Hotellit (9)

Matkat – Egypti

Egyptissä sinua odottavat kristallinkirkkaat vedet upeine sukellus- ja snorklausmahdollisuuksineen, hyvät hotellit, upeat rannat, aurinkovarma ilmasto ja maailmankuulut nähtävyydet – tervetuloa faaraoiden maahan.

Egypti on tunnettu pyramideistaan, ja ne ovatkin suosittuja vierailukohteita Egyptissä lomailijoiden keskuudessa. Tunnetuimmat pyramidit sijaitsevat maan pohjoisosassa, Gizassa, jossa voit ihastella myös kuuluisaa sfinksiä.

Tjäreborgin matkat Egyptiin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Egyptiin voit valita mieluisimman kohteen Hurghadan alueelta. Valitsitpa minkä kohteen tahansa, Egyptissä sinua odottavat upeat hiekkarannat, erinomaiset snorklausmahdollisuudet sekä hyvät hotellit. Monet hotellit sijaitsevat suoraan rannalla ja useissa hintaan sisältyy myös All Inclusive. Valikoimassamme on myös useita lapsiystävällisiä hotelleja, joissa on lastenaltaat ja lastenkerho, ja useissa hotelleissa on myös omat vesiliukumäet tai vesipuisto.

Nähtävyydet Egyptissä

Egyptissä on lukuisia antiikin aikaisia jäänteitä, joten nähtävää ja koettavaa täällä on paljon. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat Luxorin Kuninkaiden laakso, Tutankhamonin hauta sekä sfinksi ja tietenkin kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja käydä katsomassa mahtavia pyramideja paikan päällä. Voit lähteä myös jeeppisafarille aavikolle tai vierailla beduiinikylässä ja tutustua paimentolaisten arkeen.

Aktiviteetit Egyptissä

Egyptin rannikon edustalla kimalteleva Punainenmeri on maailmakuulu kirkkaasta vedestään ja upeista koralliriutoistaan. Täällä on ensiluokkaiset mahdollisuudet lähteä kokeilemaan sukeltamista tai snorklausta. Jos lähdet veneretkelle, saatat päästä näkemään delfiinejä luonnollisessa ympäristössään. Hurghadan alueella on kaiken lisäksi useita hyviä golfkenttiä, joten Egyptissä lomaillessasi voit yhdistää sekä rannalla loikoilun että golfin pelaamisen.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Egyptissä?
Egyptissä on erämaailmasto, jolle ovat luonteenomaisia kuivat ja lämpimät päivät sekä viileät illat ja yöt. Tjäreborgilla on Egyptissä kolme kohdetta: Makadi Bay, El Gouna ja Hurghada. Täällä aurinko paistaa lähes joka päivä, vuoden ympäri ja sadepäiviä on erittäin harvoin. Talvella, joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa päivälämpötila liikkuu siinä 22-26 asteen paikkeilla, mutta öisin on vain n. 10-14 astetta. Veden lämpötila on n. 20 astetta. Keväällä, huhtikuusta alkaen, ilman lämpötila alkaa nousta nopeasti 28 asteeseen ja toukokuussa onkin jo n. 30 astetta. Kesät ovat kuumia ja kesä-syyskuussa voi olla n. 32-36 astetta. Tuolloin myös vesi on lämmintä, n. 27-28-asteista. Lämpö viipyy pitkälle syksyyn ja vielä lokakuussakin voi ilman keskilämpötila olla siinä 30 asteen paikkeilla ja marraskuussakin n. 26 astetta.
Passi ja viisumi
Passin on oltava voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen. Alle 30 päivän lomamatkoilla Suomen kansalaiset saavat turistiviisumin Hurghadan lentokentältä (postimerkki liimataan passiin). Viisumi sisältyy Suomen kansalaisilla tilauslennolla matkan hintaan. Jos olet Egyptissä yli kuukauden, ano viisumi erikseen Egyptin suurlähetystöstä.
Egyptin suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 477 7470.

Tarkista ennen matkalle lähtöä, että passisi on täysin ehjä.

Viisumin lunastuksen ja matkatavaroiden kanssa kuluu aikaa lentokentällä, joten varaudu jonottamaan. Myös kotiin lähdettäessä kentälle täytyy saapua hyvissä ajoin perusteellisten passi- ja turvatarkastusten vuoksi.

Huom! Diplomaatti- ja virkapassin haltioiden tulee aina anoa viisumi etukäteen ennen matkalle lähtöä Egyptin suurlähetystöstä.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, sinun tulee itse tarkistaa tarvitsetko ko. lomakohteeseen viisumin tai muun dokumentin. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Egyptin lähetystöstä/konsulaatista.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.
https://www.embassypages.com/missions/embassy8535/

Tarjouksia Egyptiin

Waterworld Makadi Beachfamilygarden
 • Perheille
Waterworld Makadi Beach
Makadi Bay, Hurghadan alue, Egypti
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone 2-4 hengelle, joista 2 nuorta
 • 1 viikko
 • Sis. All Inclusive
 • Lähtö 11.1.2021, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Lento + hotelli., 1 viikko
11.1.2021 lähtöpaikka Helsinki
Makadi Beach Resortprimeselect
 • Aikuisille
Makadi Beach Resort
Makadi Bay, Hurghadan alue, Egypti
 • Lento + majoitus Juniorsviitti
 • 1 viikko
 • Sis. All Inclusive
 • Lähtö 11.1.2021, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Lento + hotelli., 1 viikko
11.1.2021 lähtöpaikka Helsinki
Grand Resortfamilycomfort
 • Perheille
Grand Resort
Hurghada, Hurghadan alue, Egypti
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone kadulle päin
 • 1 viikko
 • Sis. All Inclusive
 • Lähtö 25.1.2021, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Lento + hotelli., 1 viikko
25.1.2021 lähtöpaikka Helsinki

Matkakohteet – Egypti

All Inclusive -hotelleja, upeita hiekkarantoja, mainiot sukellusmahdollisuudet ja tasokkaita golfkenttiä - tämä kaikki odottaa sinua Hurghadan alueella.
Makadi Bay
 • Harrastukset
 • Ruoka & juoma
Makadi on kuin tehty ihanaa perhelomaa ajatellen. Tjäreborgin Family Garden-hotellissa, Waterworld Makadi Beachissä on suuri vesipuisto ja All Inclusive.
Hurghada
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Hurghada on yksi Egyptin suosituimmista lomakohteista. Eikä ihmekään, sillä täällä on upeat rannat, kirkkaat vedet ja All Inclusive -hotelleja.
El Gouna
 • Ruoka & juoma
 • Yleisarvosana
 • Harrastukset
Pidätkö golfista, sukelluksesta, ensiluokkaisista hotelleista ja rannoista? Siinä tapauksessa varaa matka El Gounaan.

Tee matkahaku – Egypti