Kevään matkat

Nauti kesän lämmöstä jo keväällä

Kevään matkat 2025

Keväinen loma antaa energiaa ja odotuksen iloa kesän lähestyessä. Miksi et siis käyttäisi hyväksesi vaikkapa pääsiäisen tai toukokuun arkipyhävapaita ja lähtisi matkaan? Välimeren seudulla lämpötila on jo miellyttävissä lukemissa ja luonto kauneimmillaan. Valitse esimerkiksi klassikkkokohde Mallorca, edullinen Turkki tai tunnelmoi kevään kaupunkilomalla Roomassa esim. viikonloppumatkalla. Tutustu ja varaa - kevätmatkat myydään nyt!

Edulliset kevään matkat

Keväällä matkustaminen on mukavasti myös edullisempaa. Tutustu aikuiseen makuun suunniteltuihin Sunprime -hotelleihin tai vie koko perhe pitämään hauskaa perhelomalle Sunwing -hotelliin. Jos olet lähdössä reissuun yksin, muista tarkistaa parhaat tarjoukset yksin matkustavalle. Erityisen mukavasti ja huolettomasti lomailet, kun varaat maalis-, huhti- tai toukokuun lomasi All Inclusive -hotelliin.

Missä on lämmintä keväällä?

Monet haluavat keväällä matkustaa Välimeren ympäristöön, mutta jos havittelet kunnon hellettä, suosittelemme Thaimaata. Tutustu lämpötilaoppaaseemme ja katso, missä on sopivan lämmintä juuri sinun makuusi.

Kevätmatkat - suositut matkakohteet

Kevään matkojen suosituimmat matkakohteet

Kevään suosituimmat kaupunkilomakohteet

Inspiraatiota kevään matkalle - Lomalähettiläämme vinkkaavat

Lomalähettiläät ovat matkailun ammattilaisia, jotka löytävät kohteista usein ne parhaat palat jaettavaksi muille. Lue Lomalähettiläidemme vinkkejä kevään matkalle.

Keväällä matkalle

Sinulle sopivin kevätmatka

Kevätmatkalle kun sinulla on loma

Matkusta kevään matkalle silloin kun se sinulle parhaiten sopii

Kevään matkojen matkakohteet

Täältä löydät matkakohteet jotka sopivat täydellisesti kevään matkalle