Las Palmasin ranta

Kaikki

Kanariansaarista

Lomainspiraatiota ja vinkkejä Kanariansaarille

Kiehtovatko Kanariansaaret? Meille matkustaminen on intohimo ja jaamme mielellämme parhaat vinkit omista kokemuksistamme Kanariansaarilla.

Loma-artikkelit: Gran Canaria | Teneriffa

La Gomeran upeat rantakalliot

Mikä Kanariansaarista sopii sinulle

Lomasuosikki Kanariansaaret koostuu seitsemästä eri saaresta, ja monet niistä kuuluvat suomalaisten lomasuosikkeihin. Gran Canaria on itseoikeutettu klassikko, mutta tiesitkö että Teneriffa on saarista suurin ja La Gomera myös mainio golfkohde ja Fuerteventuralla on upeimmat hiekkarannat?

Playa del Bollullo Teneriffa

Eksperttien vinkit Kanariansaarille

Jokainen haluaisi lomalla löytää oman erityisen kultajyvänsä – hiljaisen ja rauhallisen rantapoukaman, täydellisen rannan tai kauneimman näköalapaikan. Vaikka Kanariansaaret onkin varsin tuttu lomakohde, riittää sielläkin kultajyväsiä löydettäväksi. Kysyimme vinkkejä muutamilta, joiden pitäisi tietää, nimittäin omilta työntekijöiltämme.

Gran Canaria

Hienot rannat, hyvät hotellit, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, aktiviteetteja ja golfkenttiä – tätä kaikkea on Gran Canaria.

Teneriffa

Korkeita vuoria, syviä laaksoja, mustahiekkaisia rantoja ja vihreitä metsiä ja tulivuoren muovaamia maisemia – tätä kaikkea on Teneriffa.