Hotellit (10)

Matkat kohteeseen Egypti

Egypti ja erityisesti rantakohde Hurghada on saavuttanut vankan suosion, eikä mikään ihme. Täällä saat vastinetta rahoillesi.

Lentoaika Suomesta on vain noin viitisen tuntia ja perillä sinua odottavat Punaisenmeren rannat, ihana ja lempeä ilmasto, tasokkaat hotellit sekä kristallinkirkkaat sukellus- ja snorklausvedet. Ja lähellä ovat myös maailman kenties tunnetuimmat nähtävyydet; astele Kleopatran jalanjäljissä muinaisen Egyptin ja pyramidien salaperäiseen maailmaan! Useimmissa hotelleissa on tarjolla All Inclusive ja mikäli haluat perheellesi jotain erityistä, valitset perheystävällisen Family Garden-hotellimme, Waterworld Makadi Beachin. Tjäreborgin matkoilla pääset nauttimaan Egyptin rannoista, merestä ja historiasta.

Löydä hotellisi
Ilmasto ja sää
Milloin on paras sää Egyptissä?
Egyptissä on erämaailmasto, jolle ovat luonteenomaisia kuivat ja lämpimät päivät sekä viileät illat ja yöt. Tjäreborgilla on Egyptissä kolme kohdetta; Makadi Bay, El Gouna ja Hurghada. Täällä aurinko paistaa lähes joka päivä, vuoden ympäri ja sadepäiviä on erittäin harvoin. Talvella, joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa päivälämpötila liikkuu siinä 22-26 asteen paikkeilla, mutta öisin on vain n. 10-14 astetta. Veden lämpötila on n. 20 astetta. Keväällä, huhtikuusta alkaen, ilman lämpötila alkaa nousta nopeasti 28 asteeseen ja toukokuussa onkin jo n. 30 astetta. Kesät ovat kuumia ja kesä-syyskuussa voi olla n. 32-36 astetta. Tuolloin myös vesi on lämmintä, n. 27-28-asteista. Lämpö viipyy pitkälle syksyyn ja vielä lokakuussakin voi ilman keskilämpötila olla siinä 30 asteen paikkeilla ja marraskuussakin n. 26 astetta.

Matkat kohteessa Egypti

Hurghadan alueen kolmeen kohteeseen voit matkustaa vuoden ympäri. Täällä Punaisenmeren rannikolla voit nauttia auringosta, rannoista ja hyvistä hotelleista.
Makadi Bay
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
  • Yleisarvosana
Makadi on kuin tehty ihanaa perhepomaa ajatellen. Tjäreborgin Family Garden-hotellissa, Waterworld Makadi Beachissä on suuri vesipuisto ja All Inclusive.
Hurghada
  • Yleisarvosana
  • Harrastukset
  • Ruoka & juoma
Hurghada on yksi Egyptin suosituimmista lomakohteista. Eikä ihmekään, sillä täällä on upeat rannat, kirkkaat vedet ja All Inclusive -hotelleja.
El Gouna
  • Yleisarvosana
  • Harrastukset
  • Ruoka & juoma
Pidätkö golfista, sukelluksesta, ensiluokkaisista hotelleista ja rannoista? Siinä tapauksessa varaa matka El Gounaan.

Tee haku kohteeseen Egypti