Hotellit (18)

Matkat – Fuerteventura

Fuerteventuran lomalla nautit kilometrien pituisista rannoista, perhehotelleista ja astetta edullisemmista ravintolahinnoista.
Fuerteventura on erinomainen kohde sinulle, joka haluat viettää rauhallista lomaa. Täällä elämänrytmi on rauhallisempi ja turisteja on vähemmän kuin esimerkiksi Gran Canarialla ja Teneriffalla. Tjäreborgilla on Fuerteventuralla kolme eri matkakohdetta: viihtyisä Corralejo, purjelautailijoiden paratiisi Jandía sekä Costa Calma, jossa on kilometrejä pitkiä rantoja. Voit myös yhdistää useamman kohteen, jolloin näet yhden ja saman lomasi aikana vieläkin enemmän tästä saaresta.

Asu hyvin Fuerteventuralla

Valitsitpa minkä matkakohteen tahansa, löydät varmasti juuri itsellesi ja matkaseurueellesi sopivan hotellin. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto Jandíassa on lapsiystävällinen Sol Fuerteventura Jandia, joissa All Inclusive on mahdollista ostaa lisämaksusta. Jos kaipaat ylellistä asumista, viiden tähden hotellin löydät Corralejosta, ja myös Jandíassa on useita tasokkaampia vaihtoehtoja, joissa on myös All Inclusive.

Koe Fuerteventura

Fuerteventuran saarella on edelleen paljon koskemattomia alueita, joten kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja lähteä tutustumaan saareen lähemmin. Vuokra-autolla pääset tutustumaan saareen täysin omassa tahdissasi, ja voit lähteä käymään esimerkiksi entisessä pääkaupungissa Betancuriassa, etsiä rauhaisan rannan tai ajella johonkin viihtyisään vuoristoravintolaan. Fuerteventuralla on mukava tehdä retkiä omin päin, sillä tiet ovat hyvässä kunnossa, etäisyydet sopivia ja saarella on paljon nähtävää ja koettavaa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Fuerteventura

Matkakohteet – Fuerteventura

Corralejo
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Miksipäs et makustaisi Corralejoon yhdessä koko perheen kanssa? Ja luonnollisesti voit varata myös täällä hotellin, jossa on mahdollisuus varata All Inclusive.
Jandia
  • Ravintolat & baarit
  • Ostokset
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Kilometrien pituiset rannat, hotellit huippuluokkaa sekä lapsiperheille Family Garden -hotelleja, joissa on All Inclusive. Jandíassa on kaikkea mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan.
Costa Calma
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Ihastuttavan pitkät hiekkarannat ja hotelli rannalla, tai vain rentoudu luonnonkauniissa ympäristössä. Tervetuloa lomalle Costa Calmaan.