PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Fuerteventura, Kanariansaaret

Fuerteventura on Kanariansaarten toiseksi suurin saari. Ja kuitenkin se tuntuu huomattavasti aidommalta naapurisaariinsa verrattuna. Saarella on vähemmän matkailijoita, tänne rakennetaan vähemmän hotelleja ja liikenne on rauhallisempaa.

Lue lisää kohteesta Fuerteventura Piilota teksti

Sen lisäksi Fuerteventuralla on muutamia Euroopan parhaimmista rannoista. Leveitä, kymmeniä kilometrejä pitkiä ja kullankeltaisia rantoja, jotka levittäytyvät lähes tulkoon koko saaren ympäri. Oman rannan löytäminen on suhteellisen helppoa, eikä rannoilla yleensä tarvitse kärsiä tungoksesta.

Uutuus! Fuerteventuralle voit nyt myös matkustaa joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen. Voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat, oli se sitten kolme, viisi tai kymmenen päivää. Tai jotain aivan muuta.

Tjäreborgin hotellivalikoimasta voit valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon. Yksi hyvä vaihtoehto on Corralejossa sijaitseva Barcelo Corralejo Bay, joka on saanut vierailtamme huippuarvosanat. Lasten kanssa matkustaville Fuerteventura Princess on oiva valinta. Hotelli sijaitsee rannan tuntumassa, hieman Jandian ulkopuolella. Kyseessä on lapsiystävällinen Family Garden -hotelli, jossa on lastenallas, ja mikä parasta: All Inclusive sisältyy hintaan.

  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  25 kpl