PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Kuuba

Kuuba

Lähde nauttimaan Havannan kaupunkitunnelmista tai Varaderon rannoista. Varaderossa valittavanasi on useita hyviä All Inclusive -hotelleja. Perheille hyvä vaihtoehto on Varaderon rannalla sijaitseva Family Garden -hotellimme Sol Palmeras, jossa on paljon tekemistä koko perheelle.

Lue lisää matkakohteesta Kuuba Piilota teksti

Kuuba on yksi Karibian vehreimmistä saarista. Ilmasto on trooppinen ja rannikkoa reunustavat valkoiset korallirannat. Kuuba on myös varsinainen vastakohtaisuuksien saari - salsaa ja kommunismia, elämäniloa ja köyhyyttä, korkeita vuoria ja luonnonsuojelualueita, villikukkia ja valkoisia rantoja. Teiden varsilla on edelleen nähtävissä "Viva la Revolución" -kylttejä.

Yhdistä Havanna ja Varadero
Aloita lomasi esimerkiksi viettämällä muutama päivä Havannassa ja jatka sitten rantalomalle Varaderoon. Voit myös halutessasi viettää kokonaisen viikon kaupungissa ja toisen viikon rannalla. Päätitpä viettää lomasi miten tahansa, Havannassa kannattaa ehdottomasti käydä ja kokea kaupungin ainutlaatuinen ilmapiiri ja vilkas katuelämä.

Matkusta ympäri vuoden
Kuubaan voit matkustaa reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden.

Milloin on paras aika matkustaa Kuubaan?
Kuubassa sijaitsevat Tjäreborgin lomakohteet Havanna ja Varadero. Kuubassa vallitsee trooppinen ilmasto ja ilman keskilämpötila on noin 25–26 astetta talvella. Illat ja yöt saattavat toki olla huomattavasti viileämmät. Veden lämpötila laskee harvoin alle 25 asteen. Sadetta ja ukkosta saattaa myös olla luvassa, mutta sangen harvoin. Kesäkaudella, toukokuusta loka-marraskuuhun, on kosteampaa ja sateet ja ukkoset ovat yleisempiä. Lämpötila kohoaa noin 30 asteeseen ja myös meriveden lämpötila saattaa kohota muutaman asteen. Suurin riski hurrikaaneille on elo-lokakuussa.

  • Valuutta: Peso (CUC ja CUP)
  • Matkakohteita:  2 kpl
  • Hotelleja:  36 kpl

Hurrikaanikausi 2017 Kuubassa


Hurrikaanit aiheuttivat Kuubassa syksyn aikana aineellista tuhoa. Kaikki vauriot on nyt korjattu ja lomakohteet toimivat normaalisti.