Joulumatkat 2020

Pitääkö joulun 2020 sääennuste sisällään aurinkoa ja lämpöä lumen ja loskan sijaan?

Vaihda jouluinen kiire, stressi ja säätäminen rentouttavaan joulumatkaan. Vie perhe Kanariansaarten lempeään lämpöön tai anna vuoden vaihtua uuteen Malediivien palmujen alla.

Tänä vuonna arkipäiviin osuvat pyhät suorastaan kutsuvat vaihtamaan maisemaa joulun ja vuodenvaihteen tienoilla! Suuntaa vaikka Thaimaahan ja juhlista joulua varpaat hiekassa.

Lue lisää Jouluostoksille suosittelemme kaupunkien tunnelmallisia joulutoreja. Tai repäise ja vietä joulu kaupunkilomalla.
 
Joululomaa jokaiselle
Jos suunnittelet joulumatkaa koko perheen tai suvun kesken, Lollo & Bernie toivottavat isot ja pienet lomailijat tervetulleiksi aurinkoiseen joulun viettoon Sunwing Resorts -lomalle.
 
Jos matkustat ilman lapsia, Sunprime Hotels on oiva valinta leppoisaan lomanviettoon kahdestaan, vaikkapa Kanariansaarilla tai Thaimaassa .
Piilota

RATKAISUJA JOULULOMAPULMIIN

Vietä juuri sellainen joululoma kuin sinä haluat – lekottele palmun alla, nauti kaupunkielämästä tai risteile maailman merillä.

LÖYDÄ LOMAMATKASI

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.