Hotellit (348)

Matkat – Italia

Italiassa voit nauttia hyvästä ruuasta, kauniista rannoista, tuhatvuotisesta kulttuurista ja paljon muusta.
Tjäreborgilla on Italiassa runsaasti erilaisia kohteita etelän Taorminasta pohjoisessa sijaitsevaan Milanoon. Voit lähteä pääkaupunkiin Roomaan, historialliseen Firenzeen tai vaikka johonkin Sisilian kohteistamme. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustat Italiaan vuoden ympäri ja voit suunnitella juuri omiin tarpeisiisi sopivan matkan.

Rantaelämää vai taidetta ja kulttuuria?

Monet matkailijat tulevat Italiaan nauttimaan sen monipuolisesta taide- ja kulttuuritarjonnasta. Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Firenzen Uffizin taidegalleriat, Veronan amfiteatteri ja Rooman lukuisat palatsit ja galleriat. Italiassa kaunista katseltavaa riittää joka puolella niin rakennuksissa, katujen varsilla kuin luonnossakin. Viikonloppun aikana ehdit ahmia Venetsian arkkitehtuuria ja Milanossa voit tutustua viimeisimpiin muodin ja sisustuksen trendeihin. Voit myös varata matkan keskiaikaiseen Bergamonin kaupuniin, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa, vain tunnin juna- tai bussimatkan päässä Milanosta.

Jos kaipaat enemmän rannalla loikoilua, kannattaa suunnata johonkin eteläisen Italian kohteista Napolin seudulla tai Sisiliassa. Caprin saarella voit puolestaan viettää ylellisen unelmaloman. Italiassa voit yhdistää kaupunkiloman ja rantaloman hyvästä ruuasta ja nähtävyyksistä nauttien - täysin omassa tahdissasi. Italiassa voit viettää joko vain viikonlopun tai pidemmän loman, sillä tekemistä riittää kyllä pidemmäksikin ajaksi.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Italia

Matkakohteet – Italia

Sisilia
Sisiliassa voit kokea Italiaa parhaimmillaan ja nauttia maailmankuulun keittiön antimista, upeista rannoista, historiallisista nähtävyyksistä sekä monipuolisesta ostostarjonnasta.
Amalfin rannikko
Amalfin rannikolla on useita houkuttelevia matkakohteita, kuten Capri, Positano ja Sorrento. Lähistöllä on myös useita suosittuja nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Pompeji ja Vesuviuksen tulivuori.
Toscana
Tutustu Toscanan tunnettuihin nähtävyyksiin, hiekkarantoihin, maukkaisiin italialaisiiin herkkuihin, upeisiin kumpuileviin maisemiin ja viinitiloihin.
Rooma
Kun matkustat Italian pääkaupunkiin Roomaan Tjäreborgin mukana, voit valita useasta erinomaisella paikalla sijaitsevasta hotellista, joista on kävelymatka kaikkiin nähtävyyksiin.
Milano
Milanoon matkustat ostoksille, oopperaan tai jalkapalloa katsomaan. Tai nauttimaan korkeatasoisten ravintoloiden, kulttuurin, taiteen ja arkkitehtuurin tarjonnasta.
Gardajärven ympäristö
Garda on yksi Italian suurimmista järvistä, joka houkuttelee rannoilleen matkailijoita kaikkialta maailmasta. Gardajärvi sijaitsee Alppien juurella, Pojoen tasangolla, ja järveä ympäröivät kaunis luonto sekä viehättävät rantakohteet. Voit retkeillä upeissa maisemissa, viettää rentouttavia päiviä rannalla tai autoilla vaikkapa Veronaan, Milanoon tai Venetsiaan. Täällä kannattaa vuokrata auto! Sinulla on rajattomat mahdollisuudet tutustua lähiympäristöön omin päin.
Verona
Varaa romanttinen viikonloppuloma Veronaan, Romeon ja Julian kotikaupunkiin. Tjäreborgin hotellivalikoimassa on kymmenkunta hotellia, jotka kaikki sijaitsevat keskustassa.
Venetsia
Kun haluat viettää romanttisen viikonlopun kahden kesken Italiassa, luultavasti Venetsiaa parempaa vaihtoehtoa ei olekaan. Tjäreborgilla on hotelleja kaikissa hintaluoksissa.
Bologna
Bologna on kaunis kaupunki, jossa on runsaasti kulttuurielämyksiä sekä nähtävyyksiä. Bologna tunnetaan Italian kulinaarisena pääkaupunkina muunkin kuin spaghetti bolognesen ansiosta.
Napoli
Tutustu pizzan kotikaupunkiin Tjäreborgin matkalla ja suunnitele oma matkasi omien toiveidesi mukaan.
Bergamo
Tjäreborgilta voit varata matkan keskiaikaiseen Bergamonin kaupunkiin Pohjois-Italiaan. Bergamon tarjoaa upean sekoituksen historiallista charmia ja modernia kaupunkielämää.

Koe Formulat Italiassa

Formulamatka Italiaan

Italian Grand Prix

Koe Formula 1 todella perinteikkäällä Monzan radalla, jolla on pitkä historia ja paljon tapahtumia. Lähde katsomaan Italian osakilpailua Monzan radalle.