Hotellit (451)

Matkat – Yhdysvallat

USA:ssa on jokaiselle varmasti jotain – suurkaupunkeja, aurinkoa, rantoja, ostostoksia, ravintoloita, kulttuuria, yöelämää ja huvipuistoja.
Miten olisi matka New Yorkiin, Miami Beachille, Los Angelesiin, Havajille tai vaikkapa perheloma Walt Disney Worldiin Orlandoon? Tai ehkä haluat nähdä Vapaudenpatsaan, Valkoisen talon, Golden Gaten sillan, Grand Canyonin, Hollywood Boulevardin tai Las Vegasin The Strip -kadun. Tjäreborgin valikoimasta löydät joka tapauksessa USA:n parhaat palat.

Viikonloppulomat USA:han

Jos haluat lähteä viikonloppulomalle suurkaupunkiin, USA:ssa on monta mainiota vaihtoehtoa. Voit esimerkiksi yhdistää kaupunkilomaasi yhden tai useamman muun kaupungin tai halutessasi vaikkapa aurinkoloman jossain rannikon kohteessa. Tjäreborgin valikoimasta löydät matkat maailmankuuluihin ja ihastuttaviin kaupunkeihin, kuten New Yorkiin, Chicagoon, New Orleansiin, San Franciscoon ja moniin muihin paikkoihin.

Suunnittele oma unelmamatkasi

Tjäreborgilla matkustaessasi voit toteuttaa unelmasi ja suunnitella juuri omanlaisesi matkan. Miten olisi esimerkiksi muutama elämysrikas päivä New Yorkissa ja sen jälkeen rentouttava rantaloma eteläisessä Floridassa? Tai lähde vaikka San Franciscoon ja sieltä autolla Los Angelesiin, jossa voit käydä ihastelemassa hohdokasta Hollywoodia. Matkustaessasi USA:han Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

USA:n upeat rannat

USA on mahtava kohde ihanien hiekkarantojen ystäville. Floridassa on lukuisia leveitä, pitkiä hiekkarantoja esimerkiksi Clearwater Beachillä, Fort Lauderdalessa ja Miami Beachillä vain muutamia mainitaksemme. Tjäreborgilla voit matkustaa myös Havajille, jossa voit nauttia olostasi muutamilla maailman upeimmilla rannoilla. Jos haluat yhdistää ranta- ja kaupunkilomailun USA:ssa, mainio kohde on silloin San Diego. Tässä Kalifornian toiseksi suurimmassa kaupungissa on juuri sopivan kompakti keskusta kauppoineen ja ravintoloineen sekä monipuolinen kulttuuritarjonta. Pitkät ihanat rannat sijaitsevat muutaman kymmenen kilometrin päässä kaupungista pohjoiseen.

Lasten kanssa USA:han

Florida on mainio kohde, jos olet matkalla lasten kanssa. Harvassa muussa paikassa on yhtä paljon näkemistä, tekemistä ja koettavaa. Orlandon Disney Worldissä on valtava valikoima koko perheelle sopivia huveja ja aktiviteetteja, ja koko puiston pinta-ala on suurempi kuin Manhattan! Muita mielenkiintoisia vierailukohteita Floridassa ovat avaruuskeskus Kennedy Space Center sekä elokuvastudio Universal Studios. Ehdottomasti vierailun arvoinen kohde on myös suuri Evergladesin kansallispuisto, jossa voit esimerkiksi lähteä veneretkelle ja nähdä villejä alligaattoreita. Kätevintä USA:ssa on liikkua vuokra-autolla, jonka voit vuokrata heti lentokentältä.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Yhdysvallat

