Matkat – Langkawi

Matkustaessasi Tjäreborgilla Langkawille voit yhdistää saaren ihaniin hiekkarantoihin myös muutaman päivän Kuala Lumpurin suurkaupungin sykkeessä.
Malesiassa voit tuntea olosi tervetulleeksi heti astuessasi ulos lentokoneesta, ja harva tämän maanosan kohteista on niin monipuolinen ja helposti lähestyttävä kuin Malesia. Täällä voit nauttia mahtavasta tunnelmasta, jossa yhdistyvät kiinalaiset, intialaiset ja malesialaiset piirteet. Voit aloittaa matkasi viettämällä ensin muutaman päivän Langkawin ihanien rantojen äärellä ja kauniista luonnosta nauttien. Langkawilla voit todellakin nauttia kaikilla aisteillasi ja viettää rauhallisen ja rentouttavan loman sekä maistella mielenkiintoisia paikallisia makuja. Tämän jälkeen voit jatkaa matkaasi Kuala Lumpuriin, jossa voit kokea brittiläisen siirtomaavallan ajan perinteitä, vilkkaan Chinatownin ja maailman korkeimpiin rakennuksiin kuuluvan Petronas Towers -pilvenpiirtäjän.

Langkawi - taianomaisen kaunista

Langkawi sijaitsee vain tunnin lentomatkan päässä Kuala Lumpurista, mutta vastakohdat ovat sitäkin suuremmat. Pantai Cenangin ja Pantai Tengahin rannoilla voit nauttia auringosta ja jääkylmästä hedelmämehusta Intian valtameren läheisyydessä, ja saaren sisämaassa sinua odottavat sademetsien kätkemät salaisuudet. Jos olet seikkailumielellä, voit vuokrata mopon ja lähteä käymään saaren pääkaupungissa Kuahissa tai vierailla saaren pohjoisosan kuumilla lähteillä. Langkawi on muun Malesian tavoin todella helposti lähestyttävä ja houkutteleva kohde.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpurissa aika vierähtää nopeasti, joten muutaman päivän aikana ehdit oikeastaan nähdä vain murto-osan siitä kaikesta, mitä kaupungilla on tarjota, mutta se on silti oivallinen alku tai mainio päätös Langkawin matkallesi. Täällä voit ihastella käsitöitä Central Marketilla (muista tinkiä!), kuljeskella Merdeka Square -aukiolla, jossa brittiläiset aikoinaan pelasivat krikettiä ja voit vierailla Malesian suurimmassa kansallismoskeijassa Masjid Negarassa. Ja tietenkin voit myös maistella mahtavia malesialaisia herkkuja, joiden valikoima on yhtä monipuolinen kuin maan asukkaiden kirjo. Kaupungissa on helppo liikkua paikasta toiseen omin päin, sillä etäisyydet ovat kohtuullisia, ja paikat ja reitit ovat hyvin merkittyjä.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Upeita rantoja
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Langkawi

Tee matkahaku – Langkawi