Tee hyvä diili
HALUAMME
ENEMMÄN LOMAA
Egypti
All Inclusive
Alk. 410,-
Säästä jopa 250,-

Enemmän vastinetta rahalle

Asetatko lomallesi korkeat vaatimukset mutta haluat silti pitää budjetin maltillisena? Tjäreborgin lomavalikoimasta löydät matkan jossa budjettisi riittää niin talven aurinkolomaan kuin arkeen kotonakin.

Lämpöä talveen Egyptissä

Tasokasta pienellekin budjetille

Talviloma Egyptissä

Egypti on ihana lomakohde. Hurghadassa sekä Makadi Bayssä löydät huippuluokan hotelleja edullisemmin kuin muissa kohteissa.

Enemmän vastinetta lomakassalle

Juuri nyt säästät 100,-/varaus kun varaat lennot ja vähintään 7 hotelliyötä. Matkustusaika 1.10.2018. – 31.3.2019. Varaa viimeistään 27.9.

Agadir

Agadirissa sekoittuu mielenkiintoisella tavalla vanha arabialainen kulttuuri sekä ranskalainen siirtomaa-ajan tyyli. Ranta on pitkä ja matala, ja sen läheisyydessä on kauppoja, ulkoilmakahviloita ja kansainvälisiä ravintoloita.

Ras Al Khaimah

Ras al Khaimah sopii matkakohteeksi kaikille, jotka haluavat viettää rentouttavaa lomaa lapsiystävällisillä rannoilla. Täällä on erinomaiset olosuhteet sukelluksen, snorklauksen ja muiden vesiurheilulajien harrastamiseen sekä vesipuistoja ja golfkenttiä.

Ajman

Arabiemiraattien pienimmän ja ehkä rauhallisimman emiraatin Ajmanin suurin vetonaula on 16 kilometrin pituinen kullankeltainen hiekkaranta, jonka toisella puolella levittäytyy Persianlahden turkoosi vesi ja toisella kaunis rantakatu.

Mikä on lomabudjettisi?

Hinnat kahdelle aikuiselle

Oikeilla valinnoilla budjetti riittää enempään

Säästä rahaa matkalla
1. Ajankohta

Vältä matkustamista koulujen loma-aikoina. Panosta mieluummin seuraavaan viikkoon, tai viikkoon ennen joulua. Saat enemmän vastinetta rahoillesi, kun matkustat silloin kun enemmistö ei voi.

Halvat matkakohteet
2. Matkakohde

Joissakin kohteissa hintataso on huomattavasti alhaisempi kuin meillä Suomessa. Esimerkiksi Thaimaassa voit shoppailla ja nauttia hyvästä ruoasta maksamatta omaisuuksia.

All Inclusive
3. All Inclusive

Kun kaikki ruoka ja juoma on maksettu etukäteen, sinun ei tarvitse huolehtia ennakoimattomista kuluista tai laskuista. Kaikki aamusta iltaan on maksettu!

Löydä lomasi