Matkakohteet – Yhdysvallat

Floridassa on runsaasti tekemistä ja koettavaa, halusitpa sitten omistautua shoppailulle, huvipuistoille, yöelämälle, golfille, luontoelämyksille tai rantaelämälle.
Clearwater Beach
Clearwater Beach sopii sinulle, joka haluat lomallasi poimia parhaimmat palat kaikesta. Täällä on huippuluokan rantoja ja runsaasti huvittelumahdollisuuksia, ravintoloita ja aktiviteetteja
Fort Lauderdale
Fort Lauderdalea eli Floridan Venetsiaa halkovien kanavien rannat ovat täynnä upeita luksushuviloita. Täällä nautit ylellisyydestä, hyvinhoidetuista rannoista ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista.
Fort Myers
Fort Myers on erinomainen valinta, kun haluat lomallasi rentoutua ja nauttia kauniista rannoista. Tjäreborgilla voit myös asua yhdessä Floridan parhaimmista perhehotelleista.
Miami Beach
Miami Beach on yksi maailman suosituimmista rantakohteista. Täällä on tarjolla kaikea mahdollista – upea South Beachin ranta, art deco -alue, huvituksia sekä maailmanluokan ostosvalikoima.
Orlando
Orlando tarjoaa Walt Disney World Resortin lisäksi paljon muitakin elämyksiä. Täällä on loistavat ostosmahdollisuudet, erinomaisia ravintoloita ja lukuisia nähtävyyksiä.
Key West
Varaa Tjäreborgilta matkasi Floridan eteläisimpään helmeen, Key Westiin, joka hurmaa jatkuvasti uusia matkailijoita. Hyvä vinkki on varata auto jo matkan varausvaiheessa.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island on hienostunut kohde, jossa sinua odottavat lapsiystävälliset hotellit ja upeat rannat. Tunnelmaltaan kohde muistuttaa hyvin paljon Karibiaa. Suosittelemme vuokraamaan auton.
Kun varaat matkan Tjäreborgin kautta itäiseen USA:han, voit valita mieleisesi kohteen joistakin maan tunnetuimmista suurkaupungeista.
Boston
Bostonissa on hyvää ruokaa, vehreitä puistoja, mielenkiintoista historiaa sekä kaunis keskusta, jossa on mukava liikkua kävellen - tervetuloa yhteen Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista!
Chicago
Chicago on täydellinen viikonloppukohde. Täällä on laaja valikoima kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, ostoksia ja huveja.
New York
New York on yksi Tjäreborgin suosituimmista kaupunkikohteista. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia hotelleja hyvillä sijainneilla eri puolilla New Yorkin kaupunkia.
Washington
USA:n pääkaupungissa, Washington D.C.:ssä, on paljon muutakin nähtävää kuin pelkkä Valkoinen talo. Matkusta Tjäreborgin matkalla, asu keskustassa ja tutustu kaikessa rauhassa kaupungin nähtävyyksiin.
New Orleans
Jazzin pääkaupungissa voit aistia kaupungin tunnelmaa ja perinteikästä musiikkiskeneä monissa ravintoloissa. New Orleansissa on myös kauniita puutarhoja ja kuuluisa French Quarter -kortteli.
On helppo ymmärtää, miksi Havaiji on monien unelmalomakohde. Paratiisirantojen lisäksi täällä on upeaa luontoa sekä monipuolinen valikoima huvituksia, nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.
Honolulu
Honolulu on yksi Havaijin tunnetuimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia paratiisilomasta maailmankuululla Waikiki Beachilla.
Maui
Havaijin toiseksi suurin saari - Maui - on trooppinen paratiisisaari, jossa on upeita rantoja. Monta hyvää hotellia Tjäreborgin valikoimassa.
Matka läntiseen USA:han on täynnä elämyksiä. Kannattaa vuokrata auto, jolloin voit lähteä tutustumaan tähän mielenkiintoiseen ja monipuoliseen USA:n osaan vapaasti ja omassa tahdissasi.
Los Angeles
Matkusta Tjäreborgilla kaupunkiin, jossa unelmat voivat käydä toteen. Hollywood, Beverly Hills, Malibu ja Disneyland ovat vain osa Los Angelesin houkutuksista.
San Francisco
San Francisco on yksi maailman upeimmista ja kauneimmista suurkaupungeista. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, maailmanluokan nähtävyyksiä ja ensiluokkaiset huvittelumahdollisuudet.
San Diego
San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki, jossa on kymmenien kilometrien pituisia rantoja, ihmisvilinää, viinitiloja ja runsaasti erilaisia ravintoloita.
Las Vegas
Maailman suurin leikkikenttä Las Vegas tuskin tarvitsee sen kummempia esittelyjä. Tjäreborgilta voit varata majoituksen kuuluisaan Caesars Palaceen.