Egypti
Family Garden Waterworld Makadi Beach

Egypti

Egypti

Egypti ja erityisesti rantakohde Hurghada on saavuttanut vankan suosion, eikä mikään ihme. Täällä saat vastinetta rahoillesi.

Lentoaika Suomesta on vain noin viitisen tuntia ja perillä sinua odottavat Punaisenmeren rannat, ihana ja lempeä ilmasto, tasokkaat hotellit sekä kristallinkirkkaat sukellus- ja snorklausvedet. Ja lähellä ovat myös maailman kenties tunnetuimmat nähtävyydet; astele Kleopatran jalanjäljissä muinaisen Egyptin ja pyramidien salaperäiseen maailmaan! Useimmissa hotelleissa on tarjolla All Inclusive ja mikäli haluat perheellesi jotain erityistä, valitset perheystävällisen Family Garden-hotellimme, Waterworld Makadi Beachin. Tjäreborgin matkoilla pääset nauttimaan Egyptin rannoista, merestä ja historiasta.

Lue lisää matkakohteesta Egypti Piilota teksti

Milloin on paras sää Egyptissä?
Egyptissä on erämaailmasto, jolle ovat luonteenomaisia kuivat ja lämpimät päivät sekä viileät illat ja yöt. Tjäreborgilla on Egyptissä kolme kohdetta; Makadi Bay, El Gouna ja Hurghada. Täällä aurinko paistaa lähes joka päivä, vuoden ympäri ja sadepäiviä on erittäin harvoin. Talvella, joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa päivälämpötila liikkuu siinä 22-26 asteen paikkeilla, mutta öisin on vain n. 10-14 astetta. Veden lämpötila on n. 20 astetta. Keväällä, huhtikuusta alkaen, ilman lämpötila alkaa nousta nopeasti 28 asteeseen ja toukokuussa onkin jo n. 30 astetta. Kesät ovat kuumia ja kesä-syyskuussa voi olla n. 32-36 astetta. Tuolloin myös vesi on lämmintä, n. 27-28-asteista. Lämpö viipyy pitkälle syksyyn ja vielä lokakuussakin voi ilman keskilämpötila olla siinä 30 asteen paikkeilla ja marraskuussakin n. 26 astetta.

  • Valuutta: Egyptin punta (EGP)
  • Kausi (tilauslennot): Vuoden ympäri
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  8 kpl