Tee hyvä diili
HALUAMME
ENEMMÄN LOMAA

Enemmän vastinetta rahalle

Asetatko lomallesi korkeat vaatimukset mutta haluat silti pitää budjetin maltillisena? Tjäreborgin lomavalikoimasta löydät matkan jossa budjettisi riittää niin talven aurinkolomaan kuin arkeen kotonakin.

Mikä on lomabudjettisi?

Hinnat kahdelle aikuiselle

Oikeilla valinnoilla budjetti riittää enempään

Säästä rahaa matkalla
1. Ajankohta

Vältä matkustamista koulujen loma-aikoina. Panosta mieluummin seuraavaan viikkoon, tai viikkoon ennen joulua. Saat enemmän vastinetta rahoillesi, kun matkustat silloin kun enemmistö ei voi.

Halvat matkakohteet
2. Matkakohde

Joissakin kohteissa hintataso on huomattavasti alhaisempi kuin meillä Suomessa. Esimerkiksi Thaimaassa voit shoppailla ja nauttia hyvästä ruoasta maksamatta omaisuuksia.

All Inclusive
3. All Inclusive

Kun kaikki ruoka ja juoma on maksettu etukäteen, sinun ei tarvitse huolehtia ennakoimattomista kuluista tai laskuista. Kaikki aamusta iltaan on maksettu!

Lämpöä talveen Egyptissä

Tasokasta pienellekin budjetille

Talviloma Egyptissä

Egypti on ihana lomakohde. Hurghadassa sekä Makadi Bayssä löydät huippuluokan hotelleja edullisemmin kuin muissa kohteissa.

Edulliset kaupunkilomat

Kolme kaupunkikohdetta jotka tarjoavat enemmän vastinetta rahoille.

Berliini

Berliini on jännittävä ja samalla suhteellisen edullinen kaupunki, josta kaikille löytyy jotain: lapsiystävällisyyttä, luovuutta, uniikkia historiaa ja vilkasta yöelämää.

Budapest

Unkarin pääkaupunki tarjoaa jännittävää historiaa, ihania kylpylöitä, houkuttelevia leipomoita ja hintatason joka on muita Euroopan kaupunkeja alhaisempi.

Praha

Prahassa on kaikki mitä eurooppalaiselta kaupungilta voi toivoa: hienot ostosmahdollisuudet, rikas kulttuurielämä ja upeat ravintolat kohtuullisin hinnoin.

Löydä lomasi