoa ja kätevää onkaan, kun ravintola löytyy etsimättä ja heti, kun nälkä alkaa tuntua ja kaikille on sopivaa syötävää ikään katsomatta.

Helpompi kesän lomamatka – All Inclusive

Milloin kesälomamatkalle?

Varaa ensi kesän matka nyt! Valitse lomaasi vastaava ajankohta kesän matkalle.