Hotellit (150)

Matkat – Ranska

Loma Ranskassa – viikonloppu Pariisissa tai Disneylandissa, rantaloma rivieralla, kisahuumaa Monacon Formula 1 -kisoissa vai laskettelua Alpeilla?
Matkustaessasi Tjäreborgilla Ranskaan valittavanasi on Ranskan parhaat palat. Jos matkustat lasten kanssa, mainio kohde on varmasti Disneyland® Paris, johon voit hyvin yhdistää myös viikonloppuloman Pariisissa. Tai miten olisi joku Ranskan Rivieran ihastuttavista kohteista?

Viikonloppumatkat Ranskaan

Ranska on erinomainen viikonloppukohde, sillä lentoaika on kohtuullinen ja tarjonta todella monipuolinen. Lähde viettämään romanttista viikonloppua Ranskan kauniiseen pääkaupunkiin tai yhdistä kaupunki- ja rantaloma viehättävässä Nizzassa. Ranska on monipuolinen maa, jossa elämyksiä riittää. Lasten suosikkikohde on mitä luultavimmin Disneyland® Paris.

Rantaelämää Ranskassa

Ranskan Rivieralla vallitsee Välimeren ilmasto, joten lämpötilat ovat mukavan lämpimiä keväästä syksyyn ja voit viettää juuri sen pituisen aurinkoloman kuin itse haluat. Ihanien hiekkarantojen ja vilkkaan huvielämän lisäksi täällä on lukuisia kulttuuritapahtumia ja museoita.

Ranskalainen keittiö

Ranskalainen ruoka on tunnettua koko maailmassa ja sen suosio on helppo ymmärtää lomailtuasi Ranskassa. Ranskalainen keittiö on sitä paitsi hyväksytty Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Jos haluat tutustua ranskalaisiin klassikoihin, kannattaa tilata suosittu ruokalaji coq au vin, maistella crêpejä, sipulikeittoa, etanoita tai maukkaita ranskalaisia juustoja. Tietenkin myös ranskalaiset viinit ovat suosittuja ja niitä kannattaa ehdottomasti maistella paikan päällä. Ranska on yksi maailman suurimmista viinintuottajamaista, ja täällä sijaitsee myös tunnettu Champagnen alue, jossa tuotetaan samaa nimeä kantavaa suosittua juomaa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Ranska

Matkakohteet – Ranska

Ranskan Rivieralla on tasokkaita rantoja, paljon kulttuuria, tyylikästä yöelämää ja ylellinen shoppailutarjonta. Tjäreborgin kautta voit myös lähteä unohtumattomalle formulamatkalle Monacoon.
Cannes
Cannes ei ole pelkästään elokuvafestivaaleja ja laadukkaita ostoksia. Tjäreborgilla on tarjota myös perheystävällinen huoneistohotelli Citadines Croisette Cannes.
Nizza
Tjäreborgilta voit varata sekä perheystävällisen hotellin että vuokra-auton Nizzasta. Täydellinen lomakohde kaikenikäisille.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins on perinteinen rantalomakohde, jossa on myös vilkas yöelämä.
Pariisin alue
Pariisi
Viikonloppumatkalla Pariisiissa näet ja koet paljon tästä suositusta kulttuurimetropolista, jossa sinua odottavat maailmankuulut nähtävyydet, laajalti tunnettu keittiö ja mahtavat ostosmahdollisuudet.
Disneyland® Paris
Disneyland® Paris. Tjäreborgin kautta voit varata lennot ja hotellit edullisesti.

Formulamatka Ranskan osakilpailuun

Formula 1 Monacon Grand Prix

Ranskan Grand Prix

Yhdistä Ranskan matkaasi Formula 1 -osakilpailu. Koe jännitys ja vauhti paikan päällä Ranskan osakilpailussa.