Hotellit (15)

Matkat – Egypti

Egyptissä sinua odottavat kristallinkirkkaat vedet upeine sukellus- ja snorklausmahdollisuuksineen, hyvät hotellit, upeat rannat, aurinkovarma ilmasto ja maailmankuulut nähtävyydet – tervetuloa faaraoiden maahan.

Egypti on tunnettu pyramideistaan, ja ne ovatkin suosittuja vierailukohteita Egyptissä lomailijoiden keskuudessa. Tunnetuimmat pyramidit sijaitsevat maan pohjoisosassa, Gizassa, jossa voit ihastella myös kuuluisaa sfinksiä.

Tjäreborgin matkat Egyptiin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Egyptiin valittavanasi on Hurghadan alueen kohteet. Valitsitpa minkä kohteen tahansa, Egyptissä sinua odottavat upeat hiekkarannat, erinomaiset snorklausmahdollisuudet ja hyvät hotellit. Monet hotellit sijaitsevat suoraan rannalla ja useissa hintaan sisältyy All Inclusive. Valikoimassamme on myös useita lapsiystävällisiä hotelleja, joissa on lastenaltaat ja lastenkerho, ja useissa hotelleissa on myös omat vesiliukumäet tai vesipuisto.

Nähtävyydet Egyptissä

Egyptissä on lukuisia antiikin aikaisia jäänteitä, joten nähtävää ja koettavaa täällä on paljon. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat Luxorin Kuninkaiden laakso, Tutankhamonin hauta sekä sfinksi ja tietenkin kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja käydä katsomassa mahtavia pyramideja paikan päällä. Voit lähteä myös jeeppisafarille aavikolle tai vierailla beduiinikylässä ja tutustua paimentolaisten arkeen.

Aktiviteetit Egyptissä

Egyptin rannikon edustalla kimalteleva Punainenmeri on maailmakuulu kirkkaasta vedestään ja upeista koralliriutoistaan. Täällä on ensiluokkaiset mahdollisuudet lähteä kokeilemaan sukeltamista tai snorklausta. Jos lähdet veneretkelle, saatat päästä näkemään delfiinejä luonnollisessa ympäristössään. Hurghadan alueella on kaiken lisäksi useita hyviä golfkenttiä, joten Egyptissä lomaillessasi voit yhdistää sekä rannalla loikoilun että golfin pelaamisen.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Egyptissä?
Egyptissä on erämaailmasto, jolle ovat luonteenomaisia kuivat ja lämpimät päivät sekä viileät illat ja yöt. Tjäreborgilla on Egyptissä kolme kohdetta; Makadi Bay, El Gouna ja Hurghada. Täällä aurinko paistaa lähes joka päivä, vuoden ympäri ja sadepäiviä on erittäin harvoin. Talvella, joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa päivälämpötila liikkuu siinä 22-26 asteen paikkeilla, mutta öisin on vain n. 10-14 astetta. Veden lämpötila on n. 20 astetta. Keväällä, huhtikuusta alkaen, ilman lämpötila alkaa nousta nopeasti 28 asteeseen ja toukokuussa onkin jo n. 30 astetta. Kesät ovat kuumia ja kesä-syyskuussa voi olla n. 32-36 astetta. Tuolloin myös vesi on lämmintä, n. 27-28-asteista. Lämpö viipyy pitkälle syksyyn ja vielä lokakuussakin voi ilman keskilämpötila olla siinä 30 asteen paikkeilla ja marraskuussakin n. 26 astetta.

Matkakohteet – Egypti

All Inclusive -hotelleja, upeita hiekkarantoja, mainiot sukellusmahdollisuudet ja tasokkaita golfkenttiä - tämä kaikki odottaa sinua Hurghadan alueella.
Makadi Bay
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
Makadi on kuin tehty ihanaa perhepomaa ajatellen. Tjäreborgin Family Garden-hotellissa, Waterworld Makadi Beachissä on suuri vesipuisto ja All Inclusive.
Hurghada
  • Yleisarvosana
  • Harrastukset
  • Ruoka & juoma
Hurghada on yksi Egyptin suosituimmista lomakohteista. Eikä ihmekään, sillä täällä on upeat rannat, kirkkaat vedet ja All Inclusive -hotelleja.
El Gouna
  • Yleisarvosana
  • Harrastukset
  • Ruoka & juoma
Pidätkö golfista, sukelluksesta, ensiluokkaisista hotelleista ja rannoista? Siinä tapauksessa varaa matka El Gounaan.
Kaipasitpa sitten miellyttävää ilmastoa, erinomaisia sukellusvesiä, hienoja hiekkarantoja tai hyviä hotelleja, joissa on All Inclusive, Marsa Alamin alue on varma valinta.
Marsa Alam
Marsa Alam sopii hyvin sinulle, joka haluat asua todella hyvässä All Inclusive -hotellissa lomallasi. Ja kaiken kukkuraksi maailmanluokan snorklausmahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla.
Port Ghalib
Port Ghalib on uusi lomakohde, jonka luksustyylisessä, pienessä marinassa on mukavia ravintoloita ja kahviloita. Luvassa rentouttava loma, snorklaamista, sukeltamista ja kauniita hiekkarantoja.

Tee matkahaku – Egypti